Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@emili31 To vyzerá ako pozitívny tehu test
@monika1791 nemas s nimi skusenosti? mne duchovali stale sice takto do farby nie ale mohli ich "zas vylepsit"....
@emili31 Mám one step doma ale idem s nimi prvý mesiac skúšať..ale skúšala som si tehotenský test a vôbec neduchoval..bol negatívny.No a u teba to je fakt zaujímavé 😃 pozitívny ovulačný test,teraz toto..a MS si mala akú?
@emili31 A určite by som skúsila ešte iný test
@atuliq A nemáš klasickú foto?😉
@ja17ay Ja dnes konečne 1DC😃
@monika1791 tu je klasická
@monika1791
Super, tak ovu testy robíme spolu 🙂👍
@atuliq negatívny🤔
@ja17ay Teším sa😋
@emili31 ale veď to je pozitívny test urob inu znacku už aj!
@emili31 podla mna,pozitivny test
@atuliq zle je to odfotene.Zatial nevidim druhu ciarku,ty ano? Mozno zopakuj test o 2 dni
Žienky duchujú Vám testy z Dr. Maxu?
Ja tam mám už viac dní po sebe druhú čiarku, ja už fakt neviem aký test je spoľahlivý....
Baby ako to vydržíte od ovu čakať minimálne 10 dni aby ste mohli urobiť test? Mna ide už rozdrapiť teraz 😄😄😄 to som dva dni od ovulky 🙈
@monika1791
@kukurica77
@zvedava_cica no dievcata dakujem za reakcie ..nemam iny test doma a nejak nemam chut ani testovat som z toho trocha v soku ...3 dieta za 3 roky by bolo...doprcic a to nam doktor v centre vravel ze my len IVF....kokos muzovi to ani nepoviem
@emili31 všetky sme tu tuším viac zvedavé ako ty 😄
@kvecinka321 ja to ani nechcem ani vidiet 🙁mi to nejak nejde do hlavy...ovu podla hlienu bola cca 10-11.5...posledny krat bol sex 6.5 cize 4-5 dni pred ovu... to by museli byt spermie Higlandera kokos aby toto prezili.... mne to nejde do hlavy nejak

@ruzicccka @ja17ay No som zvedavá baby😃🍀