icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

anulka1944
25. máj 2018

@bibuska2 ja som mala take daco a nebola som tehu ... a mas foto ?

bibuska2
25. máj 2018
bibuska2
25. máj 2018
bibuska2
25. máj 2018

@monika1791 ale tak preco potom takyto vysledok asi by sa testik nezmenil keby tam nic nebolo myslim tehu ci

anulka1944
25. máj 2018

@bibuska2 myslela som ten obyc. test

bibuska2
25. máj 2018
anulka1944
25. máj 2018

@bibuska2 😕 nic tam nevidim.... ten digi maju citlivost 25 skus zajtra s 10 a budes to mala iste ....

bibuska2
25. máj 2018

@anulka1944 ok tak uz idem spinkat dobru noc

anulka1944
25. máj 2018

@anulka1944 ked som si pri prvom tehu robila tento test najprv mi nabehlo + a neskor tyzden ... a bola som .... aj tebe 🙃

00medved
25. máj 2018

@zuzka1120 aj ja som natom tak isto

ruzicccka
25. máj 2018

@bibuska2 ak to dobre chapem tak je to ten test ktory
Ti ukazal Minus
Potom si ho zacala rozoberat a zblbol a ukazal ti tento vysledok ??
Lebo ak ano tak prave preto sa nema rozoberat ..viem ze
Kazdy ne zvedavy co je vo vnutri 😁😁
Ale ...tento test by sa urcite rozoberat nemal lebo potom zblbne a ukazuje take vysledky

lukaskam
26. máj 2018

@bibuska2 ahoj podľa mňa pozitívny no tiež som bola na tom rovnako obyčajný len tak že som nevedela či čiarka či kanálik a ten Digi ukázal jasné +1-2 a bolo to tam potom ale aj obyčajný už každým dňom silnel tak držím palce ✊

emili31
26. máj 2018

mne to nejak nesilnie ta ciarka :( ah yay...som myslela ze to poviem muzovi ked pride domov o dve hodky a ked to porovnam...asi ani neni co povedat :( horne je piatok rano spodny dnes

emili31
26. máj 2018

a stvrtok: sice trocha upraveny ale tak itak

dasaa
26. máj 2018

@biela_sova ahoj moja som veľmi rada ze si napísala. To je super tak spoločne čakáme chlapcekov ale dôležité je nech sú deťúrence zdravucke. Ja som v 23tt a poviem ti ze niekedy už nevládzem. Deti ešte stále mam doma do škôlky nechodia už mesiac aj pol. Ale chcem ich dat už od júna aspoň na jeden mesiac len dúfam ze nedostanú kiahne. Na kontrolu idem o 2 týždne.

lela123
26. máj 2018

@emili31 este uvidis.Skus v pondelok este.Ono dakedy nesilnie rychlo.Potom po zaschnuti daj este pod seba a hod sem

emili31
26. máj 2018

@lela123 okis..dnes pojdem kupit test do obchodu normalny..digi mi je zbytocny ale nejake aspon 3 pruzkove nech vidim jak sa to chova 😕

sangre
26. máj 2018

@emili31 noo podla mna silnie ked spodny je dnesny pomaly ale silnie

7adka77
26. máj 2018

@emili31 podľa mna tiež silnie. Mne tiež zo začiatku silnél pomaly pak som mala pocit že dokonca zosilnel a zase slabol. Je pozitivny a pokial nekrvacas a nemáš žiadne ťažkosti to bude dobre. 🙂

sangre
26. máj 2018

@bibuska2 ahoj noo moj nazor je ze ked si prvy krat testla bol negativny a ten isty si znova namocila a rozobrala ukazalo hento tak zblbol
Nebrala by som.to asi moc do uvahy podla mna negativne aj testy co si pridala potom tiez negativne prepac mrzi ma to 😧🙄

sangre
26. máj 2018

@0507 ahoj teda ranecko 🤗noo na prvej foto sa mi daco zda ale kks neviem ci to taha do ruzova ci do seda ty to ako vidis volnym okom ??noo pozri ak tam daco bude skus o dva dni uz by mohlo to byt jasnejsie testuj v nedelu a kukneme to jo??drzim moc moc palce nech to tamnje a silnie tieto testy mam strasne rada teda za mna aspon ze ozaj mi hned pekne silneli aj ked bol duch ...takze uvidime v nedelu 😍

0507
26. máj 2018

@sangre ranecko aj tebe 🙂...uprimne, nie som si ista, mozno aj trosku do ruzova, ale ozaj neviem...je to dost slabucke, ale zas viditelne volnych okom...dnes testovat nebudem a uvidime zajtra 🙂

kvecinka321
26. máj 2018

@emili31 aj mne sa zdá že silnie pomaličky o niečo je silnejší ☺️ A ďakujem... ozaj je tu v tejto skupine asi ako v jedinej tuto taká pohoda.. baby si doprajú a úprimne sa snažia si pomôcť.. a je jedno koľko už pracujú na bábätku... 👍🏻 🙂 páči sa mi tu 🙂

hennyinnsbruck
26. máj 2018

@emili31 ahojky mne sa zda byt silnejsi. 🤩

lela123
26. máj 2018

@emili31 ked dam pod seba rovnako upraveny.Vidno rozdiel

judit_ka
26. máj 2018

Ach babulky 😞 dnes meska ms 6ty den, test som robila v pondelok ale nic. Mam problemy s ms nemala som ju par mesiacov a v aprili prisla len vdaka vyvolavacke. Lekar vtedy povedal ze sa mame zacat snazit tak sme sa zacali. Ale ako sa mame snazit ked sa ms sama nechce spustit ved bez nej tazko otehotniem. Obcas ma bolieva podbrusko a teraz neviem ci mam ist znova na vyvolavacku ci co. Nevravel vobec nic. Mam este cakat? Som zufala. Ci spravit znova test? Poradite niekto ?

lela123
26. máj 2018

@judit_ka skus.este test.Od pondelku daleko.

emili31
26. máj 2018

@judit_ka mne zvyklo meskat aj 15 dni, mam PCO...neviem ak mas tiez pco je to onervy, MS chodi kazdych 50 dni a clovwk nevie :( ak tuto diagnozu nemas skus ten test spravit z ranneho mocu ci nahodou aj nejak naznak nie je...ja som s malou ostala tehu na 31DC...skus ete pockat chvilu ✊✊✊✊
@lela123 moc dakujem za upravu ma to nenapadlo ich dat pod seba..je upraveny ako asi silnie pomalicky...ale tak treba dufat ako vzdy 🍀🍀

emili31
26. máj 2018

@kvecinka321 dakujem za povzbudenie 😘bolo by to sice 3x ale clovek ked nenajde ducha stres ze neni..ked je duch stres ze ci neni slaby 🙈🙈ak budes mat spraveny test hod ho sem upravime 😅🍀

kvecinka321
26. máj 2018

@emili31 vďaka ☺️ hej hodím ho sem a označím ta isto len ešte počkám aspoň týždeň ☺️ Zatiaľ budem to tu sledovať z povzdálí ktorá je ta šťastná ☺️ Moja nová závislosť 😄