Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
no baby moje, takze dneska som bola u DR. a to moje krvacanie je cysta na vajecniku :( :( vraj kontrola o tyzden ci sa vstreba , alebo bude treba lieky nasadit... mate niekto skusenost, ja nie a dost ma to vystrasilo, kedze sme sa chceli snazit o babatko :(
@maj2011 Ked ti nedal hned lieky, tak predpokladam, ze sa jedna o vodnatu cystu. Je to vlastne len folikul, ktory nepraskol a zmenil sa na cystu. Mal by sa vyplavit s najblizsou menstruaciou. A potom sa samozrejme mozete normalne snazit. Nie je to nic hrozne...
Ja s tym sice skusenost nemam, ale pisem, co som pocula od inych bab...
@tonjadabik2 Neblazni. To je strasne skoro.
@tonjadabik2 Dobre ranko. Ja som dnes poskocila hore. Velmi sa z toho tesim...
@ejuska2586 jeeej moja držím palce 🙏
@ejuska2586 silno silno drzim palce☺😚
@ejuska2586 kraeny gratik cicka kraaaaasne ides hore.👍 ja sok rnes takto uz klesla..☹ o 0,1 iba uvidime co bude dalej..
@tonjadabik2 To je nic... Zajtra moze este krasne stupnut. A aj keby nie. Kym je nad urovnou predovulacnych, tak je vsetko ok.
@ejuska2586 ale uz je nadej prec..
@tonjadabik2 Prestaň! Nemôžeš takto uvažovať! Keby som ja takto uvažovala, tak mám depresiu nonstop 😝
Ako hovorím, kým je nad úrovňou predovulačných, tak stále môžeš byť tehuľka.
@ejuska2586 tak ked som pozrela minuly graf z minuleho mesiaca tak tam som tiez klesla na 7dpo o 0,1 uvidimenco bude zajtra..keby uhniezdenie zeby este klesla a stupla.. Hmm mozem snivat..v grafoch mam graf
@tonjadabik2 To nemôžeš brať takto. Každý graf je špecifický. Sú baby, ktoré mali 36,7 a boli tehuľky. Tak prosím Ťa nestresuj, prestaň sa tak stresovať a počkaj, kým príde čas...
@ejuska2586 tak dobre.. Budem sa snazit.ale aspon ty pekne stupas.som rada.zeby sa podarilo???
@tonjadabik2 To je este tazko povedat. Uvidime tak na 10DPO. Este je moc skoro....
Kočky,
ja dnes mierny pokles. A vy ako @tonjadabik2 , @petuska18 , @yuppy97 , @bevab , @tryromy ?
@ejuska2586 ja dnes 7dpo a takto...😇
@petuska18 Anoooo. To vyzera super. Ze by fakt na 5DPO bolo uhniezdenie? Silno drzim palce 😉
@ejuska2586 ahoj moja 🙂 aj napriek poklesu stale krasny grafik drzim palce🙏
Ja som stupla som zvedava co zajtra pozajtra ci sa potvrdi podla pocitov prebehla vcera🙂
@ejuska2586 noo uvidime, ak sa bude drzat hore tak na 10dpo skusim testik 🙈
@yuppy97 Nooo, vyzerá to tak, že by mohla byť včera. Držím palce 😉
@ejuska2586 u mna dnes mierny pokles, ale som len 2-3 dpo. Drzim palce,
@bevab Aj u mňa dnes... Veď uvidíme. Zatiaľ sa nenadéjam, čo má byť, bude...
@ejuska2586 to nevadi kym nejdes komplet dole 🙂

@domidee nooo tak skus este zajtra z ranneho, mal by byt silnejsi 🙂 drzim palceky 🙏