Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 ja to tam vidim jasne + je to siroke cize by to nemal byt kanalik
@michaellab nemal by byt..ale skus eate samozrejme ine testy nech vidime ale ja ti prahem babetko taze drzim palce.
@kata011 ked som zacala ms 3. juna , zasvetis ma do toho? 🙂 bo ja som si ovulaciu pocitala ze 12 den od zaciatku ale uz aj predtym sme pracovali dva dni pocas a najviac okolo 16-17 dna od 1. dna ms, cize kolko to vyhadza dpo? lebo mne 10 ak spravne ratam
@michaellab ono je to vsetko relativne ak nemas potvrdenu ovulku 🙂 kazdopadne drzim moc palce.
mne sa zda ze som vcera mala ale akurat ten den som netestla :D
@michaellab podľa mňa je to tam 😉 Tak ako kissinka, skús zajtra ráno testovať znova.
@michaellab ach neviem tu uz nevidim mojecko..neviem treba testovat este..kolko si DPO???
@michaellab trosku som sa s tym pohrala upravila a je tam ciarka.. Musi este zosilniet..drzim palce
@michaellab ves ono je to tazko pokial presne nevies kedy bola ovu....mozes byt kludne i menej aj viac DPO...skoda ze si si aspon ovu test nerobila...a vodnaty plodny vytok si mala asi kedy?....inak ovu nemusi byt vzdy v strede cyklu...ja som si tiez myslela ze je to 14 den ake ovu testy mi vysli pozitivne nakoniec az 21 den...keby som sa snazila ten 14 den isto by z toho nic nebolo.....a to sa mi zacali cykly predlzovat z 31 dni na 37'....a ja som nevedela kvoli comu...tak potom mi doslo ze to boli kvoli neskorsej ovulacii pretoze ta rozhoduje o tom aky dlhy bude sucasny cyklus..teda netreba sa orientovat podla minulych vzdy je smerodajny len den ovu a od toho dna sa odvija nielen datum predpokladanej ms ale vhodna doba na testovanie....doba od ovu do dalsej ms je luterlna faza a ta byva spravidla priblizne rovnaka...cize,ked si zistis ze minulý cyklus mala luteralna faza napr. 15 dni..tak ked ten dalsi budes mat ovu napr. NA 17 den cyklu podla ovu testu tak k tymto pripocitas 15 dni a ves ze cyklus bude teda dlhy asi 32 dni....teda od k dnu poslednej ms pricitas 32 dni a hned ves kedy mas cakat mrchu.....keby si teda testovala 8 dni po ovulaciiii znamenalo by to ze je to 25 den cyklu..teda 7 dni pred ockavanou ms.....chapes?
@kata011 rozumiem ja som sa riadila telom ovulaciu mavam bolestivu a velmi "vodnatu " a vtedy sme na to sliapli cize si myslim ze to mohlo vynst zajtra testnem a rano sa uvidi
Ahojte zienky chcem sa vas spitat na to aby mi trosku pomohol caj alchemilkovy staci len jedna salka denne ci nie dakujem za odpovede🙂
@bibuska2 ahoj ja pijem pol litra raz za den. Ine piju dva deci rano a dva deci vecer.
ahoj, neviem co to mas za test, ci 10 alebo 20 citlivost, aj kamoska mi prave poslala fotky, baby myslite, ze je tehotna? ma 2 dni do ms.
@slniecko87 skus iny test a o 2 dni zopakuj, este je skoro
@rula ma 10 (citlivost) ale ešte je asi naozaj skoro aj ked tie testy slubuju ze sa to ukaze uz po 5 dňoch 🙂
@weeron anooo je to tam vyslo yo Huraaaaa skus esteno dva.dni nech vidime ciarky // 🙏

@michaellab akooo stale tam tu ciarku vidim