Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@scales ďakujem.. si ma upokojila.. hej nad ranom som bola na wc tak možno to bolo tým.. uvidím zajtra teda... vďaka ešte raz
@juraja547 8 dc alebo 8dpo ?
@majcaalexko 8 deň cyklu
@juraja547 takže si tehulka menštruácia ti trvala koľko dní moja
@juraja547 mohla si otehotnieť tesne pred menses
@kvecinka321 ukludnim tá aj ja som to tak mala riadnu čiaru ukázalo až na 14 deň inak som mala raz silnejšiu raz slabsiu
@kvecinka321 ked som bola prvy krat tehotna tak tiez ked som zacala duchovat, tak jeden den medzi duchmi mi vysiel taky, ze ani vidno nebol a na druhy den uz bol dvojnasobny 🙂 som zvedava, aky test budes mat zajtra... 🙂
@archanjel008 keď rátam aj špinenie tak 5 dní ale len jeden deň bola taka silnejšia. Nevieš mi poradiť kedy mam ísť k Dr.
@juraja547 k lekarke ešte máš čas ísť stačí ak budú na teste rovnako silné čiarky stačí ti testovať až piatok a potom počkaj až keď ti nepríde ďalšia menses a môžeš ísť ak nemáš žiaden problém a nič ťa neboli nespinis tak stačí tak
@daniela2227
@majcaalexko
@scales
@marisha99 Tak asi to bol ozaj plany poplach ospravedlňujem sa za paniku.. robila som si ešte včera o tretej poobede keď som nič predtým nepila(to je ten predposledný) a dnešný ranný je ten posledný ☺️ Tak všetko v poriadku ☺️
@kvecinka321 no krásne vidíš to tak ťa budem môcť privítať v julovkach 🙂
@kvecinka321 paráda 😁 teším sa že len poplach..veľmi ti držím palce nech je všetko ako má 😊😘✊✊✊
@daniela2227 ĎAKUJEM!!!!!
@daniela2227 moja ms je akási divná.. ina ako býva.. je slabá.. keby sa dá tak jedna vložka na deň v pohode..A stále jasná krv..(nie tmavá S kúskami sliznice.)
@majcaalexko verím že áno.. 🙂 ešte počkám na ten december keď pôjdem k dr a potom si to tu nahodím ak bude všetko v poriadku 🙂
Chcela som sa ešte spýtať, je vidieť mimomaternicove tehotenstvo na obyčajných testoch? Či sa to dá zistiť testami alebo len doktor to vie zistiť.. viete keď si robím testy každý deň som myslela či to nie je vidieť že by bola neúmerne výrazná druha čiarka zo dňa na deň keď sa prudko zvyšuje hcg. Alebo sa mýlim?
@kvecinka321 no vidis, som rada, ze je ciarka ovela silnejsia 🙂 aj ja mam dnes silnejsiu a v sobotu by mala prist ms, tak uz asi nepride 🙂
@kvecinka321 Ahoj, mimomaternicové tehotenstvo na testoch nemáš možnosť zbadať. Aj gynekológ to zistí až z UZ, alebo podozrenie môže mať z viacerých odberov krvi, keď nie sú hladiny hcg v norme. Ak by Ti slabla a silnela čiarka, pôjde najskôr o biochem. tehotenstvo, to sa samozrejme nedá posúdiť z jednej slabšej čiarky (mohla si mať viac zriedený moč, menšie časové rozpätie medzi tým, ako si bola na wc...). Mne ukazovalo slabšiu a silnejšiu na striedačku a o bábätko som prišla... Dnes si skúšala ten istý test čo skúšavaš? Držím Ti palce 🍀🍀🍀
@stratenanajdena áno, vždy skúšam ten istý one step.. už som sem dávala foto že včera poobede som od obeda nepila a na test bol silnejší a dnes ráno opäť silnejší ako včera.. tak si myslím že to bolo len tým zriedenim lebo večer som veľa pila nad ranom som išla na wc a o dve hodinky na to som asi testovala... na to mimomaternicove som sa pýtala len za to že či náhodou nie je taký veľký skok zo dňa na deň na teste že slabšia čiarka a potom extra silná.. že keď býva vysoké hcg pri tom... nemyslím si že je to môj prípad a verím že bábätko je v poriadku.. len ma to zaujimalo ☺️
@scales verím že nám nepríde aj mne by mala ale nemá prečo prísť 😄 zvažujem toho dr či mu predsalen v pondelok necinknem resp. Budúci týždeň či je všetko na mieste...
@kvecinka321 nestresuj sa zbytočne, máš krásne testy 🙂 ja som tiež na zaciatku presne tak isto stresovala, raz sa mi zdal silnejsi raz slabsi, lebo pocas dna to hcg v moči rôzne klesa a stupa 🙂 napriklad ked som šla prvý krát na krv mala som 52 hcg o tyzden uz bolo 4870 🙂 neboj vsetko bude oki, len sa zbytocne nestresuj. Kolko ti meska ms? Napriklad mne do 4 dna meskania iba duch vychadzal 🙂
@kvecinka321 super
@val9 ja som dnes mala dostať ms takže zatiaľ nemešká.. teba som mala slabulilinko ružový výtok ale to len skutočne taká minikvapka ale mám totálne pribrzdené trávenie.. nevieš čo s tým? A ďalšia vec mám problém s pitím... nemyslím alkohol 😄 som zvyknutá piť čaje cely deň či je teplo či je zima potrebujem teplý čaj.. keďže mätú fenikel ani zelený nemôžem neviem aký môžem... kúpila som si tehotenský ale ten môžem len 2-3 šálky denne a to je veľmi malo..
@kvecinka32 čo sa týka byliniek to ti neviem poradiť popozeraj sa na nete. Ale ja si zelený čaj sem tam dám. Samozrejme nie každý deň. Ja pijem aj ovocný normálny. A cistu vodu to ti aj lekárka povie, že je najlepšie piť čistú vodu počas tehu.
@val9 ja čaje nesladím ani nič ide mi skôr o to že v práci aj počas dňa mi býva často zima a potrebujem sa uhrať tým a voda ma nezohreje.. horúcu vodu piť nebudem 😄 v lete mi to nerobí problém ale keď je zima hneď ma rozbolí hrdlo..
@kvecinka321 aj mimomaternicové ukáže test, bohužiaľ sesternica veľmi túži po bábätku a zbytočne sa dva krát tešila
@marisha99 skoro dokáže ukázať? Vo štvrtok idem k dr pre istotu som volala že či stačí v decembri a zavolal ma skôr aby mi dal niečo aj na podporu keď už som potratila aby som bola hneď podchytená.. 🙂

@kvecinka321 neboj sa, zajtra bude isto silnejsia, mohla si mat viac zriedeny moc, alebo ak si bola v noci na wc napr. Dolezite je, aby ciarka bola v den ms viditelna... podla mna, vsetci duchovia pred ms, je jedno aku maju intenzitu, pretoze to hcg je kolisave, neustalene...