icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

n1colette
6. júl 2017

Dievčatá, je to pravidlo, že ovu testy ukážu tehu skôr, ako tehu testy? Moje ovu su teda dosť svetlé.. dnes 8 DPO 😔 môžem asi mrchu očakávať, však?

miriamn76
6. júl 2017

@n1colette mne ukazal ovu test tehotenstvo uz ked bol aj tehu test pozitivny

n1colette
6. júl 2017

@miriamn76 dakujem.. mozno na 10 DPO vyskusam tehu test

miriamn76
6. júl 2017

@n1colette drzim palce☺

ejuska2586
autor
6. júl 2017

Ahojte žienky. Ja som sa dnes konečne dočkala ovulácie. Snažíme sa o stošesť, tak snáď sa aj dočkáme... A keď náhodou nie, tak budeme skúšať ďalej...

ejuska2586
autor
6. júl 2017

Len samozrejme program mi zaznačil ovulku na 13DC, ale reálne je až teraz, na 15DC.

nina4
6. júl 2017

@ejuska2586 tfuj-tfuj aby sa zadarilo budem silno drzat palce 😘

nina4
6. júl 2017

@n1colette skus na ten 10 DPO tehu test no ani to neni pravidlo,ze bude pozitivny ja som v oktobry mala na 9 Dpo pozitivny tehu test no v tedy to nevislo a teraz v januari az 12 DPO.

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@nina4 Ďakujem moja. Dúfam v to... Ešte dnes sa dúfam posnažíme, ak nám do toho niečo nevojde...

nina4
6. júl 2017

@ejuska2586 urcite nevojde dnešok je vaš 😉 mojkaci

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@matka295 Ahoj, no ako? Prišla mrchaňa, či nie? Dúfam, že nie...

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@n1colette Môže, ale nemusí ukázať. Ideálne je testovať z prvého ranného moču a sledovať, či tmavne. Keď bude pozitívny, malo by ti už aj na tehotenskom teste ukazovať tehotenstvo.

ejuska2586
autor
6. júl 2017

😀 Ze mojkaci... Pobavilo. No uvidime. Snad sa zadari a uz tentokrat si uzijem (v ramci moznosti) normalne tehotenstvo. Po tych dvoch potratoch mam ale hrozny strach...
Ale tuzba po babatku je samozrejme niekolkonasobne vacsia...

nina4
6. júl 2017

@ejuska2586 moja to ti verim.Ja som prišla o drobca v oktobri a bola som pri dalsom zisteni tehu v januári naprášky s toho ci bude \ silnieť a ci bude drobec rásť tak ako má.Ono pokiaľ sú nám neni bábätká v náruči to bude stále o tých myšlienkach.A to čím sisi prešla ty a mnoho snažiliek tu je fakt veľa len na čítanie a nie ešte to prežiť.
Ja sa tak poteším každému pozitívnemu testu čo baby dajú,a držím palce všetkým dlhodobím snažilkám nech sa už aj im zadarí a do úspešného konca.

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 ty si dvakrat potratila??? To mrzi mojecko..a ako si natom teraz?

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@nina4 Hej, je to hrozne. Ale tak uz aspon vieme pricinu a mam uz aj stanovenu liecbu ked otehotniem. Tak snad to tentokrat bude uz v poriadku.

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@tonjadabik2 Zial ano 😢 A ako som na tom? Tazko povedat. Hlavne teraz, ked som si uvedomila, ze som uz teraz v juli mala ist na matersku a o mesiac rodit... Ale tak uz som si na situaciu zvykla, zmierila som sa s tym. Ale nikdy nezabudnem. Su to moji anjelikovia v nebi. A pevne verim, ze mi coskoro poslu nejake zdrave miminko, ktore to so mnou zvladne nie len do porodu, ale aj na cely zivot...

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 budem sa za teba modlit aby ti to vyslo

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@tonjadabik2 Ďakujem moja. Musí. Iné si už ani nechcem pripúšťať.

n1colette
6. júl 2017

@nina4 vyskusam🙂
@ejuska2586 no uvidime.. testujem stale z ranneho, ale za tri dni zatial nestmavol ani len nic 🙂

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@n1colette Uvidis. Drzim palce...

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 musis verit a my verime ze sa ti to podari

matka295
6. júl 2017

@ejuska2586 ešte neprišla ale ani testy niesu pozitívne 😭😫😢

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 Gratulkaaa tak sup nato uz sme dve ❤

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 vidis tazky pribeh.. A prisla ti ovulka Panbozko to zariadil.. Aby si nas este neprekvapila pozitivnym tehu testikom.budem ti drzat palce a velmi. Zajtra teplotkyyy meramee.a rano stretavka tu. 🙏

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@matka295 To nevadi. Kym neprisla stale je nadej. 🙏🤰👶

ejuska2586
autor
6. júl 2017

@tonjadabik2 Tak ja mam ovulku vzdy a krasne na cas. Problem je len udrzat kvoli zdravotnym problemom...

prskavka2223
6. júl 2017

Ahojte zienky 🙂...mozem otazocku? Od konca MS t.j.od 6DC si robim prvy krat ovulacne testy a momentalne som 14DC a vsetki boli doteraz negativne uuuuplne biele iba s jednou /. Dnes ma boli a picha na pravej strane v podbrusku (tak ako kazdy mesiac cca v rovnaky DC) vzdy som si myslela ze to je ovulka,ale to by som mala predsta ovu testy s dvomi //,nie? Je mozne ze mam ovulku ked ma picha a boli v lavo aj ked testy su biele? Ci ovulku nemam a telo si robi co chce? ☹ ma niektora stym skusenost?

chuchu86
6. júl 2017

@prskavka2223 - možno máš anovulacny cyklus ?!
Ja som mala v kuse.
Skús každý deň ovu test a keď nebudeš mať ovu, Treba j lekárovi.

prskavka2223
6. júl 2017

@chuchu86 napises mi nieco o tom anovulacnom cykle? A ako sa to potom riesi? Snazime sa o dietatko 3ti rok a zaciatkom roka som mala biochemicke ☹...teraz sa zase snazime a nic. Tak som si prvy krat zo zvedavosti zacala robit tie ovulacne a na moje prekvapenie bolest ako pri ovulke mam a testy su biele ☹