Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ruzicccka mali by byt..ale co som sa docitala...nemusia 😊
@daniela2227
No , neviem podla vsetkeho som ani ovu nemala .. a naposledy sme sa s manzelom snazili pred 2 tyzdnami
12.06
Takze ak naahodov bola ovu ...
Lebo potom som uz nerobila ziadne ovu testy ani nemerala bazalnu teplotu .. takze neviem nejako si to neviem
Vypocitat
Po 12 dnoch od styku by uz test nieco urcite ukazaal ze ?
@ruzicccka Ahoj moja.No neviem..to by bola podľa mňa čiarka ako svet a hlavne keď ti bazálna a ani ovu testy nepotvrdili ovuláciu 🤔Niekde som už dávno čítala že falošne pozitívne testy spôsobujú aj neaké druhy cyst na vaječníkoch..ale to by chcelo pogoogliť🤔
@ruzicccka https://zena.pluska.sk/moze-byt-tehotensky-test... samozrejme nemusí to byť tvoj prípad iba že som to niekde čítala🙃
@ja17ay ale sak to, že po chvíľke som začala vidieť. Potom som sa to snažila odfotit a nejako to nešlo a teraz keď na to pozerám, už tam nič nevidím. Teplotu mám akože moje maximum, nikdy taká nebola, tak asi zajtra uvidím. Keď ja ani neviem kedy by som mala dostať ms :( tým že mám nasadený progesteron, tak je to celé divne, ale asi zajtra mám dostať 😂fakt netuším, musím kuknúť apku a aj tam sa mi zdá, že sú dva termíny. Tak zase čakám do zajtra 👍🏻 Aj keď si myslím, že teda keby dačo, už by tam mal byt ten duch vidieť 🤷🏼♀️
@ja17ay pozrite prosím tu 🙏🏻
@monika1791
@anulka1944 ešte som sa s tým trosku pohrala
@monika1791
@ceklis Tam už vidím aj bez negatívu🙃
@monika1791 😍🤪 boooze, prosím prosím nech to nie je halucinacia 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@ceklis Držím moc palce nech to víde✊✊🍀🍀
@monika1791 ďakujem veľmi pekne
@ceklis prajem ti to ✊🏻
@val9 no veru aj ja vidim 😊
@daniela2227 tak po prílete testujem doma už 😊 a to čakám do 28 čiže to už by sa malo ukazat hádam 😊
@val9 za mna negativny

@daniela2227
Divne to je ale .. ved 4 den meskania by uz mali byt kolajnice a nie toto ciarky necierky 🤦♀️😁