icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

magic08
5. jún 2018

nedalo mi, mam doma testy, tak som skusila. som len 9 DPO. test biely, ja tam nic nevidim

sangre
5. jún 2018

@kvecinka321 boze to.je strasne moc minje luto viem.ako sa citis 😧😒a viem ako moc chces ten pocit naspat ak mozem.vedet co sa stalo?? Prestalo vam bit srdiecko??aj viete ze co sa stalo?lebo fakt 22tt je vysoke cislo uz....neboj vsetko pride ked to budes najmenej cakat ...drzim moc palce

sangre
5. jún 2018

@bibuska2 bohuzial negativne 🙄

sangre
5. jún 2018

@magic08 ahoj zatial nic 😒

magic08
5. jún 2018

@sangre tiež to vidim

emili31
5. jún 2018

@kvecinka321 ale aj dva mesiace su niekedy jak dva roky...:( je to vlastne 60 dni a to je dost,.. pol roka je uz dlhsia doba to by nemalo asi tak skakat ale urcite sa to upravi...asi je telo rozhadzane este, predsa v 22 tt su tie hormony dost vysoke a asi to bolo pre telo sok... inak som citala ze v lete sa nedari velmi ze teplo posobi zle na spermie .. ako neviem aku to ma vypovednu hodnotu 😂ale ze aj pri IVF su vyssie uspesnosti na jar a na jesen...a ked mas este cas, nerozmyslala si ze skocis dokymu na hormonalny profil? mozno len by stacil clostyl ja ovulku alebo nieco aby to tak neskakalo...? neviem...
ja nemam ziadne priznaky..:( ani u dcery ani u syna som nic nemala ... je to inak dost ja budku lebo sa nijak necitim, ani pachy, ani zaludok.. nic ... ;( neni to moc prijemne ale asi to tak mam ze babatko sa mi pripomenie az bruskom 🙂 a fotkou z ultz, dufam len ze je vsetko ok a bije srdiecko uz...
@daniela2227 ja mma tiez 2 🙂 a chceli sme tretie, len jak sa to stalo realitou som sa zlakla 🤣ale asi iba na jeden den xixi .. ked ti srdce tuzi a muz je s tym vpohode nekukaj na nic, my sme to este jikomu nepovedali lebo si nechceme kazit stastie blbymi poznamkami... ocakavam ok mojich ze ma porad budu posielat dat si to prec... pri synovi- sa tyzden rozculovali ze sa nehodi, ze mala ma len rok( asi tych + 9 m zabudli ze este treba priratat..) ale sme nad vecou a kebyze su moc hnusny .. poviem im ze ok dame dceru 3r do decaku a uz bude miesto ok...?😂na sproste reci sprosta odpoved ne🙂 chodte do toho a teste sa z toho.. urcite Vam Boh pozehna 🙂

emili31
5. jún 2018

@magic08 ostrejsiu fotku prosim nevies urobit na bielom podklade? tak by som este skusila kuknut.. tu zatial nic

magic08
5. jún 2018

@emili31 uz nie, som v praci a test doma. idem kuknut mobil, ci nemam viac

lela123
5. jún 2018

@magic08 zatial nic

magic08
5. jún 2018

@emili31 som sa s tym rano hrala... a toto mi vyplulo

magic08
5. jún 2018

@lela123
@emili31 je to biele ako lalia...

emili31
5. jún 2018

@magic08 najlepsie uschnuty test dat na bielu parapetku, ale aby ho slnko velmi neosvetlovalo- slnko urobi na fotke velmi silny jas a duch neni vidiet potom... a biely podklad pri uprave netaha z okolia farby

emili31
5. jún 2018

@magic08 no sak aj mne sa nieco z tej prvej marilo.. posli mi ete tuto na ruke idem nabit telefon kde mam lepsi program jak na tablete

magic08
5. jún 2018
daniela2227
5. jún 2018

@emili31 my planujeme tretie uz nejaku dobu..presnejsie skoro 4 roky...vysledok? 3 Ma 😟😠 a blbe pripomienky okolia? Samozrejme ze su 😠 najviac mrzia prave od mojej mamy..ze a naco vam tretie..uz to nechaj tak..a pod.😟 no ako jej vysvetlit tu tuzbu? Ked ani sama si ju vysvetlit neviem..

magic08
5. jún 2018

@emili31
neverim, ze tam nieco vidis... 🙂

lela123
5. jún 2018

@magic08 to je este skoro.Toto su vyborne testy ale mne az od 12 dna slabu ciarku.Na jedenasty som neskusala mozno by ukazalo.Pockaj dva dni

magic08
5. jún 2018

@lela123 fakt su to dobre testy? to som v DM drogerie kupila. vobec nepoznam, nikdy som s nimi netestovala, tak neviem

daniela2227
5. jún 2018

@kvecinka321 boze moj 😟 to ma strasne mrzi 😢 ja som teda mala dost problem...vyrovnat sa s tym...kedze to bolo uz ako pôrod...a neviem si ani len predstavit..co si prezivala ty 😢

lela123
5. jún 2018

@magic08 to su top testy ze ?v takom fialovom.Ak oni pozri moju postupku na tretej strane.Aj jedna baba tu nedavno dala asi zo sest na porovnanie a bol najvyraznejsi.Tiez som vtedy nahodou kupila ine nemali a bum najlepsie a lacne popri tom.

emili31
5. jún 2018

@magic08 hore naznak farby ale moze to byt aj tym ako sa tahalo farbivo .. tieto zatial su z nasich dlhodobych vyskumov najspolahlivejsie 😂

magic08
5. jún 2018

@lela123 ano presne, su 2 ks v takej fialovej krabicke... mali pepino a toto, tak som vzala obe, ze skusim.

lela123
5. jún 2018

@magic08 tak pokracuj s nimi dalej😉

magic08
5. jún 2018

@lela123 tak zbehnem dnes kupit zasoby 🙂

magic08
5. jún 2018

@emili31 ty tam vazne nieco vidis?

emili31
5. jún 2018

@daniela2227 :( ale zas niekedy priroda aj vie preco to radsej ukonci..verim ze musi to byt tazke sa s tym vyrovnat, si neviem predstavit najst silu sa s tym zmierit :( ale ak je niekde chyba, je to prirodzeny mechanizmus tela ako zabranit ze sa narodi poskodene babatko :( nam v rodine ked zomrela mlada krstna mala 45 nam tetka povedala, ze neviete od coho bola tym uchranena :( vidime len terajsi stav bolesti...

emili31
5. jún 2018
emili31
5. jún 2018

@magic08 kukaj je vidiet podla mna biela ale na jej zaciatku je nieco jak kusok tmavsej tenkej .. urob zajtra ✊✊

daniela2227
5. jún 2018

@emili31 veru aj bolo to tazke..a asi aj stale je..mam kamosku..celkom sranda bolo to..ze sme mali terminy tyzden po sebe ☺ ona nastastie pokracuje..a bude mat chlapceka..snad si o mne nepomysli nikto nic zle...pretoze to v zlom ani nemyslim...ale ja som po nom sttasne tuzila..kedze mam dve baby...😕 u mna bola krv ten problem..mam ju hustu..nasadili mi injekcie..ale kedze zijem v UK ..tak az v 9tt a to uz bolo neskoro

magic08
5. jún 2018

@emili31 to myslis?