Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@monika1791 no super
Das to na prvy sup 😜👏
@polovnicka92 - na teste žiadna čiarka iba tá jediná
@dasaa
Rozmyslam ze sa Nato dam .. piatok mam konzultaciu s lekarom
Poberala som 6 mesiace clomid na Podporu ovulacie
Na 3 cyklus sice pomohol ale potratila som v 7tt
Tento cyklus som mala poslednu davku ale nevyslo to 😪
Takze ma caka Konzultacia ze co dalej
Inac chodim do centra tu v UK je to nieco take ako na sr CAR
Citala som na Tej stranke ze maju v ponuke IUI alebo IVF
IVF mam zdarma centrum
Hradi jeden pokus zdarma ale netusim ci aj IUI
Do IVF sa nejako nehrniem bojim sa ... ale pocula som ze IUI nieje zasa az taky velky zasah .. takze skor by som sa dala nato ...
A ak by to 2x nevyslo tak snad uz len IVF nakolko to je vsetko uplne zdarma tak za skusku snad nedam nic
@ruzicccka To si nemyslím ale ďakujem 😂
@monika1791
Moze byt, že na 1x krát, ja som tak s druhým zostala , keď mal prvý syn 1r +6m a bum, na prvý krát z 1 noci keď sme len začali pracovať na druhom. 🤗
@ja17ay Ozaj?😎no nechám sa prekvapiť..nám sa tiež podarilo na prvý šup (ešte pred mojim krpcom) len to skončilo zle🤔ale držím nám palce aby nám to vyšlo všetkým trom v Júni😉
@ja17ay
@monika1791
Baby rozmyslam ci si obiednat cez ebay nejake testy .. alebo sa tento mesiac netestovat ..vobec az ked vysmeska ms ... co poviete ?
@bibuska2 kedy konkretne? 18.4...zalezi aky dlhy mas cyklus.Ono pokial zena nema menzes vzdy je tam nadej,ze moze byt tehotna.Horsi pripad by bol ak by mala zena cystu,co moze sposobit meskanie menzesu.Preto je gynex dobry,aby sa nevytvarali cysty,prip.duphaston ti upravi cyklus na minutu presne.Musim vsak upozornit,ze na kazdu zenu zabera nieco ine...musi len skusat,co jej zaberie najlepsie.Idealne na TO nemysliet a sexovat s radostou a kaslat ma ovulaciu a cyklus ako taky...u mna veta "nemysli na to,ono to pride samo" sposobuje vyrazky na tele,lebo ludia si ani nevedia predstavit,co zena vnutorne citi,s cim bojuje a ako kazdy mesiac tajne dufa,ze na tehu teste sa objavia // ciarky.
@ruzicccka cez e bay si mozes kludne objednat,nech mas zasobu...u mna funguje lauritka,ktora predava tehu a ovu testy.pozor vsak na zavislot a budes curat na testy ak 3 x do dna,ci nahodou sa tam neobjavi druha ciarka
@kukurica77
Ja som cez ebay objednavala .. one step ktore nieco stale ukazuju a prave preto ak mam doma testy tak nanich curam ako diva 🙄😁
@ruzicccka Myslíš tehotenské testy?kašli na ne..zbytočne sa budeš len stresovať.Počkaj si aspoň na deň MS nech máš istotu
@ruzicccka ja som uplne rovnaka,takze ta viem pochopit...ale uz to ide to penazi,uz musim prestat 🙂
@monika1791 ved tak aj rozmyslam ze .. nebudem sa stresovat .. zbytocne j 🙂
@kukurica77
Ved to ze ide a velmi
@ruzicccka
Ja presne to isté, a tento mesiac mi zostali 3 pepino testy a nekupujem žiadne už , radšej si každý deň miesto testu kúpim zmrzku 🍦.
Keď si spomeniem, na koľko "penazi" som sa už vycikala 😃, tak mi je až ľúto, že koľko ľudí trpí hladom, a ja asi z dlhej chvíle curam na papierik 😢.
