Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Mozem mat dnes negativne 2 testy z ranneho mocu, ked bola vcera taka pekna ciarka??? Ja to nechapem, ved ma boli lavy kriz pri kazdom kroku a zle mi byva hlavne od poobedia :-O ja viem, ze mi budete pisat, ze si mam zajtra urobit test, len chcem vediet ci sa to niekomu stalo, ze vecer krasny duch a rano nic... v noci som chodila vela na wc :(
@joanka7 ovulacny je negativny a tehu vidim slavucku ciarku,ja by som pockala a spravila tehu test zajtra...
@kukurica77 ja viem ze je negativny ale silneje nikdy som nemala taku ciarku po ovu a ano do zajtra uvidime
@kukurica77 Mozno tu lepsie vidno
@joanka7 ako neviem,podla mna,ak by islo o tehotenstvo,tak by ovulacny mal silnejsie ciarky.
..ved uvidis,ci ti zajtra bude silniet ciarka na tehu teste
@rebeca40
@kukurica77 dakujem dufam ze dožijem do zajtra križe bolia jak šlak dakujem
@zoja82 nic.....
😔
Mali ste niektorá ťažkosti po dobrani clostilu? Tento cyklus som užívala prvýkrát po ovulaciu všetko v pohode.. na 6dpo som mala take bolesti ako kontrakcie skoro cely “spodok” ma bolel a podbruško, v noci som aj vracala.. odvtedy ma občas bolieva trochu brucho ale vždy je to znesiteľné.. dnes som 10dpo a test biely.. mohlo to byt z tých liekov? Ak by to bolo uhniezdovanie test by to už neukázal?
@kvecinka321 Skús testnúť ešte o 2 dni..10DPO ešte môže byť negatívny test.
@daniela123321 ďakujem vyskúšam teda vo štvrtok urobiť test 🙂 dúfam že tam budú očakávané // dala by som za ne všetko na svete... teda nie za čiarky ale za to bábätko ak by sme mali ♥️
@kvecinka321 Držiim palce nech sú tam // čiarky 😘🍀❤️
@daniela123321 vďaka ♥️ Vy sa tiež snažíte o bábätko?
@kvecinka321 Áno,už druhý cyklus s clostilom a nič🤔dnes som 12DPO

@joanka7 ahoj, ja som mala tento test a mala som vyraznejsiu ciarku ako ty, pekne viditelny dusik a tehu som nebola. aj mne baby vraveli ze dost duchuju tieto krvne :( a ja som si ho prave kupila lebo som si myslela ze z krvi to musi byt na 100% a vidis nebolo 😒 ale samozrejme nemusi to byt tvoj pripad drzim ti palce aby bol pozivitny aj v skutocnosti 😉