Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@veja28 ja tiež čakám ms ale zatiaľ 4 dní meškajú
@katarinazavo ja som dostala na 35dc.. ale som po kyrete cize som. cakala kedy pride len ma kus zmiatol test ked som ho robila a vydela tam. aj 2hu.ciarko (ocividne len kanalik)
@veja28 no ja mám nepravidelnu a teraz som aj chorá bola antibiotiká som brala týždeň.tak asi aj preto meškajú
@katarinazavo a test si neskusala
@ereska nie neskúšal bojím sa sklamania zas...preto si myslím že to tými antibiotikámi či môže to aj nimi ?
@katarinazavo môže niekedy kôli chorobe meškať a príznaky nic
Baby ktore sa idete snazit od novembra, tu je moja nova skupina: Novembrové snažilky 2018
@ereska ja mám zatiaľ len bolenie hruška ako pred MS a bolia ma bradavky a celé telo ako keby som svalovicu mala
@juraja547
Mne tento test zakaždým robil ducha 😩....
@juraja547 aj mne veru duchoval ..urcite nestoji za tie peniaze
@katka101018 bohuzial nic
@katka101018 nic
@hennyinnsbruck ahoj ako každý mesiac aj tento 9dpo je tam niečo?
@archanjel008 podľa mňa tam niečo je. Nevieš to odfotit z blízka?
@butterfly333 nie toto je najlepšia fotka lebo mi telefón nechce pekné odfotiť rozmazané
@archanjel008 veru moc z daleka je to odfotene, hodila som do negativ nevidno nic len machulu🤔
@archanjel008 ci je to druha ciarka??
@hennyinnsbruck neviem ty to stale reálne posúdis🙂
@hennyinnsbruck ešte taká foto
@archanjel008 realne
😂 Si zlata...... Ja len poviem negativny kym som si neni 100% ista😊ono sa tam daco mari ale pockajme si na dalsi testik Radsej ozaj tazko povedat
@archanjel008 v negative to vyzera skor ako flak 🤔🤔🤷♀️

tak baby aj ja dnes MS... 😒 a vyzeralo to taak slubne no skoda.... ale tak snad to raz vyjde.... ostatnym dievcatam co cakaju na prekvapko tento mesiac drzim palce 😉