Keď budeme tehu, tak stačí 1 - 2 testy a basta 🤞
@ruzicccka
@ja17ay
@kukurica77 baby moje zlaté....aj tak si ich kúpite a aj tak ocikáte a keď budete tehu tak aj tak ich ešte ocikate aby boli kolajnice...či čiatky silneju a potom zas či neslabnú..viem to podľa seba 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@zvedava_cica
Ked ja by som Tak veeeeeeelmi
chcela aspon jeden cyklus
Neriesit nic a co ak
Prave tento cyklus sa to podari ?
a to hlavne preto ze nebudem stresovat ? Naposledy ked som bola tehu to bolo v decembri kedze som chystala vianoce piekla upratovala
Mala som mat navstevu som uplne zabudla na testovanie
Tesila som sa ..na vianoce a na vsetko okolo toho
Potom asi take 4 Dni pred ms
Uplne nahoodne som videla test v kupelni jeden jediny co som
Mala a skusila som ...ale
Nejako sa mi do toho ani nechcelo a vyskocili pekne ciarky a to som sa nemusela stresovat hladat duchov proste to bolo jednoznacne hned ...
O 2 dni nato kolajnice
Bohuzial moje stastie skoncilo v 7tt
Ale nevadi idem dalej .... v juny ideme na Slovensko na dovolenku zijem v UK
Tak snad mi to dopomoze nemysliet na nic .. len si uzivat
Pravdu povedat veeeelmi sa Tesim ....
Ze sa na sr odreagujem samozrejme sa aj tam budem snazit nemyslim
Si ze to hodim za hlavu ale ...
Potrebujem sa odreagovat a mozno len to mi pomoze ...
A vies co ? Ja sa potrebujem poriadne opit vyplakat nech to vsetko co vomne je vyjde von nech to netlacim v sebe nieco take asi potrebujem aj ked to asi znie dost blbo 🙄😁😁😁
@zvedava_cica nadherne testiky mas ani nevies co vsetko by som za take dala a tak velmi take prajem vsetkym snazilkam
... veeelmi ti drzim palce nech .. to dotiahnes do uspesneho konca je to velke stastie 😍❤️
@ruzicccka zlato moje viem čo cítiš a myslím si že všetky čo sme tu.Poviem ti že prvé na prvý šup a mám našťastie jedneho zdravého nezbrdníka.Ale druhé...tretie....dlho snažili a odišli do nebíčka.Teraz som zas tehotná po 4 krát po skoro roku snaženia..a ešte zďaleka nemám vyhraté....ake verím Bohu že tentokrát to bude dobre.....viem čo cítiš....radím ti vyresetuj sa ako ja!!!!!Opi sa ako teľa vykrič sa vyrev ako pavián a uži si s kamoškami wellnesík a párty...uži si dovolenku yelo sa uvolni a pride to ver mi
Zlata si velmi dakujem ❤️❤️
Snad mas Pravdu ...
Raz to prist musi 😞
Na Slovensku ... sa budem snazit si uzivat
Lebo mne to uz pride ze sa nedokazem odreagovat zit zivot ktory som zila predtym .... stale mam v hlave myslienky preco sa nedari co robit aby sa podarilo mam pocit ze zabudam zit ... a myslim si ze Hlavne
Preto sa nedari ved
Hovori sa ze psychika robi vela a ak to je pravda tak Umna by to bol teda velky blok
Denno denne som uzavreta v mojom svete tehu ovu testy vytaminy snazenie sa a proste uple vsetko .. okolo tehotenstva uz mi z toho zacina asi aj sibat
A ako hovoris mozno prave preto sa ti to podarilo lebo si vyplna
🙂
@zvedava_cica pekne si to napisala 💖
@ruzicccka ma pravduu musis vypnut a vsetko pride ked to budes najmenej cakat ver 😘✊
@sangre ďakujem
@ruzicccka uplne vypni mysel ..povedz si oki nejde to!!!!Dohoda keď to nejde tak to nejde!!!Idem si užiť leto zahoď testy alebo daj užovi nech ich schova a da ti ich až po lete!!!!Užívaj si leto ako posledne a každú myšlienku na dieťa zahoď preč.Proste preč myšlienka teraz si vychutnám leto!!!!!!A uvidíš že bude dobre!
@zvedava_cica
Dakujem krasne 😍
Urcite .. sa pokusim a verim ze coskoro sa pochvalim
Aj ja tebe prajem vela stastia a .. dufam
Ze nas tu budes informovat ako sa ti darí 🙂 ❤️
@zvedava_cica tak to su paradne testy... zelam zdrave tehulovanie 😉
@zvedava_cica Krásne testy☺️držím palce do šťastného konca😊🍀

@kukurica77 ahoj no v apríli som mala ms 18.4.spinila som len dve dni a teraz neviem kedy by som malá mať mrchu 🤔