icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

lela123
1. aug 2018

@ruzicccka ja neviem ale tu sa mi zda slusna ciarka🤔

joanka7
1. aug 2018

@ruzicccka ahoj tak ako si povedala ziadna zmena ale ten test som urobila az teraz poobede ja tam nic nevidim

joanka7
1. aug 2018

@joanka7 alebo toto

ruzicccka
1. aug 2018

@joanka7 na tej druhej
Fotke co je test na cervenom podklade vidim 🙂

joanka7
2. aug 2018

@ruzicccka tak ja dnes rano takto zo spodu uz to zacina byt ruzove a ty ako ?

majcaalexko
2. aug 2018

Tento cyklus asi zasa nič podľa posledných 4 cyklov mi mešká 4 deň som 30DC a test takýto biely 😏

gabinka03
4. aug 2018

Baby vie mi to dať niekto do negatívu??vidieť tam niečo??

gabinka03
4. aug 2018
ruzicccka
4. aug 2018

@joanka7 no co ako vyzeraju testiky robila si dalsi ?

gabinka03
4. aug 2018

@ladyandy prosím ťa videla som v starších konverzaciach že vieš babám spraviť negatív foto...nemohla by si mi prosím tie dve foto vyššie lebo už som jeleň ja ju tam vidím len neviem či to nie je len kanalik aj keď to má nádych do ružová naživo...dakujem

hennyinnsbruck
4. aug 2018
hennyinnsbruck
4. aug 2018

@gabinka03 na jednom sa mi nieco mari... Ale neviem... Urob zajtra zase Drzim palce

gabinka03
4. aug 2018

A čo poviete na toto

zuji
4. aug 2018

@gabinka03 na tejto foto vidím.
Koľko si DPO ??

joanka7
4. aug 2018

@ruzicccka ahoj no uz asi ani netreba dnes som _1 DC dosla MS ale slaba zatial

gabinka03
4. aug 2018

A tu je normálna foto

zuji
4. aug 2018

@gabinka03 no ja vidím aj na tejto ani som nemusela priblížiť fotku. Koľko si DPO ?

gabinka03
4. aug 2018

@zuji ja ani neviem ja už mám pocit dlho a príznaky tehotenstva len mala som dva mesiace asi dnove špinenie a testy som do teraz mávala negatívne

ruzicccka
4. aug 2018

@joanka7
To poznam .. nevadi
Hlavu hore .. zvycajne to byva tak ze ..
Ak si najdes hoci len naznak druhej ciarky .. kazdym dnim by mala byt o cosi
Silnejsia .. vyditelnejsia
Ja tiez nic dnes som robila test a Biely .. takze idem dalej

joanka7
4. aug 2018

@ruzicccka no nic ine nam neostava asi treba ist na to vedecky navsteva pani gynegologicky

gabinka03
4. aug 2018

Dnešný test pred hodinou mne sa zdá viac ružová...čo poviete??

chmurkaxy
4. aug 2018

baby,aké máte skúsenosti s Clearblue Easy Plus? robila som predvčerom (11dpo), včera(12dpo) a dnes(13dpo). Som ale po umelom oplo a teda reálne 6,7 a 8 dní po vklade. Včera bol výrazný sedy kanalik, dnes už je modrejší. Len či nie je málo výrazný už na taky deň :/
jedna foto neupravena, druha zvyseny kontrast kvoli rozdielu farieb.

val9
4. aug 2018

@chmurkaxy ahoj to je 20tkovy nie? Možno si dnes viac pila. Počkaj aspoň 2 dni

chmurkaxy
4. aug 2018

@val9 ja by som aj chcela vydrzat,no nedám to 😂 skús rozkliknut fotku tu druhu,tak je vidno rozdiel. lebo keď ich aj dám oproti slnku,ten stredný ma biely kanalik a ten dnes ma farbivo. len teda, želala by som si ho viac 😇
inak je to sranda, ale aj minule tehu mi ukázal ako prvý tento.

val9
4. aug 2018

@chmurkaxy a kde si ho kupovala? V lekárni? Nemusíš mi hovoriť nic o trpezlivosti 😂 mne dnes mešká prvý deň a žiadny posun v testoch. Len ma bolia krize a sem tam mám ružový výtok. Tak uzatvarame stávky koľko dní mi bude meškať 😂

chmurkaxy
4. aug 2018

@val9 inak,teba tak vnímam,ze už dlhšie skúšaš. Držím moc päste! kolky deň si?

val9
4. aug 2018

@chmurkaxy 7 mesiac na nervy to začína byť 🤦‍♀️ 32dc som ..za posledných 5 mesiacov sa mi pekne upravil cyklus na 30 DC a nemeškal ešte tak uvidíme 🤞. Ďakujem aj Tebe prajem veľa šťastia 🍀🍀🍀

chmurkaxy
4. aug 2018

@val9 my teda omnoho dlhšie (za 9 a pol roka 20x tehu -biochemicke alebo mikropotrat, ale raz našťastie úspešne s našim zázrakom Filipkom ❤).
Ono to určite príde 💙 a komplet ti zmení celý svet 😍

val9
4. aug 2018

@chmurkaxy pane bože obdivujem ta ..Ja som mala len jedno biochemko a nedávala som to...Veď dúfam že sa raz podarí. Ešte baby nemáme tak možno preto tak viac tlačím na "pílu"

chmurkaxy
4. aug 2018

@val9 ono to s každým ďalším menej a menej prežívam. aj teraz som tak,ze ak vyjde, zbesnim sa od radosti. ak nevyjde, za pár dni som ok. ja sa natajnasa vyplacem v aute a som už v pohode 🙂
Ak by si to riešila dlhšie alebo opakovane, tak si obehaj nejaké vyšetrenia. mňa hneď hnali do IVF a až po 15(!!) tehu som sa na vlastnú žiadosť a po placlivej scéne v centre konečne dostala na ďalšie vyšetrenia. mohli ich robiť hneď.