icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

katka3057
3. okt 2018

@dominika_sk checker free sa to volá

daniela2227
3. okt 2018

@katka3057 no ano...vidiet vidno 😊

archanjel008
3. okt 2018

Vidíte nieco

val9
3. okt 2018

@archanjel008 Ahoj zatiaľ nie, mešká ti už?

ruzicccka
3. okt 2018

@val9 ahoj ty ako pokracujes ?

ruzicccka
3. okt 2018

@archanjel008
Ahoj , nie :(
Ale neznamena ze nevykukne
Neskor

archanjel008
3. okt 2018

@val9 nie až 6 mám dostať😀ale včera som rozpyl vyskúšala som dnes inú značku do negatívu to neviete dať

val9
3. okt 2018

@ruzicccka ahojky tento je dnešný poobedny, keďže ráno som nestihla ...mrcha zatiaľ nikde, ani priznaky na ňu akurát mám výtok ako pri ovulke čo mi je divne....

val9
3. okt 2018

@archanjel008 hovorila som ti, ze tie mamatesty su na ho*** skús pepino, je lacný a baby si ho pochvaluju, ze ked tam nieco je tak ukaze a ked nie je tak aspon neduchuje .. v DM-ke maju teraz balenia 1+1 tak sa oplati 🙂

polovnicka92
3. okt 2018

@val9 ja mam pocit ze duchuje aj ten :/

val9
3. okt 2018

@polovnicka92 ale urcite menej ako ostatne .. mala som mamatesty normlanu krasnu ciarku mi ukazal tyzden pred ms co uz aj muz videl .. zrazu nic na nebolo v ten isty den podotykam.. potom z lekarne minuly cyklus som si kupila womensecret tiez jedna katastrofa .. tento ukaze maximalne kanalik ale nie ciarku aspon podla mna no 🙂

polovnicka92
3. okt 2018

@val9 jaaj tak to ano to mas pravdu! 🙂 je to najmensie zlo 😊 ale pred par mesiacmi neukazoval absolutne nic tieto 2 za 1.50 zacali duchovat ale naozaj v porivnani s inymi to nie je nic 🙂

ersp
3. okt 2018

myslíte, že je tam šanca, že som tehotná?? spodný je pepino tehotensky je tam slabučká čiarka doružova, vrchný je ovulačný z rána, pravdu povediac ani netuším kedy mi majú dojsť krámy, mám ich dosť nepravidelné, tento krát som vobec nesledovala ovuláciu ani nič..😊

archanjel008
3. okt 2018

@ersp áno blahoželám

stratenanajdena
3. okt 2018

@val9 výtok priesvitný som mala aj ja v čase, keď som mala dostať ms. A bola som tehu. Ale nedá sa tým riadiť asi všeobecne.
Ty na tom svojom teste niečo vidíš? Ja neviem...

stratenanajdena
3. okt 2018

@ersp Ahoj, na začiatok dobré, snáď Ti bude čiarka silnieť. Pekne ju vidno už.

archanjel008
3. okt 2018

@val9 ja vidím niečo slabe

archanjel008
3. okt 2018

@stratenanajdena na mojom vidíš nieco

stratenanajdena
3. okt 2018

@archanjel008 preto sa jej pýtam, lebo aj mne sa zdá a práve na meiste, kde Pepino čiarku máva...
Som zvedavá 🙂
Ináč aj na Tvojom sa mi čosi zdá, ale nepíšem na istotu, len taký akoby nádych čiarky...? Vidíš tam niečo reálne?

val9
3. okt 2018

@stratenanajdena
@archanjel008 hmm neviem mne naživo sa zdá, že je to kanalik, uz si nic nenahovaram.. uvidime meska mi 1 den .. skoda, ze som rano nemerala bazalku no

stratenanajdena
3. okt 2018

@archanjel008 práve som Ti písala odpoveď na horné fotky a Ty si sa stihla opýtať ;)

archanjel008
3. okt 2018

@stratenanajdena neviem to dobre odfotiť ale niečo sa tam je ale to ťažko keby bolo kus silnejsie

stratenanajdena
3. okt 2018

@val9 nechceš skúsiť Plus lekáreň značku - ten tyčinkový? mne ukázal krásnu čiarku zatiaľ čo ostatné sa zo mňa vysmievali... Ten mi vyšiel najcitlivejší a to som skúšala rôzne značky (pepino, top test, one step, mamatest, womansecret, dr. max a už ani neviem).

archanjel008
3. okt 2018

@stratenanajdena ale až v sobotu má mrska prist

dominika_sk
3. okt 2018

@val9 ja mam rovnake testy a graf pekny. Neskušala si ovulačny urobiť? Ja nad tym rozmyšlam

merien259
3. okt 2018

Ahojte baby idem si k vam pre.radu uz viac ako tri tyzdne mi meska ms po dvoch tyzdnoch mi vyslo.6 testov negatívnych ale po troch mi vysiel prvy pozitívny a teraz mi poradte kedy ist k lekárovi uvidi uz nieco? Preco mi test az tak neskoro ukazal zvysene hcg? Netusim ani kedy bola ovulacia......Nerozumiem tomu.... dakujem

stratenanajdena
3. okt 2018

@merien259 niektorým ukáže až neskôr, mohla si mať neskôr ovuláciu. Ak máš pekne viditeľný pozitívny teh. test, zavolaj dr a dohodni si prvý termín, kedy môžeš prísť na prvé odbery. On Ti už potom povie, čo ďalej.

ersp
Autor odpoveď zmazal
hennyinnsbruck
3. okt 2018

@merien259 by bolo najlepsie zavolat lekarovi a popisat mu tvoju situaciu a ist k nemu.... Nie na konovi sa pytat... 🤷‍♀️ Neviem ci nieco uvidi kedze sama nevies kedy si ovulovala a je to divne po 3 tyzdnoch az //... Ale ako som pisala, smer lekar a budes mudrejsia

val9
3. okt 2018

@dominika_sk nemam momentalne ovulacny doma .. a neskusam nic uz cakam :D
@stratenanajdena