icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

stratenanajdena
7. sep 2018

@ruzicccka dnes som bola u doktorky. objednala ma na krv hcg o týždeň. Štvrtok idem na odbery a piatok volám po výsledok. Už aby to bolo oficiálne potvrdené. Ešte sa zatiaľ teším len tak opatrne 🙂
Poobede skúsim.

monika1791
7. sep 2018

@stratenanajdena Držím palce nech to je tehotenstvo ✌️🍀🍀🍀

stratenanajdena
7. sep 2018

@monika1791 ďakujem! Aj ja si to prajem... ❤🙏

kukucka26
7. sep 2018

@stratenanajdena tak ako testovala si

stratenanajdena
7. sep 2018

@ruzicccka
@monika1791
@kukucka26
Tak sa to veľmi rýchlo nečakane nakoniec rozuzlilo. Doobeda som bola u mojej dr, dala mi termín na odbery na budúci týždeň, vrátila som sa domov s veľkou radosťou. Po ceste som si ešte kúpila posledné dvojbalenie testov, reku - darček pre manžela, test s tými najkrajšími dvomi čiarkami. Poobede som dostala silné bolesti do krížov, išla som na wc, na papieri bolo trocha krvi. Spravila som test, a tam - jedna čiarka. Utekali sme na pohotovosť, strávili tam niekoľko hodín a výsledok: hcg 0,1. Nič. Stále mám bolesti krížov, doma som teraz spravila v šoku posledný test - biely. Znova trocha krvi na papieri... A stále bolesti...
Ostala mi jedna čiarka a slzy v očiach a na srdci.
Ďakujem vám všetkým za oporu, záujem, citlivosť a ľudskosť. Ďakujem.

kukucka26
7. sep 2018

@stratenanajdena je mito luto velmi som ti to priala ked odislo takto to malo byt neboj budes sa ochvilu tesit znova

ruzicccka
7. sep 2018

@stratenanajdena uz som si bola ista ze je to tam :(
Nevadi moja hlavu hore je mi to tak Lutooo 😢😢

monika1791
7. sep 2018

@stratenanajdena Och,to mi je fakt ľúto😩❤️

stratenanajdena
7. sep 2018

@kukucka26 Ďakujem Ti veľmi pekne, ale už nie. MM už ďalšie detičky nechce, neplánuje. Takže nebudeme môcť skúšať. Nechávam tiecť slzy po tvári tak ako bolesť po krížoch. To je posledné, čo viem spraviť.

stratenanajdena
7. sep 2018

@ruzicccka
@monika1791
ďakujem veľmi za váš prístup.

ruzicccka
7. sep 2018

@stratenanajdena ale ako to ze si v krvi nemala
Ziadne hcg ??🤔🤔

stratenanajdena
7. sep 2018

@ruzicccka Namerali mi 0,1hcg a nemohli sa mýliť, lebo ďalší test doma po pohotovosti bol tiež biely. Tak tomuto celkom nerozumiem. Veď testy ste videli. Asi veľmi rýchlo klesalo hcg. Už toho 6.9. čo bola slabá druhá čiarka, som si myslela, že to je len preto, lebo som testovala doobeda. No dnes poobede bol už biely. Takže podľa mňa bábätko muselo veľmi skoro odumrieť a hcg rýchlo kleslo dolu. To si myslím ja. Niekdy som už dávnejšie čítala, že to rýchlo klesá.
Ešte to má vyvrcholenie: doktorka na pohotovosti sa tvárila, že to muselo byť falošné tehotenstvo. Že to musel byť falošne pozitívny test. Keď som jej povedala, že som mala viac dní pozitívne testy, len čiarka začala slabnúť, vyjadrila sa v tom zmysle, že bolo chybné celé balenie. To, že to bolo viac balení a rôzne značky, som jej nemala silu vysvetľovať.

simbatko
9. sep 2018

Ahojte vidíte niečo?😃

hennyinnsbruck
9. sep 2018

@simbatko negativny test

lenkaaninka
9. sep 2018

Ahojte včera som mala dostať ms a nič test negatívny a ružový slabé špinenie tak asi sa rozbieha milostiva..

monicka976
9. sep 2018

Ahojte, rada by som sa opytala na Vas nazor resp skusenosti, myslite ze toto je pozitivny test ? Dakujem 🙂

hennyinnsbruck
9. sep 2018
lenkaaninka
9. sep 2018

@monicka976 áno určite

anitu
9. sep 2018

@monicka976 pravdaže je 🙂

monicka976
9. sep 2018

Dakujem za odpoved 🙂 ste mile, lebo prave tento mesiac som to uz vzdala, nikdy som neverila ze uz par mesiacov neuspechov cloveka tak spochybni...a do toho dlhe cykly, stres a za tyzden svadba 🙂

butterfly333
9. sep 2018

@monicka976 gratulujem

00medved
9. sep 2018

Ahojte chcete si zarobit s kozmetikou ?Váš zárobok závisí len o vás samom,umožní vam zarábať niekoľko desiatok, stoviek eur mesačne .😀😍.... A navyše materský bonus, mesačná odmena úspešným ženám, ktoré behom spolupráce porodia. Nemáte čo stratiť, práve naopak len a len získať🌈.ak mate zaujem ozvite sa mi ☺️

monicka976
9. sep 2018

@butterfly333 dakujem velmi pekne 🙂

sangre
9. sep 2018

@monicka976 urcite ano😂😂

laurazma
9. sep 2018

hladacky duchov spojte sa 😂 nieco sa mi tam zda, ale neviem ci to nie je len kanalik..som 7-8 dpo

anitu
9. sep 2018

@laurazma 7-8dpo je veľmi skoro. Áno, je tam niečo, ale neviem ci duch. Počkaj 2-3dni..

laurazma
9. sep 2018

@anitu tiez si myslim, ze je skoro 🙂 dakujem 🙂

bibiankaka
9. sep 2018

@simbatko nič

kukurica77
9. sep 2018

@laurazma nieco sa tam rysuje...pockaj den-dva a uvidis.drzim palce,aby mini- dusik silnel

chuchu86
9. sep 2018

Ahojte
Čo si myslíte o tých testoch?
Naživo vidieť slabú druhu ružovú čiarku
Dnes mi mešká 2 deň ms.