Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@danielle123 ahojky a kolko dc si ?
dievcata, chcem sa spytat..vy ste tu normalne...ak je to mimomaternicove, tam testy asi silneju slabsie a su bolesti? ako chapem, ze asi bez ultz sa neda nic zistit...ale testy silnejsu asi logicky tiez...nemam s tym skusenosti..ako nechcem stresovat len ma trosicka tak taha na lavej strane a uz som sa vynervacila ze co ked...ked urobim v stredu pepino tak by to malo byt asi silnejsie jak bol v sobotu rano ze...som ku gyndovi na 15 objednana..
@emili31 ty co Furt stresujes si este nieco zle privolas😠 je to kde to ma byt a vsetko bude ok a hotovo. Inak to neni!!!!
Pri mmt tusim pomaly silnu a je aj vytok - spinenie. Mna pri tehu podbrusko len raz bolelo(citala ze vela zien boli) doteraz ma raz lavo raz v pravo boli picha, taha, tlaci.. Takze klidek moja vse je 👌
@emili31 Čo si?nestresuj.Mna na začiatku tehotenstva tiež strašne bolel pravý vaječnik a nič to neznamenalo.
@nivea777
@monika1791 dakujem baby,..tak asi ked neni vytok a silne pichave bolesti tak asi nebudem nervacit...len som citala ze uz v 8 tt ked sa to neskoro zisti ze ide o zivot ci co ..no preplesk namna ze
@kvecinka321 dakujeeem 🙂
@bibuska2
Ahoj no ja iba ze ako si dopadla .... robila si si este test?
Ahojte, mne meska uz 8 den, dnes som chcela teda ze spravim test ale zacala som spinit slaboruzovo a ptm do hneda a uz nic . A pobolievalo ma aj par dni brucho sem tam. Tak snad sa ms rozbehneme aby sme sa mohli znova zacat snazit ❤
@anulka1944 ahoj bola som u Dr. Na sono a povedal ze ms mala byť ešte, 16.5. Urobil mi sono s že nie som tehu a potom povedal ze mam prísť o 10 dní tak nwm
Baby dnes som 10DC
Ale tak velmi ma picha v podbrusku
Citim sa ako gula
Beriem inofolic combi
2x na den
Nie dlho tyzden maximalne 2 tyzdne
Je mozne ze to sposobuje inofolic ??
@bibuska2 skoda.... tak nech sa vam cim skor vinde🙃
Žienky ja už som zúfalá.... včera poobede a dnes ráno som robila test a zas len taký duch, v piatok negatívny a teraz duchovia, trochu silnejší ako minulý týždeň v pondelok.... mám hrozný strach že ide o mimomaternicové :( falošné to nebude lebo som nebrala žiadne lieky ani nič už dlho tak mi nemala z čoho stúpnuť hodnota hcg...ja už som z toho zúfalá :( idem volať gynde čo mi povie ale hrozne sa bojím :(
@danko85 Zavolaj gyn nech ťa zoberie..to nieje normálne
@monika1791 volala som zajtra ráno mám prísť, to je iný strach a stres....na testoch to kanáliky isto nebudú lebo testovacie čiarky sú hrubé ako kontrolné.. ja už fakt neviem čo si mám o Tom myslieť
Ahojte dnes mam po kete 14 deň a od rána ma boli v podbrušku také intenzívne pichanie kŕče teraz neviem ci je to dobre alebo skôr zle mali ste niektorá?
@danko85 Pošli mi testy..tak možno to bude skóre tehotenstvo nestresuj ešte zbytočne
@danielle123 ahoj aj mna cistili ale bola som.vyššie stadium.neviem.ci sa to da zrovnavat ale lebo.mala som.iny priebeh ale mna teda nic nebolelo ani nepichalo ked tak zbehni za doktorom ci ti tam.nieco neostalo

@sangre ahoooj no dufam aj ja, ze sa konecne nieco podarilo 🙂 do ms mam cca 6 dni toto nevydrzim :D :D ale ked uschol pekne je to vidiet volnym okom 🙂 tazko sa to foti ale vidno toooooo 🙂 asi za tento tyzden meniem najviac penazi :D