Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ja17ay Tak ale to už by bolo čosi vidno si myslím😂
@monika1791
Akurat pozeram ze SPLN v kosiciach ma lepsie ceny
Uz dva dni ma strasne bolia krize. Zeby som fakt prechladla? 10DPO a test rano biely ako sneh 🙈
@ruzicccka Tak to už je na tebe kam pôjdeš..bože mne tá mrška ešte stále neprišla😔
@monika1791 anii mnee ani naznak ms 🙄
@ja17ay je jedno koľko je lf 🤪 beriem progesteron, tak ten to bude naťahovať. Vkladali mi 5dnove embxyjko znova po nativ ivf 🙈 takze viem že tam je a čakám či sa prilepi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Dávala som aj lepidlo, tak snáď sa ukáže dusil krásny neskôr
Ďakujem
Jednu chvíľku sa mi zdalo že tam niečo vybehlo a potom nič, biely. Ale nevadí, ešte do tej nedele verím ❤️
@anulka1944 ja vidim 😊
@anulka1944 ja nevidim
@daniela2227 😊 dakujem aspon niekto uz som si myslela ze mi sibe 😁
@anulka1944 podla mna ti nesibe 😁 drzim palce
@anulka1944 😊👍👍👍✊
@daniela2227 juuuj dakujem si zlata ☺️ Mne to na mobile nejde dat .... dufam ze uz 🔴 nepride .... zajtra by mala prist ale nwm to na 100% kedze mam nepravidelnu 😩 dnes 32 den cyklu ale teplota na figu 😢
@anulka1944 aah dakujem no ked oci vyocim tak vidim.. Tak nech silnie👍👍
Ahojte žienky som tu nová a neviem sa nejak zorientovať ešte na tejto stránke, tak sa privtrem do trošku súvisiacej témy... 🙂 lebo sa chcem len spýtať, ak máte náhodou skúsenosť s pepino zeleným tehotenským testom, že či ostáva bežne ta testovacia farba pod papierikom (kde je max), alebo je je vadný?? Čo si o tom myslíte???
@hennyinnsbruck 😳 asi tak ? 😂 pobavila si ma dakujem 😊 tak z dialky a v urcitom uhle lepsie vidno a este raz dakujem
@anulka1944 😂😂😂😂 ja ked som si neni ista nedavam falosne nadeje. Vyzera to ako siva ciarka, neviem ako ju vidis ty..... Ak do ruzova tak👍👍👍👌👌👌
@hennyinnsbruck je slabulinka nwm tak posudit a uvidime tak o 2-4 dni
@anulka1944 skus zajtra alebo pozajtra 😊
@natty777 ahoj no ja s pepino skusenosti nemam ale na inych ano uz sa mi to stalo ....

@ruzicccka Na Helios som počula dobré ohlasy✊🍀