Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@monika1791 dufam 🙂
Kedy mozem skusit digitalny? Mam 2 dni do MS.
@monika1791 ano asi na predchadzajucich 2 stranach som to pisala 🙂 tesi sa, robi si srandu lebo nemame doma televizor ze to zas budeme pocuvat 😂
@emili31 Asi som si to nevšimla..no doma budete mať veselo😉😎
@monika1791 no isto to bude velmi tazke :( ale tak mensi nebudu a kazdym dnom sa to bude lepsit..tak mam 34 tak velmi nemam cas este cakat 😕
@emili31 A koľko máš detičiek?to je pravda keď ste chceli nieje čo čakať a hlavne sa spolu zahrajú keď nebude ani veľký vekový rozdiel 🙂začiatky bývajú vždy ťažké hlavne do toho pol roka..teda aspoň u nás to tak bolo.
@monika1791 toto by bolo tretie.mam chlapceka 1r a dievcatko 2r..teda v juli bude mat mala 3
@sangre moc dakujem snad to dobre dopadne 🙂
Ahojte baby, cez týždeň v pondelok som sem pridala pozitívny test, v piatok ráno mi vyšiel negatívny, dnes mala prísť ms a stále nič, z bradaviek mi vyšla vodička biela a priesvitná a neviem čo to znamená, prsia svrbia a po dvorcoch mám riadne žily, či si robiť po Tom negatívnom ešte nádej alebo to bolo len biochemické a čakať oneskorenú ms :/ ďakujem ( na gyndu som volala a mám prísť až keď budú dva týždne meškať aj keď mám problémy s krvou)
Baby ..ktore si
Merate Bazalnu teplotu
Teploty bezne skacu ? Vcera 36.32 dnes 36.37
Nevyznam sa v tom som si myslela ze Tak prudko neskacu 😁😁
Dnes 9DC takze ovulku este skoro necakam len ma to zaujimalo ... ze ako to je kazde rano
Mate inu teplotu ? 😁
@danko85 A neskúšala si ešte znova test?(aj keď vyšiel negatívny).No v každom prípade to je fakt zaujímavé ako keby si bola tehotná.Koho máš gyn?
@monika1791 písala som ti správu 🙂
@danko85 prosim ta...spomenula si problemy s krvou...beries nejake lieky? Ja tiez mam..a za sebou 3ma...chceme babo..ale nechcu mi dat lieky na krv 😠
@daniela2227 ahoj 🙂 ja mám konkrétne syndróm lepivých doštičiek, máme to v rodine všetky sesterky, ségra to má najhoršie.... Mám naordinovaný anopiryn alebo anopyrin neviem presne kde má byť aké iy 😃 ale po prvom pôrode som vysadila lebo že je to dosť škodlivé tak si to nahradzujem tým že veľa pijem a tak 🙂 sestra kvôli tomu 2x potratila.... Mne hneď urobili testy a nasadili lieky keď som sa dozvedela že som tehu.... už som objednaná aj teraz na hemo, len či to nebudem rušiť ak sa neuchytilo :/ to asi aj záleží podľa toho aké silné to máš....ak máš hustú krv tak pi veľa vody, aspoň 3 litre a jedz ovocie 🙂
@danko85 no ano..tiez mam hustu krv...anopyrin som skusila..ale boli ma z neho zaludok 😕 skusim tu vodu...ja dost malo pijem..v zime skoro vobec...v nemocke povedali ..po poslednom potrate..ze to bude kvôli krvi..ze mam povedat u svojho dr...povedala som a ona ze nema ziaden papier, ze to ma riesit...ma skoro porazilo...ale kedze som v UK..tak sa viacmenej nie je co cudovat...drzim ti palce..aby vsetko dobre dopadlo ☺✊
@bibiankaka vidiiim 😁
@daniela2227 ja tiež málo pijem a teraz mi je aj lepšie keď pijem viac, fakt pi veľa vody 🙂 no potrebuješ vyšetrenia z hematologie aby gynda čosi riešila ináč sa nepohneš :/ ďakujem a ja držím tebe aby sa ti to konečne podarilo ❤️
@bibiankaka tes sa ked nebudes musiet upravovat a budes pekne vidiet volnym okom //.... Ale ta druha ciarka je hruba tak hadam s toho bude nieco 😉
Dievčatá poraďte som 6t2d a strašne ma bolí žalúdok či sa najem či nie niekedy je to na nevydržanie občas vyvrátim kyselinu ani pri synčekovi mi nebolo tak zle ako teraz a to vtedy som strašne grcala vadili mi zápachy ale toto je by som povedala horšie ďakujem za rady
@hennyinnsbruck ja som videla nazivo hned 😁 len manzel ju nevidel a nedala sa mi ani odfotit ... ale ja som ju hned zbadala tak hadam to vyšlo 😁
@silviakub ahoj micka...No kukala som ti niečo a údajne je to v poriadku a ešte som našla toto. https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/bolesti-zaludka-v-tehotenstve-2/
@bibiankaka tak potom super. Drzim palce aby pekne silnela 😊😊
@zvedava_cica ďakujem moja sestra mi ešte poradila Korytnicu piť ale nevieme či to zvládnem ako chutí ja minerálky moc nemusím keď tak ochutené ak to Takto bude pokračovať skončíme aj na psychiatrii nič ma nebaví
ahojte tiež som si dneska robila test po kete mám 12 deň a ta druha čiarka je tam tiež len taký naznak tak neviem čo ukažu ostatné dni teším sa 🙂
@danielle123 ukáž foto

@lela123 budem sa snazit 🙂