Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tryromy Ja viem. Ale dakujem 🙂 Na vas som sa pytala...
@ejuska2586 dufam nevadi ak by sme si tykali. No dnes malinko hore a uz len cakat co dalej bude :D
@tryromy Jasne, ze si tykame. Myslela som tym "vas" vsetky baby, co som tam spomenula 😉 Drzim palce, aby to uz bola ovulka konecne...
@ejuska2586 dobre tak je jasne ze dnes si sedim na kabloch :D
Žienky, k bolesti krížov a podbruška sa pridali aj "ťahanie" pŕs. Že by predmenštruačný syndróm už teraz? Mám dostať až 20.-21.7.
@ejuska2586 nevadi ze pokles.. Hlavne ze si hore.
Ja dnes takto:
@alja20 Vidím tam ducha. Držím palce, nech silnie...
@ejuska2586 beries duphaston? Mna z neho riadne boleli...
@alja20 aj ja ho tam vidím..🙂 mne tak isto ukázal predvčerom...🙂 držím palce 😉
@ikonica Nie, neberiem. Beriem teraz len Estrofem a to je estrogén. Ten by nemal spôsobovať ani jednu z týchto bolestí.
@ikonica Akurát pozerám, že predsa to má vo vedľajších účinkoch. Tak asi ten Estrofem:
Nežiadúce účinky prejavujúce sa u viac ako 1 zo 100 žien
Depresia
Bolesť hlavy
Bolesti brucha
Pocity nevoľnosti
Kŕče v nohách
Bolesť, citlivosť alebo zväčšenie prsníkov
Zadržiavanie tekutín
Hmotnostný prírastok
@mmichaelag jej to je super ak to bude silniet tak budeme spolu v marcovkach 🙂 drzim palce 🙂
@alja20 no dúfam že bude silnieť zajtra ráno testím tak som zvedavá 🙂 bolo by to super 😉
@tonjadabik2 ahoj chcem sa ta spitat ci mas neaku skosenost s tabletkamy femibion 800 berem ho od 4 jula dakujem za odpoved
@bibuska2 Je to fajn doplnok - obsahuje kyselinu listovu a metafolin. Je dobre ho uzivat uz pri planovani otehotnenia a potom do ukoncenia 12. tyzdna tehotenstva. Potom sa prechadza na Femibion 400
@bibuska2 ahoj nie nemam
Ahojte babenky moje 🙂, minule som tu davala moje ovu testy,kde sme sa zhodli,ze to bol anovulacny cyklus...viem,ze mi asi svitori v hlave,ale dnes poobede som si len tak zo srandy urobila testik (Pepino,10kovy)...nazivo sa mi tam vidi nieco slabulinke,alebo mozno to len chcem vidiet...neviem...😕
Tak co vy na to?Vidite tam nieco aj vy?
Prva foto je upravena a druha origos...dakujem pekne za odpovede a za pomoc!'💕
@soncita22 Nevidim nic.
@ejuska2586 Dakujem...😔 tak asi teda nic no...☹

Tak dnes este pokles.. zirnky mna nikdy neboleli vajecniky ale teraz... au au tal snad som sa dockala 🙂