Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@monika2101 reálne je do ružová ale dnes si kúpim ešte, ako to vyzerá, aj tak som to robila 6 dní pred ms. Takže nebola taká výrazna.
Tak dnes som bola na gynde ,mám dosť veľkú cystu na ľavej strane ...a po babu ani stopy mám prísť o týždeň na kontrolu že mám vysoko sliznicu tak môže byť ... Ale pri cyste pochybujem že by bol pozitívny test .teraz zas týždeň čakať v napätí .zajtra kúpim test a urobím znova
@madamzel123 no jedine tak opakovaný sex alebo má duch svätý oplodnil😅 máme dve detičky chystala som sa na teliesko lebo antiku som nikdy nebrala a ani by som nebrala ... Bacha si dávame akurát ten opakovaný sex sme asi nedomysleli .chceme stavať tak tretie mimco fuu bude asi zaberak ale tak uvidím o týždeň dnes nebolo vidieť nič okrem maxi cysty maly bude mať 5 a mala má 2 tak bude zaberak riadny ak to vyjde
@marisha99 vyskúšala by som digi test nech si si 100%istá
@majcaalexko zajtra ho kupujem rano..a dám vedieť
@marisha99 som zvedavá 🙂
Najskôr som bola v šoku že čo zas tehotná ,a teraz budem normálne smutná ak to je pozitívne kôli tej cyste
@marisha99 no ja som mala min pondelok slabu ciarku... Ale nesilnela, v stredu hcg 20, v piatok len 8,5... Cize biochemicke asi... Ale nikto mi nerobil sono... Prvy krat som brala clostil, preto mi napadlo, ci nemam cystu... Dnes uz test bielucky... Dufam ze sa mrcha spusti cim skor, nech mozeme pokracovat... Meska 6-8dni...
@monika2101 lepšie?
@marisha99 ja uz som inofolikov popila dost a za 2,5 roka tri potraty... Je uz som stara koza... Tam je problem... Od doplnkov a byliniek som dosla az ku clostilu ktoremu som sa snazila vyhnut a zadarilo sa na prvu supu, pol roka po druhom kyrete... Ale bohuzial zas nieco zlyhalo... Mozno zapal mocaku poriesil svoje... Mozno nedostatok progesteronu o ktorom som da dozvedela, ked uz bolo asi neskoro... Mala som ducha na teste ktory ale nesilnel a nakoniec sa v krvi preukazalo, ze hcg klesa a uz sa to neda zastavit... Cakam uz len na vycistenie a idem dalej....

@marisha99 to vážne funguje kvapky lasky?? Možno pri opakovanom sexe po sebe sa to môže stat... Ci? 🤔