icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

tonjadabik2
29. jún 2017

@michaellab akooo stale tam tu ciarku vidim

michaellab
29. jún 2017

@tonjadabik2 ja to tam vidim jasne + je to siroke cize by to nemal byt kanalik

tonjadabik2
29. jún 2017

@michaellab nemal by byt..ale skus eate samozrejme ine testy nech vidime ale ja ti prahem babetko taze drzim palce.

michaellab
29. jún 2017

@tonjadabik2 dakujem

tonjadabik2
29. jún 2017

@michaellab cem vidiet pozitivne testy mojka.

michaellab
29. jún 2017

robeny teraz nie je to ranny moc, ale vidno to tam podla mna iny druh testu

michaellab
29. jún 2017
kata011
29. jún 2017

@michaellab kolko si dpo?

michaellab
29. jún 2017

zajtra mam dostať, ciže 10? neviem toto pocitat

michaellab
29. jún 2017

@kata011 ked som zacala ms 3. juna , zasvetis ma do toho? 🙂 bo ja som si ovulaciu pocitala ze 12 den od zaciatku ale uz aj predtym sme pracovali dva dni pocas a najviac okolo 16-17 dna od 1. dna ms, cize kolko to vyhadza dpo? lebo mne 10 ak spravne ratam

tryromy
29. jún 2017

@michaellab ono je to vsetko relativne ak nemas potvrdenu ovulku 🙂 kazdopadne drzim moc palce.
mne sa zda ze som vcera mala ale akurat ten den som netestla :D

alexandra523
29. jún 2017

@kissiska super! Gratulujem 😊

alexandra523
29. jún 2017

@michaellab podľa mňa je to tam 😉 Tak ako kissinka, skús zajtra ráno testovať znova.

tonjadabik2
29. jún 2017

@michaellab ach neviem tu uz nevidim mojecko..neviem treba testovat este..kolko si DPO???

tonjadabik2
29. jún 2017

@michaellab trosku som sa s tym pohrala upravila a je tam ciarka.. Musi este zosilniet..drzim palce

kata011
29. jún 2017

@michaellab ves ono je to tazko pokial presne nevies kedy bola ovu....mozes byt kludne i menej aj viac DPO...skoda ze si si aspon ovu test nerobila...a vodnaty plodny vytok si mala asi kedy?....inak ovu nemusi byt vzdy v strede cyklu...ja som si tiez myslela ze je to 14 den ake ovu testy mi vysli pozitivne nakoniec az 21 den...keby som sa snazila ten 14 den isto by z toho nic nebolo.....a to sa mi zacali cykly predlzovat z 31 dni na 37'....a ja som nevedela kvoli comu...tak potom mi doslo ze to boli kvoli neskorsej ovulacii pretoze ta rozhoduje o tom aky dlhy bude sucasny cyklus..teda netreba sa orientovat podla minulych vzdy je smerodajny len den ovu a od toho dna sa odvija nielen datum predpokladanej ms ale vhodna doba na testovanie....doba od ovu do dalsej ms je luterlna faza a ta byva spravidla priblizne rovnaka...cize,ked si zistis ze minulý cyklus mala luteralna faza napr. 15 dni..tak ked ten dalsi budes mat ovu napr. NA 17 den cyklu podla ovu testu tak k tymto pripocitas 15 dni a ves ze cyklus bude teda dlhy asi 32 dni....teda od k dnu poslednej ms pricitas 32 dni a hned ves kedy mas cakat mrchu.....keby si teda testovala 8 dni po ovulaciiii znamenalo by to ze je to 25 den cyklu..teda 7 dni pred ockavanou ms.....chapes?

michaellab
29. jún 2017

@kata011 rozumiem ja som sa riadila telom ovulaciu mavam bolestivu a velmi "vodnatu " a vtedy sme na to sliapli cize si myslim ze to mohlo vynst zajtra testnem a rano sa uvidi

michaellab
29. jún 2017

@tonjadabik dakujem za podporu !!! Si zlataaa

bibuska2
29. jún 2017

Ahojte zienky chcem sa vas spitat na to aby mi trosku pomohol caj alchemilkovy staci len jedna salka denne ci nie dakujem za odpovede🙂

tonjadabik2
29. jún 2017

@bibuska2 ahoj ja pijem pol litra raz za den. Ine piju dva deci rano a dva deci vecer.

ejuska2586
autor
30. jún 2017

@kissiska Gratulujem. Evidentne si tehuľka. Mýlila som sa 🙂

slniecko87
30. jún 2017

Baby toto asi nič ze? Ja som si na 99% ista že je negativny ale z tych duchov som zmätena lebo ja ani v tych kde vy niečo vidíte ja nič nevidím 🙂 Test je robený 9 dní po milovaní. Ďakujem za vyjadrenie.

kata011
30. jún 2017

@slniecko87 je negativny....testuj neskor este je skoro....držím palce😉

rula
30. jún 2017

ahoj, neviem co to mas za test, ci 10 alebo 20 citlivost, aj kamoska mi prave poslala fotky, baby myslite, ze je tehotna? ma 2 dni do ms.

@slniecko87 skus iny test a o 2 dni zopakuj, este je skoro

slniecko87
30. jún 2017

@rula ma 10 (citlivost) ale ešte je asi naozaj skoro aj ked tie testy slubuju ze sa to ukaze uz po 5 dňoch 🙂

mlil77
30. jún 2017

@rebeka211 uz mi včera dosli krámy...ale teším sa vôbec z toho ze konečne som mala tento mesiac ovulku, verím ze tento novy cyklus to uz vyjde ....

weeron
30. jún 2017

Baby vidíte tam niečo alebo mi sibe?keď som odfotila tak tam nič moc nevidím ale naživo tam vidím slabého ducha..testovala som 8den po iui,ja viem skoro ale nevydržala som..vyskúšam zajtra alebo v nedeľu a uvidim

rula
30. jún 2017

@weeron noooo je to vidno, drzim palce nech silnie.

tryromy
30. jún 2017

@weeron vidim tiez ale ak si mala pregnyl alebo ovitrell tak preto je duch treba vydrzat min tych 12 dni po ;)

tonjadabik2
30. jún 2017

@weeron anooo je to tam vyslo yo Huraaaaa skus esteno dva.dni nech vidime ciarky // 🙏