Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 no ja m tiež za sebou 4 potraty a piate mimomaternicove.. fraxiparin picham tiež ja už aj počas snaženia .preto som bola zvedavá aký dg máš ty 😊
@alilka No u mňa sú kľúčové tie NK bunky. Je to typ imunitných buniek, ktoré sú v krvi. Keď som otehotnela, vyhodnotili plod ako "chorobu" alebo "infekciu". A preto sa začali premnožovať a plod zabili... A toto sa evidentne stalo 2x.
@tonjadabik2 nie tak si aj iné dobré testy. Ale women je úplný des..on neduchuju ale ukazuje kanáliky 😁
@liara30 Kanaliky sú šedé, duch je do ružova
@ejuska2586 No u mna je to farba neurcita😁V pondelok budem mudrejsia od doktora😊
@alilka ahaa preto mi stalenlen kanaliky ukazovalo..a ja som sa nadejala ze daco vidim..
@tonjadabik2 aj tebe ukazuje kanalik?
@liara30 hej ukazovalo kanalik.. Kupim uz v meste pre istotu
@tonjadabik2 A tebe kolko meska?Comu to pripisujes?Ja neviem a este aj tie krize bolia neskutocne..
@liara30ne nemeska este..len sme sa snazili o babo ale asi sa nato vykaslem. Mna bolia krize aj prsniky ale aj tal sa to nepodari..
@tonjadabik2 Ja som to minuly mesiac uplne vypustila z hlavy a meska mi ms 9 dni.Mna bolia len krize prsia nic ani ich nemam naliate.V pondelok idem na gyndu.Ked to nevyjde teraz tak to vyjde o mesiac.Aspon stihnem dovcu.A ty to tiez vypust z hlavy a podari sa😉Drzim palce.
@liara30 hej presne.ja uz iba meram a kaslem nato..to nema vyznam.. Aj tak sa vxdy sklamem..
baby neviete mi poradit ? MS mi skoncila 23.6, rano sme sa snazili s drahym a od vtedy spinim .... este sa mi to nestalo , ze po sexe by som spinila
@soncita22 Bud bola skor, alebo anovulak ☹
@ejuska2586 lasko Np konecneeee

@alilka fakt? Tu u nas v tej dzure maju iba women secret testy. Ake neduchuju? Iba dr Max?