icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

stratenanajdena
1. sep 2018

@hestia1 ďakujem Ti pekne! Snáď sa udrží. Aj Tebe nech to vyjde čoskoro 🍀

stratenanajdena
1. sep 2018

@gaby22 niečo je tam vidieť 🙂

gaby22
1. sep 2018

@kukucka26 ja neviem sama ms mi. Meskal 3 týždne potom som bola na gynde na vyvolácku a teraz toto akosi neverim

nini1010
1. sep 2018

@gaby22 co je to za test?

gaby22
1. sep 2018

@nini1010 tycinkovy ale nevšimla som si značku lebo sa mi nezdalo atak som ho rozobrala

stratenanajdena
1. sep 2018

@kukucka26 Ďakujeeeem, ty si koľký tt?

kukucka26
2. sep 2018

@stratenanajdena
@stratenanajdena vies co to ani srnka nwtusi len to isto nieje v case plodnych dni akoby mali byt vychadza to ze sa to stalo den pred menzesom tak ja sama pocitam ze je to mozny 6tg

stratenanajdena
2. sep 2018

@kukucka26 ja som pri poslednom otehotnela dva dni pred ms - cyklus predtým som mala biochem. tehu aj s kontrakciami, v 5tt, a preto mužovi vravím: "o dva dni mám dostať ms, tak môžeš" 🙂 🙂 🙂 No, lenže mne sa zo stresov a kvôli tomu biochem. tehu a mikropotrate tak posunula ovulka, že som dva dni pred ms ostala tehotná 🙂 posunula sa mi takmer o dva týždne, čo sa mi dovtedy nikdy nestalo! To bolo prvýkrát po 15 rokoch snáď. Tak máme ďalšie slniečko ❤
Teraz muž ešte nič nevie, lekáreň s testami, ktoré som si robila je zavretá, pepino má druhú čiarku iba rozpitú ružovú tak to nerátam a test z drogérie je tak nekvalitný, že takmer nevidno ani kontrolnú čiarku 😠
Takže si ešte počkám, kým sa dozviem, že to bábätko vo mne tentokrát už ostane. Nejako pomaly mi to hcg rastie podľa mňa. A často ma silno pichá napravo, už druhý týždeň 😞

stratenanajdena
2. sep 2018

Prosím vás, ako silné bolesti do krížov je normálne mať v čase pred ms, ak pár dní predtým vyjde pozit. teh. test? Môžu byť aj také fest silné ako pred ms? Alebo to môže značiť biochem. tehotenstvo?

stratenanajdena
3. sep 2018

Ak by ste si robili test poobede (s tým, že poobede mávate vyššie hcg), a potom ďalší o jeden a pol dňa neskôr (napr. pondelok poobede a stredu doobeda), bolo by podľa vás normálne, ak by ten najnovší test mal slabšiu čiarku? To už by malo stúpať nie?

Lebo mne sa to stalo. Sobotu poobede silnejšia čiarka a dnes pred obedom takmer nič, zoslabla 😢😰😭
Majú takéto výsledky testov podľa vás ešte šancu na normálne tehu alebo podľa vás to je biochem. a neprosperuje? Môže to takto kolísať a byť normálne?

bibuska2
3. sep 2018

Vidíte tu niečo baby ďakujem za odpoveď

stratenanajdena
3. sep 2018

@bibuska2 horný čosi áno ale spodný vyzerá byť rozmazaný, tam za mňa nie

hennyinnsbruck
3. sep 2018

@stratenanajdena za 4 dni by mal byt podla mna ovela silnejsia a jedno z ktoreho mocu..

hennyinnsbruck
3. sep 2018

@bibuska2 zamna oba negativne

stratenanajdena
3. sep 2018

@hennyinnsbruck aj ja si myslím. Snáď to nebude mimomaternicové 😖

hennyinnsbruck
3. sep 2018

@stratenanajdena netreba na take mysliet.....

stratenanajdena
3. sep 2018

Dievčence, chcem sa vám všetkým veľmi pekne poďakovať za podporu, názory, rady. Dobre mi to za tie dni stresov a neistoty padlo. Môj drobček musel veľmi skoro zaspinkať, už mám biele testy. Ešte ten posledný sa zo mňa akoby vysmial, spravil mi silnú čiarku na úplnom začiatku testu. Tak už len čakám, nech to mám čo najskôr za sebou... 😢😢😢
Veľmi ste mi tu pomohli a podporili ma pre mňa v ťažkých chvíľach, keď ani manžel nebol vnímavý.
Mám silné bolesti v krížoch a občas do brucha, viac sa mi už neoplatí vyhadzovať peniaze za testy. Ďakujem ešte raz za podporu.
Vám prajem všetkým, nech sa vám splnia vaše bábätkovské sny. 🌺🌻🌹🌼🌷🌸

val9
3. sep 2018

@stratenanajdena ahoj,.ja si osobne myslím že tieto.woman secret duchuju ...aj mne spravili krásnu čiarku, ktorú aj môj muž videl...ina značka.zase bola negatívna čiže tiež čakam mrchu akurát teplota sa mi drží na 37.1.čo je divne deň pred ms

dominika_sk
3. sep 2018

@stratenanajdena čo znamena ta fialova šipka?

stratenanajdena
3. sep 2018

@val9 ďakujem, ale toto nebol iba "duch". Mne sa začínali prejavovať aj niektoré príznaky, jeden z nich je môj superčuch v 2.stave ;) aj iné. A aj na inej značke som mala slabunkú čiarku. Dala som sem tieto, lebo sú najvýraznejšie. Ak by duchoval, robil by mi druhú čiarku ďalej. A mám ozaj zväčšené aj bruško. Ja som to cítila ešte pred prvým použitím akéhokoľvek testu.

stratenanajdena
3. sep 2018

@dominika_sk ten test v strede má na začiatku tmavé miesto - to je len tieň z tej buničny. Ale ten posledný, to je taká tmavofialová čiarka, ktorá vznikla po použití testu. Na iných to nebolo, len na tomto. Skrátka čiarka tam, kde nemá byť.

ruzicccka
3. sep 2018

@gaby22 ciarka sa mi zda Byt dost...blizko kontrolnej

kukucka26
4. sep 2018

@stratenanajdena ja si myslim zeto tam je len netestuj kazdy den urob test sz o 4dni a uvidis ak jeto silne jeti tam ak nic tak nic bude nabuduce

katka101018
4. sep 2018

Baby, prosím vás, je to tam? Bože,nech je...🙏🙏🙏❤️

stratenanajdena
4. sep 2018

@katka101018 pozrela som prvý a chcela som Ti napísať, že ak je to mokré, môže to byť kanálik. Pozrela som ďalšie fotky a áno, ja tam vidím druhú slabú čiarku. Ale nemáš to trocha rozpité? (3.fotka)

katka101018
4. sep 2018

@stratenanajdena ďakujem. Bože, snáď to už bude ono,posielam foto upravenej fotky

hennyinnsbruck
4. sep 2018

@katka101018 tazko povedat ci to je kanalik alebo //. Uvidis ked testnes zas... Drzim palceky

ereska
4. sep 2018

A keď pozeráš na test je skôr do ružová ta čiarky či skôr ako kanalik

katka101018
4. sep 2018

@ereska skôr ružová sa mi zdá. No,uvidím zajtra. I keď,som z toho hotová. Po dva a pol roku ze by snáď...

kukucka26
4. sep 2018

@katka101018 otestuj sa az o tri dni ak to je ono bude uz silna ak nie klamalo to ale nie hned rano