Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
na podnom teste vidno ciarocku
@eliska1986 ale na prvom nie neje vidno nvm pochibujem
@scales presne ako ja ale 3 dni meska nič ma neboli prsia vôbec inokedy idem skapat a trošku ms bolesti nech nám už nepríde 😊
@laurica1232 no ale tebe nepride, lebo vidim ducha 🙂 ja som zrejme otehotnela tyzden lred ms, tak preto mam take testy... a ty?
@laurica1232 ale tam je slaba ciarka.
@scales tak to by mohlo byt dobre znamenie 👍
@laurica1232 nieco jemnucke akoby sa tam crtalo.... ale asi treba este pockat ci za par dni zosilnie
ja som si dnes robila TT ale je biely no ja som len 25DC takze mi este nemeska. zajtra, pozajtra by som mala dostat a brusko uz niekolko dni raz boli raz neboli niekedy mam pocit ze to uz urcite dostavam tak beham na wc a nic.... tak uvidim ako to tento mesiac dopadne 🙂
@scales veď práve že tiež len vtedy som tak týždeň po MS netuším ja už som otehu aj cez antiku ale teraz človek chce tak nič dva roky
@vanesska no snáď už nedostaneme ani jedna 😊
@laurica1232 hej to by bolo uzasne 😍
@laurica1232 aj mme sa tam nieco zda 😊a ties poznam prve mam antikoncpcne dietatko 😂 druhe sa na podarilo hned po vysadeni no skoncilo to teraz v septembri MA a teraz vsade vydim duchov (foto par prispevkov dozadu) 😂😂 a ms nikde este mam podozrenie ze u mna mohla byt posunuta ovu cize skusim buduci tyzden testik naposledy mi ukazal ciarky 16dpo cize ak nic neukaze tak nic s toho a uz len dr. a daka vyvolavacka :(
@veja28 moja takže psychika teraz v prdeli aj ja som potratila ale vtedy keď som cez antiku ostala tehotná ale tretí mesiac nato bum tehotná a zase z ničoho nič a keď chceme tak just nič ja už by som nejaké privítala aby som o ňom dopredu vedela 😀
@laurica1232 u mna bolo s antikou uspesne tehu.. toto posledne som necakala ze sa stane co sa stane :( ale podarilo sa nam hned po prvom cykle od vysadenia antiky.. a teraz neviem ci sa zadarilo kedze neviem aky mam cyklus ani ci ta ovu bola (nic som nemerala netestovala) alebo budem musiet ist na vyvolavacku
Tak ja som dnes dostala ms :( takze zrejme tehu bolo, ale neudrzalo sa :( nevadi.. aspon ze sa to vyluci samo... od noveho cyklu zacinam s meranim bazalnej a uvidim co z toho bude

@nataly00 ano vidim dušikov 🙂 držím palce nech silnie 🙂