Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Len samozrejme program mi zaznačil ovulku na 13DC, ale reálne je až teraz, na 15DC.
@ejuska2586 tfuj-tfuj aby sa zadarilo budem silno drzat palce 😘
@nina4 Ďakujem moja. Dúfam v to... Ešte dnes sa dúfam posnažíme, ak nám do toho niečo nevojde...
@ejuska2586 urcite nevojde dnešok je vaš 😉 mojkaci
@matka295 Ahoj, no ako? Prišla mrchaňa, či nie? Dúfam, že nie...
@n1colette Môže, ale nemusí ukázať. Ideálne je testovať z prvého ranného moču a sledovať, či tmavne. Keď bude pozitívny, malo by ti už aj na tehotenskom teste ukazovať tehotenstvo.
😀 Ze mojkaci... Pobavilo. No uvidime. Snad sa zadari a uz tentokrat si uzijem (v ramci moznosti) normalne tehotenstvo. Po tych dvoch potratoch mam ale hrozny strach...
Ale tuzba po babatku je samozrejme niekolkonasobne vacsia...
@ejuska2586 moja to ti verim.Ja som prišla o drobca v oktobri a bola som pri dalsom zisteni tehu v januári naprášky s toho ci bude \ silnieť a ci bude drobec rásť tak ako má.Ono pokiaľ sú nám neni bábätká v náruči to bude stále o tých myšlienkach.A to čím sisi prešla ty a mnoho snažiliek tu je fakt veľa len na čítanie a nie ešte to prežiť.
Ja sa tak poteším každému pozitívnemu testu čo baby dajú,a držím palce všetkým dlhodobím snažilkám nech sa už aj im zadarí a do úspešného konca.
@ejuska2586 ty si dvakrat potratila??? To mrzi mojecko..a ako si natom teraz?
@nina4 Hej, je to hrozne. Ale tak uz aspon vieme pricinu a mam uz aj stanovenu liecbu ked otehotniem. Tak snad to tentokrat bude uz v poriadku.
@tonjadabik2 Zial ano 😢 A ako som na tom? Tazko povedat. Hlavne teraz, ked som si uvedomila, ze som uz teraz v juli mala ist na matersku a o mesiac rodit... Ale tak uz som si na situaciu zvykla, zmierila som sa s tym. Ale nikdy nezabudnem. Su to moji anjelikovia v nebi. A pevne verim, ze mi coskoro poslu nejake zdrave miminko, ktore to so mnou zvladne nie len do porodu, ale aj na cely zivot...
@ejuska2586 budem sa za teba modlit aby ti to vyslo
@tonjadabik2 Ďakujem moja. Musí. Iné si už ani nechcem pripúšťať.
@nina4 vyskusam🙂
@ejuska2586 no uvidime.. testujem stale z ranneho, ale za tri dni zatial nestmavol ani len nic 🙂
@n1colette Uvidis. Drzim palce...
@ejuska2586 musis verit a my verime ze sa ti to podari
@ejuska2586 ešte neprišla ale ani testy niesu pozitívne 😭😫😢
@ejuska2586 Gratulkaaa tak sup nato uz sme dve ❤
@ejuska2586 vidis tazky pribeh.. A prisla ti ovulka Panbozko to zariadil.. Aby si nas este neprekvapila pozitivnym tehu testikom.budem ti drzat palce a velmi. Zajtra teplotkyyy meramee.a rano stretavka tu. 🙏
@matka295 To nevadi. Kym neprisla stale je nadej. 🙏🤰👶
@tonjadabik2 Tak ja mam ovulku vzdy a krasne na cas. Problem je len udrzat kvoli zdravotnym problemom...
Ahojte zienky 🙂...mozem otazocku? Od konca MS t.j.od 6DC si robim prvy krat ovulacne testy a momentalne som 14DC a vsetki boli doteraz negativne uuuuplne biele iba s jednou /. Dnes ma boli a picha na pravej strane v podbrusku (tak ako kazdy mesiac cca v rovnaky DC) vzdy som si myslela ze to je ovulka,ale to by som mala predsta ovu testy s dvomi //,nie? Je mozne ze mam ovulku ked ma picha a boli v lavo aj ked testy su biele? Ci ovulku nemam a telo si robi co chce? ☹ ma niektora stym skusenost?
@prskavka2223 - možno máš anovulacny cyklus ?!
Ja som mala v kuse.
Skús každý deň ovu test a keď nebudeš mať ovu, Treba j lekárovi.
@chuchu86 napises mi nieco o tom anovulacnom cykle? A ako sa to potom riesi? Snazime sa o dietatko 3ti rok a zaciatkom roka som mala biochemicke ☹...teraz sa zase snazime a nic. Tak som si prvy krat zo zvedavosti zacala robit tie ovulacne a na moje prekvapenie bolest ako pri ovulke mam a testy su biele ☹

Dievčatá, je to pravidlo, že ovu testy ukážu tehu skôr, ako tehu testy? Moje ovu su teda dosť svetlé.. dnes 8 DPO 😔 môžem asi mrchu očakávať, však?