Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Baby ja ako samoplatca na Slovensku budem platit v centre ( CAR ) za konzultaciu??
Chcela by som sa objednat na IUI
@monika2101 prepáč dpo je deň po ovulacii?
@ruzicccka na nete si môžeš pozrieť cenníky v centrách a za konzultáciu by sa platiť asi nemalo v žiadnom centre neviem
@adulka1989 cenniky som pozerala len o konzulutacii sa tam nic nepise
Som v UK takze ...
Som chcela vediet co ma caka kedze netusim ako to chodi na Slovensku
@ruzicccka Niesom si istá ale za konzultáciu by sa platiť nemalo
@monika1791 zajtra tam musim zavolat chcem is aspon na vsetky mozne vysetrenia za 3 tyzdne musim stihat vsetky akurat vysledky uz nestiham a snad mi ich mozu poslat alebo
Povedat po telefone
@ruzicccka No veď uvidíš čo postíhaš..a ideš si teda nasádzať ten clomid?
@monika1791
Asi az v July dam si pauzu trosku
No este teda Niesom rozhodnuta na 100% ms ma prist za 3 dni tak este rozmyslam
Neviem vobec co mam robit
@jarkam721 ano 🙂
@ruzicccka Je to na tebe..neviem či ho môžeš brat keď pôjdeš na tie vyšetrenia či to neskreslí výsledky.. treba to pozistovať
@monika1791
No ved to ..
Uvidim no asi skor az v july zacnem
Žienky po dlhší čas sa ozývam.. ms odišla a ja som čakala na ovulku a akosi som na ňu celkom pozabudla.. robila som si testy a čakala.. akurát že v sobotu a v nedeľu som si zabudla urobiť test bolo toho teda dosť a asi som mala ovulku 🙂 v pondelok som mala zas slabšiu čiarku a pozerala som včera kalendár a vychádzalo to na víkend.. našťastie sme sa stihli potúliť 🙂tak uvidíme či z toho čosi bude... neverila som že som mohla tak zabudnúť 😄
@teletubbies Mne sa tam nieco crta 🙂
@monika2101 dnes je to 10 dpo
@teletubbies
Ahoj, ja zatiaľ nevidím nič, a keď je suchý vidíš niečo ty?
@ja17ay ahoj ; no bol taký istý ako včera ....a začala som krvacať normalne ; čiže koniec.....bola som 4+4 a v marci sa mi stalo to iste 4+3 takže ja nemám problém otehotniet ...ale udržať ; neviem v čom je chyba...či mi chyba progesteron...neviem .. Ach jaj som sa chystala už volať mudr.a nič z toho
@zuji kolko x sa ti to stalo?? Mne 2x a teraz som 18tt. Nemusi to byt nic zle proste sa neudrzalo. Keby si netestovala asi by si ani nevedela ze si tehu popr by ti ms prisla o par dni neskor. Hlavu hore podari sa
@zuji je mi to luto 😢 viem.co prezivas..urcite odporucam hematologicke vysetrenie..mne na problem s krvou prisli az pri tretom MA
@hennyinnsbruck Ahoj, ďakujem no 2 krát , naposledy v marci a dnes.......bola som na krvi a HCG 29 tak to už je jasné, aj sono robila, a po tehotenstve už ani stopy........
@daniela2227 dakujem 🙂) myslíš aj keď už mám dve deti v pohode ? žeby nastal problém až teraz pri tretom?

@jarkam721 kolko si dpo? gratulujem 😘