Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@kvecinka321 dobre ranko (pre mna coskoro dobru noc 😁 )'.tak..dnes takto..viem ze by sa malo testovat rovnakými testami...ale nezohnala som takto rano iny...moj blby fotak v kombinacii s unavou a trasucimi sa rukami..stvoril toto 😏
@daniela2227 prečo na tých dvoch horných fotkách nie je po rozobratí vidno to mínusko, čo na spodnej fotke?
@stratenanajdena fakt neviem ako to funguje ..tiez ma to napadlo
Ahoj dievčatá chcem sa vás spýtať už 3 týždeň ma boli alebo pýcha v ľavom vaječníku newiete co to môže byť mate stým skúsenosti môže ísť náhodou aj o tehotenstvo za odpoveďe ďakujem 🙂
@daniela2227 ahoj, prepáč neozvala som sa boli sme na svadbe a bola som zavalená prácou okolo nej a spratavania.. nakoniec v sobotu mi dorazila ms.. takze už druhý deň užívam clostil... ešte sa mi nestalo že by som takto výraznú mala paličku.. vždy mám čisto čistý test.. no čo už nastalo sklamanie ale verím že tento cyklus to vyjde aj keď s liekmi.. a ty ako? Ako si pokračovala?
@kvecinka321 ahoj..tak ja niekde duch..niekde nic...vcera som skusila digi..negativny..takze dnes cakam ms 😏
@daniela2227 ach to ma mrzí... tie testy sú hrozné.. vlejú nádej a potom ju chladnokrvne vezme realita... tak veľmi túžim mat bábätko.. živé zdravé a držať ho v náručí.. keď si predstavím že takto pred rokom som bola tehotná.. spoznala som dokonale šťastie... a to nám odišlo do neba... tak už nám nič iné nezostáva len veriť že sa nám náručia naplní tou najkrajšou vôňou sveta.. našim dieťatkom ♥️
@kvecinka321 veru ze su hrozne..a kopec penazi stoja..najprv ti ukazu toto...a potom bum...nic 😟 mrzi ma tvoja strata 😟 viem ze je to tazke..kedze i ja by som za mesiac a nieco rodila 😟😢 myslela som ze dostanem ten najkrajsi darcek na narodky (narodky 3.11...termin 5.11) a v 12tt to skoncilo tak strasne..ze to neprajem nikomu zazit 😟 a ty mas nejake deti uz?
@kvecinka321 tu su tie fotky..som zabudla pridat 😏
@daniela2227 ahojj ako to pokracuje ?
@daniela2227 ahojj ako to pokracuje ?
@daniela2227 no tie peniaze to je ďalšia vec.. toľko za to pýtajú ale veď no sú ženy ktoré ich minú za cely život 3-4 nie ako my.. 🙂 My by sme už mali polročnú babuľku.. bola som v 22tt keď nám zomrela... tiež to neprajem nikomu.. je to príšerne... ťažké... bolestivé... ako nič.. a to som prežila všeličo... nič na svete to nezapláta tu ranu a to prázdno...
@ruzicccka ahoj..no nijako 😏 cakam dnes ms...vcera digi ..ten co tyzdne ukazuje..negativny
@kvecinka321 boze to je strasne 😟 ja by som asi skoncila na psychiatrii..dost som nemohla prekonat ten posledny potrat...a kebyze sa to stane este neskor..neviem neviem 😢 je mi to naozaj hrozne luto 😟 neostava len veriť..ze raz to pride..aj ked je to sakra tazke
@daniela2227 je mi to Luto no
Zamna je proste tento pluskovy test hrozny velmi duchuje
Nabuduce budes vediet ze su to zbytocne peniaze
Na dalsi cyklus to uz vyjde
@ruzicccka dakujem..si mila..a ver mi..ze ten clearblue uz nikdy nekupim
@daniela2227 už ti došla ms? Myslím na Teba.
@stratenanajdena zatial nie 😏
@daniela2227 a ešte Ti smrdí ten chlieb, alebo už prestal? 😉
Daj potom vedieť, ako si dopadla, kým Ti nedôjde, nič nie je isté.
@stratenanajdena ano smrdi 😁 sama som zvedava..jak toto dopadne..zatial sa ani necitim..zeby mala ms dojst..ale vsetko je mozne
Dievcata zaujimalo by ma od kedy sa zacinate testovat ??
Ktory den po ovulacii ? 🙂
@ruzicccka Od 10 dní po ovulke
No dnes som 10dpo ale nemam doma ziadny test 😀😀😀

@polovnicka92 a nemeska..mam 4dni do ms 😏