Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@0507 parádička ☺️ Gratulacia 🙂
Baby ktorý DC Vám prvýkrát test ukázal // aj keď len ducha? Je lepšie testovať ráno alebo poobede? 🙂
@val9 ja teda som na jedno oko viacmenej slepa..ale vidim tam nieco 😁
@kvecinka321 mne na 12 den
@kvecinka321
Hovori sa ze z ranneho mocu By sa malo testovat
Ale ja osobne ked som bola tehu som Mala stale silnejsie ciarky prave poobede a nie rano je to Individualne 🙂
@kvecinka321 dakujem krasne 🙂
@kvecinka321 u mna prvy duch 10DPO...a tiez mi ukazuje poobede silnejsie ciarky ako rano
@kvecinka321 ahoj mne 13den cca a tiez poobede bol test silnejsi ako rano .
@saskia00721 hmm teoreticky ano...len by sex musel byt uplne ze v case ze uz v ten den alebo nasledujuci oplodnia vajicko, to uz je dost nikto a putuje do maternice dva dni cize za 3 dni po sexe uz uhniezdenie a tvori sa hcg..5-6 den... cize 6 dnove hcg by 10 test zachytil ale slabo strasne a z ranneho...v moci je vzdy menej hcg jak v krvy..ale ano mini duch je uz mozny
@kvecinka321 nerataj DC ale dni po moznom oplodneni...niekto ma sex 20DC a ma aj ovu..cize test mu ukaze na 31 den nieco...niekto ma sex 10DC a test uz na 22 DC ukaze....rataj dni od sexu 🙂
@daniela2227 no uvidime mam cca 4-5 dni do ms :D toto bude zase bud alebo :D
@val9 tak to je este cas..drzim silno palce ✊☺
@emili31 hej hej uvedomila som si keď mi baby písali dpo 😄 tak teda sobotu testujem ☺️ Už aby to bolo 🙂
@0507 waaaau, krasne. Gratulujem. Digi si robila ze uz ti m3ska ci nie?
@dorotajedna prvy digi som robila v nedelu vecer, teraz v utorok som mala termin ms...druhy digi dnes
@0507 dakujem, tak skusim v piatok.
Ahojte tak dnes je to 17dni čo mi ms mešká bola som u gynekológa keď mi to meškalo 14dni dr mi povedal že nie som tehotná urobil mi tehu test a ten ukázal negatívne 😞no a ms nigde ešte dr povedal že mám prísť o 10 dní myslíte si že som bola na dobe skoro? Či? Ale prečo by mi povedal ešte raz tam prísť a ten test negatívny??

@0507 super gratulujem