Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@matqa411211 velmi sa tesim aj moj muzik ju pekne uz videl 🙂 v pondelok skocim rovno na krv 🙂 len na to ze mi meska 4 dni je slabucka vazne. Musela som mat posunutu ovulku
@daniela2227 dakujem moja :* poviem ti v pondelok ci si mala pravdu
@val9 Super, gratulujem 😉✌️🍀
@daniela123321 dakujem :*
@val9 ja este negratulujem ale Drzim palce aby pekne silnela. 😊😊😉👍
@hennyinnsbruck dakujem moja :* ani ja sa este netesim kym nie su kolajnice 🙂
@val9 budu, musia byt😍
@hennyinnsbruck škoda, že sa nedal odfotiť tak aký je naozaj 😇
Verim, že máš pravdu, mne hned bolo divne to pichanie raz v jednom vajecniku raz v druhom 🙂 toto som nikdy pred ms nemala .. len nech sa nespusti mrcha. davam si kyselinu listovu a progesteronovy kremik tak hadam bude konecne dobre 🙏😍
@val9 ja verim ze ano 😊
@val9 musime positivne mysliet 😊😊😉mrcha nech ostane kde je
😈😈
@hennyinnsbruck musi ostat .. zacinam sa bať lebo krce som dostala :/
@val9 😕😕
@hennyinnsbruck teraz uz nic a pepino kazetkovy test tiez ukazal slabu poobede tak hadam je to oki :* nevydrzim do pondelka :D
@val9 super... Vydrrrz, pondelok je hned tu 😊😊😉
@val9 supiiiii
@hennyinnsbruck ved lezim s knihou v ruke .. muz mi skryl kluce od auta nech neletim po dalsie testy do lekarne :D lebo mi ostal uz iba jeden :D
@val9 😂😂😂 mudry to chlap... Urobis rano?
@hennyinnsbruck no tak mám posledný čiže asi áno...s digi radšej počkám
@val9 som zvedava 😍
@hennyinnsbruck ani mi nevrav 🤔😆 hned rano som u lekárky ako na koni lebo do toho beriem silné lieky na alergiu 😬🙈
@val9 no skveleeeee.vyzera to naaaaaaadejne ✊✊✊✊✊
@val9 ešte slabunká, ale je tam! A krajšie vidno. Nech silnie čiarka aj bábätko! Pondelok sa potom prosím ozvi, ako si dopadla. Teším sa opatrne, ale už teraz - s Tebou! 😍😍😘😘😘
A ešte niečo - keď už ju vidno aj na Pepine teste - a ružovú (pre mňa oneskorený test, slimák - spáč :D), tak sa bábätko chcelo ozaj ukázať!
@stratenanajdena ďakujem moja ozvem sa ;)
@val9 testla si?
@hennyinnsbruck ano pepino stale je tam 🙂 len som sa nalievala v noci grepovym dzusom tak slabsia bola ale skusim cez den urobit 🙂 bolesti ako na ms nemam ziadne, akurat som unavena hrozne. Do zajtra to uz nejako vydrzim ;)
@val9 😍😍😍😍 supi tesim sa🤗
@hennyinnsbruck tak dnes je 5 deň meškania, čiže dúam, že bude silnieť 🙏😍❤

@val9 toto už je pekný rozdiel 🙂 držim palce pekne ju vidno