Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@katka3057 no ano...vidiet vidno 😊
@archanjel008 Ahoj zatiaľ nie, mešká ti už?
@archanjel008
Ahoj , nie :(
Ale neznamena ze nevykukne
Neskor
@val9 nie až 6 mám dostať😀ale včera som rozpyl vyskúšala som dnes inú značku do negatívu to neviete dať
@archanjel008 hovorila som ti, ze tie mamatesty su na ho*** skús pepino, je lacný a baby si ho pochvaluju, ze ked tam nieco je tak ukaze a ked nie je tak aspon neduchuje .. v DM-ke maju teraz balenia 1+1 tak sa oplati 🙂
@val9 ja mam pocit ze duchuje aj ten :/
@polovnicka92 ale urcite menej ako ostatne .. mala som mamatesty normlanu krasnu ciarku mi ukazal tyzden pred ms co uz aj muz videl .. zrazu nic na nebolo v ten isty den podotykam.. potom z lekarne minuly cyklus som si kupila womensecret tiez jedna katastrofa .. tento ukaze maximalne kanalik ale nie ciarku aspon podla mna no 🙂
@val9 jaaj tak to ano to mas pravdu! 🙂 je to najmensie zlo 😊 ale pred par mesiacmi neukazoval absolutne nic tieto 2 za 1.50 zacali duchovat ale naozaj v porivnani s inymi to nie je nic 🙂
@ersp áno blahoželám
@val9 výtok priesvitný som mala aj ja v čase, keď som mala dostať ms. A bola som tehu. Ale nedá sa tým riadiť asi všeobecne.
Ty na tom svojom teste niečo vidíš? Ja neviem...
@ersp Ahoj, na začiatok dobré, snáď Ti bude čiarka silnieť. Pekne ju vidno už.
@val9 ja vidím niečo slabe
@stratenanajdena na mojom vidíš nieco
@archanjel008 preto sa jej pýtam, lebo aj mne sa zdá a práve na meiste, kde Pepino čiarku máva...
Som zvedavá 🙂
Ináč aj na Tvojom sa mi čosi zdá, ale nepíšem na istotu, len taký akoby nádych čiarky...? Vidíš tam niečo reálne?
@stratenanajdena
@archanjel008 hmm neviem mne naživo sa zdá, že je to kanalik, uz si nic nenahovaram.. uvidime meska mi 1 den .. skoda, ze som rano nemerala bazalku no
@archanjel008 práve som Ti písala odpoveď na horné fotky a Ty si sa stihla opýtať ;)
@stratenanajdena neviem to dobre odfotiť ale niečo sa tam je ale to ťažko keby bolo kus silnejsie
@val9 nechceš skúsiť Plus lekáreň značku - ten tyčinkový? mne ukázal krásnu čiarku zatiaľ čo ostatné sa zo mňa vysmievali... Ten mi vyšiel najcitlivejší a to som skúšala rôzne značky (pepino, top test, one step, mamatest, womansecret, dr. max a už ani neviem).
@stratenanajdena ale až v sobotu má mrska prist
@val9 ja mam rovnake testy a graf pekny. Neskušala si ovulačny urobiť? Ja nad tym rozmyšlam
Ahojte baby idem si k vam pre.radu uz viac ako tri tyzdne mi meska ms po dvoch tyzdnoch mi vyslo.6 testov negatívnych ale po troch mi vysiel prvy pozitívny a teraz mi poradte kedy ist k lekárovi uvidi uz nieco? Preco mi test az tak neskoro ukazal zvysene hcg? Netusim ani kedy bola ovulacia......Nerozumiem tomu.... dakujem
@merien259 niektorým ukáže až neskôr, mohla si mať neskôr ovuláciu. Ak máš pekne viditeľný pozitívny teh. test, zavolaj dr a dohodni si prvý termín, kedy môžeš prísť na prvé odbery. On Ti už potom povie, čo ďalej.
@merien259 by bolo najlepsie zavolat lekarovi a popisat mu tvoju situaciu a ist k nemu.... Nie na konovi sa pytat... 🤷♀️ Neviem ci nieco uvidi kedze sama nevies kedy si ovulovala a je to divne po 3 tyzdnoch az //... Ale ako som pisala, smer lekar a budes mudrejsia
@dominika_sk nemam momentalne ovulacny doma .. a neskusam nic uz cakam :D
@stratenanajdena

@dominika_sk checker free sa to volá