Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@lucy96 alebo môžeš skúsiť inú značku, ak nevydržíš. Plus lekáreň reaguje dosť citlivo - ten tyčinkový, a tiež woman secret tyčinkový. Alebo počkáš a o deň, dva, skúsiš zas 🙂
@hennyinnsbruck vyskúšam ešte o 3 dni a uvidí sa 🙂 .. ale bolo by to riadne prekvapko, teda 😃
@stratenanajdena vyskúšam nejaký iný, lebo tento test sa mi nejak nezdá .. ale ďakujem Vám za odpovede ☺️☺️
@monika1791 bodaj...by to nebol kanalik :(
Aj ked mam silne tusenie ze Bohuzial je ..ved ako vzdy ako inac 🙃
Tu je test po Uplnom zaschnuti ak tie testy odrazu Maju take silne kanaliky tak dakujem pekne !!
( stale kupujem tie a nikdy ziadne neboli )
@ruzicccka mne to nepride ako kanalik .snad sa nemylim 😊✊
@daniela2227 dufam ze mas Pravdu
Prajem si to aby si Mala pravdu ,
Uvidime dnes asi skusim dalsi ... ak aj na dalsom ( ta ista znacka ) nieco bude tak snad to kanalik nebude
@ruzicccka mme to nepríde ako kanálik koľko si?
@bobricek1979 dnes cca 11-12dpo no aj po hodine aj teraz tam ta “ ciarka “ je
Tak neviem uz co si mam mysliet 🙄🙄
Pri mojom stasti to bude Kanalik kazdopadne dnes skusim este jeden, lebo mi to neda ak na tom dalsom nebude nic tak to bol kanalik ..
@ruzicccka skúšaj najlepšie o dva dni ak to bude čiarka na 100%už bude vidieť
no baby ja som si už asi na istom .. zjedla som 2 fľaše kvašákov, čo som ja vždy neznášala, k tomu orechy a chilli papričky .. asi tentokrát odložím zahraničie a pôjdem ku gyndošovi
@ruzicccka jééééj, toto už vyzerá sľubnejšie! 💃
@ruzicccka Moja dúfam že je to tá pravá čiarka ❤️❤️❤️
@monika1791 dakujem uvidime nemyslim si ..nejako to brucho stale viac viac boli :(
@monika1791 ty ako ?? Cakas uz ovu?
@ruzicccka No ja mám ešte 2 dni clostil a cca vo štvrtok čakám ovulku tak uvidíme 🤔 v stredu idem na tú folikulometriu..
@ruzicccka ahoj..no ako..skusala si? Dufam ze mas dobre spravy 🙏
@daniela2227 ahoj od rana mam zhon a ani niesom doma dnes ideme na krstiny a chodim po meste 🤦♀️😂
Takze este som test neskusala a ani Neviem ci skusiim snad budem mat trosku casu
🙂 urcite dam vediet
@kvecinka321 ahojky..dlho si sa neozvala. .ako si na tom? 😏
@daniela2227 ahoj 🙂 užívala som clostil a vo štvrtok idem na folikulometriu tak uvidíme či sa pohneme a či bude ovulacia a kedy🙂 zatiaľ očakávam nežiadúce účinky či sa dostavia dúfam že nie a robím ovu testy🙂 a ty ako?
@kvecinka321 ja sa idem zajtra objednat na gynekologiu..som zvedava na kedy mi daju termin kedze tu maju na vsetko cas...hadam sa coskoro dozviem .kde je problem 😕
@daniela2227 takže ešte neviete kde je problém že sa Vám nedarí?
@kvecinka321 Ja som včera dobrala clostil a v stredu idem na folikulometriu 😉
@monika1791 ja som v piatok dobrala a brala som ho 3-7 dc a 12 dc som mala prísť ale mali plno tak som sa hodila na štvrtok.. užívaš prvý cyklus tieto lieky? Aj niečo pociťuješ?

@lucy96 a taaak...tak testni o par dni ak milostiva nepride 😊