icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ruzicccka
31. aug 2018

@stratenanajdena bolo to hned v limite ?

joanka7
31. aug 2018

@stratenanajdena to čo je za test ?myslim značku ?

kukurica77
31. aug 2018

@stratenanajdena podla mna kanalik,test je negativny

kukurica77
31. aug 2018

@joanka7 este pripomeniem,ze pred ms zvyknu ovu testy mierne silniet,tak ako je to u teba.Ja by som pockala,kym ti bude meskat ms a potom si sprav test..takto sa len zbytocne stresujes.

joanka7
31. aug 2018

@kukurica77 ok no nic ine mi neostava a ak bude ovu test pozitivny trebars pozajtra tak co potom

stratenanajdena
31. aug 2018

@hestia1 najlepšie pre mňa asi bude netestovať a naučiť sa trpezlivosti... 😔
@ruzicccka celý čas som tam videla akoby tieň, ale možno to budú už len zbytky hcg alebo kanálik 😢☹
@joanka7 woman secret ten tyčinkový
@kukurica77 ďakujem.

ruzicccka
31. aug 2018

@stratenanajdena najlepsie bude ak este pockas par dni .. lebo teraz ako naschval ti toto budu testy robit to poznam ...

hestia1
31. aug 2018

@stratenanajdena no tej trpezlivosti by som sa aj ja mala naicit ale zvedavost je silnejsia 😉

ruzicccka
31. aug 2018

Kanalik ? 🤔🤔

kukucka26
31. aug 2018

@ruzicccka nie kanalik duch

ruzicccka
31. aug 2018

@kukucka26 Myslis ??
To su One step testy preto ma skor ten kanalik napadol

monika1791
31. aug 2018

@ruzicccka Skús ten digitálny

ruzicccka
31. aug 2018

@monika1791 no este pockam par dni do konca tyzdna aspon ...

val9
31. aug 2018

Ahojte baby..test pepino ake.mate skusenosti? Tmavne hneď alebo až po čase? Prvých 5 minút na ňom nic nebolo max nejaký kanálik a zrazu sa ten kanálik zaružovel, nechápem tomu. 🤔🤔🤔

monika1791
31. aug 2018

@ruzicccka Och,tie tvoje duchy..ozaj a nebola si teraz niekedy na sone?či náhodou nemáš cystu

stratenanajdena
31. aug 2018

@ruzicccka držím palce, aby sa to do pár dní premenilo na krásnu druhú čiarku! niečo tam je, ale netrúfam si povedať, čo. Ale niečo áno 😉

ruzicccka
31. aug 2018

@monika1791 bola som ..
Si v centre po clomid ... na dalsie 3 mesiace a robili mi sono ...no nemala som

ruzicccka
31. aug 2018

@stratenanajdena ved ako hovorim duchujem kanalikujem
Stale tak snad ... z toho bude ciarka ak nie ideme dalej

monika1791
31. aug 2018

@ruzicccka Kokos ale aj tak nechápem že máš každý mesiac ducha na teste🤔🤔🤔

ruzicccka
31. aug 2018

@monika1791 ani ja ,
A duchov som Mala aj ked som chodievala pravidelne na
Sona ( folikulonetriu ) a bolo vsetko v poriadku ... tak stve ma to ved poznas to ak nieco na tom teste vidis tak neda ti to ako nejaku tazku hlavu si z toho nerobim
Kanalik idem dalej cakam ms viem ze mam clomid ... som pokojnejsia ale
Ak realny duch chcem o tom vediet cim skor lebo ako som uz spominala v Uk urcite ostat nechcem ak budem tehu
Tak budem musiet odist na Slovensko

Mam to trosku komplikovanejsie ak tehu budem ...

monika1791
31. aug 2018

@ruzicccka Fuu no uvidíš teda do konca týždňa či príde MS alebo nie..potom by som spravila v nedeľu alebo v pondelok digitálny test😯ale aj tak máš dobré nervy na to😁

ruzicccka
31. aug 2018

@monika1791 zvykla som si 😂😂😂😂
ale nie tak nezruti sa svet ak to nieje tehu nejako to neberiem az tak tragicky

A skusat musim keby ze byvam na Slovensku idem na Gyndu kedy kolvek a Hotovo
Ale co uz ked v Uk to je ovela tazsie

monika1791
31. aug 2018

@ruzicccka Aha tak keď budeš tehu sa chceš presťahovať na SVK?a celé tehotenstvo tu byť?ja zajtra začínam s clostilom..ako to uteká

ruzicccka
31. aug 2018

@monika1791 nie len hlavne ten prvy trimester byt na Slovensku .. potom ak by bolo vsetko ok
Tak budem zase v UK
Cele tehu na sk nemozem byt kedze manzel musi tu pracovat .. to by sme cele 9 mesiace boli od seba ... no ja verim ze ms pride
Cim skor aby som zacala brat aj ja tehu si vobec

Nepripustam 😂😂
Ale uz ma aj zacalo hrozne boliet brucho na mrchu tak bodaj by zajtra dorazila 🙏🙏

Inac ked ti clostyl predpisoval lekar nehovoril ti co mozes a co nie ak jich budes brat ???
Mne sa par krat stalo ze sme niekam mali ist ( svadba narodeniny ) kde sa Pilo a ja som akurat zacala s clomidom
Tak som radsej nepila
Ale niesom si ista ci to nejako moze uskodit
Nevies ??

monika1791
31. aug 2018

@ruzicccka Nie nič mi nehovorila😁 ja keď som pri malom (v ten mesiac ako sa nám podarilo) brala clostil a bola aj oslava a tak a dala som si víno a tak..ešte na Silvestra som pila normálne to som bola možno 7-8 DPO a 2 dni pred tým som ako mi vyšiel test som bola na pive a strašne mi chutilo😂😂potom deň pred očakávanou MS som mala bolesti ako na MS a vravim si že zas nič tak som si ešte zapálila a bum na druhý deň pozitívny test😁😁to bola vtedy moja posledná cigareta a alkohol..potom som si sem tam dala radlera keď sme boli sadnúť alebo 1DC vína s kofolou ale inak nič

ruzicccka
31. aug 2018

@monika1791
Ja vzdy ked som na clomide
Nepijem vobec .. az ked
Skoncim
Beriem 5 dni po 5 dnoch ak sa nieco samozrejme deje si dam ja Vino nepijem skor redbull vodka alebo
Nieco take ... pohar maximalne ( mix )

Noo tak tento cyklus ti to uz vyjst musi clostyl velky pomaha ak ms pride zajtra alebo pozajtra budeme spolu testovat 🙂

monika1791
31. aug 2018

@ruzicccka Teraz rozmýšľam že ani ja som na clostilom nepila bo ten som užívala od 4DC-8DC a 14DC som bola vtedy na Vianoce a od vtedy som mala už voľno 😂 božinku keby nám to obom vyšlo tento cyklus by to bolo super😁

ruzicccka
31. aug 2018

@monika1791 Urcite vyjde
Tento cyklus bude nas
👏😂😂

monika1791
31. aug 2018

@ruzicccka Budeme "Májovky" 😂

monika1791
31. aug 2018

@ruzicccka Vlastne už aj Júnovky😂😂 ako to uteká 😁😁😁