Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@anulka1944 ďakujem ti za odpoveď.. Lebo neviem čo si mam o tom myslieť ci je to nejak posunuté vadné alebo tam len ta farba len tak ostala..
@daniela2227 🤗 dakujem ... dal by Boh
@natty777 urcite to nie je vadny test inak by bola ciarka na T a nie na C alebo by nebola ziadna .... to iba tak uschol ... a na teste zatial nevidim nic .... 😟
@daniela123321
Ahojky, ja zatiaľ nevidím, no škoda, že si fotila už suchý test, väčšinou je lepšie dusíka vidieť na mokrom teste.
@anulka1944
Ja vidim, držím palce nech silnie 👍
@anulka1944 ja si myslim ze nieco z toho bude poznam tieto testy testovala som len stymito a tiez som mala takychto duchov takze podla mna ked urobis za dva /tri dni bude uz pekne viditelna ...ja si myslim ze je pozitivny drzim pelce nech silnie 👍👍
@anulka1944 kolko si dpo??
@anulka1944 ano test je biely ako sneh..len mi mi nešlo hento do hlavy..🙂
@sangre dakujem za povzbudive slova zahreju pri ❤️ A kolko dni tak to netusim ... podla BT sa riadit nemozem bo ta mi ukazuje vselico mozne len nie to vo by mala 😁 .... vytoky boli inokedy ako poz. Ovu. Test a podla testu cca 10 DPO
@natty777 na dobre sa dlho caka ☺️
@anulka1944 noo ukaze ti podla mna uz peknu ciarku za tri dni urcite ..hovorim poznam.tento test a nezvikne falosne duchovat ja osobne nedam dopustit nan 😍😁😂tak budem sa tesit az spravis dalsi
Joooj baby ako keby nestacilo ze tento cyklus som ovulaciu nemala uz 2 den mi aj Ms meska .. som sa tesila na dalsi cyklus nech je cim skor tu ..
A teraz mi bude ms pekne meskat 😑😑
@ruzicccka Nápodobne..mňa už tak bolí brucho že som si musela dať tabletku a ms sa nie a nie spustiť 😔
@monika1791
No neviem co sa to deje
Som s toho len na nervy
@ruzicccka môžem sa prosím spýtať ako vieš,že si nemala ovulaciu? Z testov alebo z hlienu?
Alebo potvrdil dr.?
Lebo ja ako si s tou ovulaciou si nikdy neviem rady keďže nemám pravidelný cyklus.
A testy si nemôžem denne dva robiť .
Podarilo sa mi viac mesiacov dozadu idcgytig ale napríklad tento mesiac neúspešne.
@monika1791
Ešte neprišla? Brucho môže bolieť aj v prípade tehotenstva, ja som tiež mala taký pocit , urob si teeeest, ja som taká zvedavá 😀
@ja17ay Počkám do nedeľe 😀 ale určite dnes príde..má to taký ístý priebeh ako minulý mesiac 😁
@ladyandy nooooi niečo tam je 😉
@zvedava_cica asi je to aj tak este skoro, len som bola moc zvedava 🙂 ale spravim po vikende dalsi... pred tym sa mi este nikdy nestalo, ze by som mala na teste co i len stopu po druhej ciarke.. vzdy neg.
@ladyandy ono aj ja som mala najskor slabehi ducha a potom silnel .Najleosie urobit v nedrlu akebo v pondelok
@zuka16 urob si aj tehotensky test
@zvedava_cica nedockavost moja ma zozerie do pondelka :D po roku snazenia som strasne nedockavaa :D :D :D

@anulka1944 ved uvidis..prajem nech ti to dopadne ako si zelas 😊✊