icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

beckynka07
25. nov 2018

@archanjel008 ty mas kedy dostat?🙂

archanjel008
25. nov 2018

@beckynka07 ja uz som mala o týždeň skôr ale len spínenie zakrea mám termín ms

kukurica77
25. nov 2018

@beckynka07 pozitivne,gratulujem

stratenanajdena
25. nov 2018

Ahojte, dnešné testy mám takéto a clear blue digi negatívny. Príznaky na ms žiadne, tehu príznaky nejaké mám. No to čakanie je pre mňa veľká neistota ☹

bcrow1307
25. nov 2018

@stratenanajdena podľa mňa negatívne, ale netreba to vzdávať. Poznám ten pocit chcenia.

stratenanajdena
26. nov 2018

Hneď po namočení som videla slabunký tieň, dušíka... Asi po 20 min som test odfotila a po jeho úplnom vyschnutí čiarka vybledla takmer úplne, je ju vidno len po natočení na svetlo a veľmi jemnulinko. Je to podľa vás iba kanálik alebo náznak ducha prosím? Test je WS10-kový. Ďakujem za odpovede.

ereska
26. nov 2018

@stratenanajdena ja vidím a v negative tiež

stratenanajdena
26. nov 2018

@ereska Ďakujem a prosím Ťa, a nemôže to byť iba kanálik, keď po úplnom uschnutí vybledol tak, že ho takmer nie je vidno voľným okom? Len pod svetlom aj to len keď ho nahnem, len tak tak...

bcrow1307
26. nov 2018

@stratenanajdena zdá sa mi, že hlava chce veľmi, aby tam bol druhý pásik, ale žiaľ podľa mňa tam nie je. pozitívny test vyzerá inak a čiarka nezmizne. skús trochu zresetovať a nemyslieť tak na to

stratenanajdena
26. nov 2018

@bcrow1307 teraz som to pozerala, vidno ju veľmi slabulinko po uschnutí, ale nie je to určite klasická pekná čiarka. ak tak iba slabunký duch. určite to nie je pozitívny test tak, aby mohol potvrdiť tehotenstvo. Ale nie je ani úplne biely. hm... Ešte počkám jeden dva dni a skúsim potom test. A ďakujem za názor. 🌷

ereska
26. nov 2018

@stratenanajdena a kedy máš mať ms??? A keď podsvietis od spodu je ruzovy

dadulik6
26. nov 2018

@stratenanajdena tieto ws straaaaaaasne priam nenormalne robia falosnych duchov

stratenanajdena
26. nov 2018

@dadulik6 no ten druhý bol o čosi výraznejší, ako ten z rána. Ale verím, že môžu duchovať.
@ereska MS už som mala mať včera, dnes, max. zajtra. Ale zatiaľ žiadne príznaky ohľadom MS, nič. S tým podsvietením neviem, lebo ako ho podsvietim odspodu, tak je to komplet celé ružové 😅
No práve som si robila iný test, PLUS lekáreň 10-kový...

beckynka07
26. nov 2018

@stratenanajdena ja tam vidim ciarku😄

stratenanajdena
26. nov 2018

@beckynka07 a ja som z toho na nervy 😅😅😂

beckynka07
26. nov 2018

@stratenanajdena to veriiim, drzim palce❤️❤️

kvecinka321
27. nov 2018

Baby zostalo mi 19 vrecúšok inofolicu nepotrebujete niektorá?

lia611
28. nov 2018

Prosím Vás, vidíte tam ducha?

butterfly333
28. nov 2018

@lia611 ja vidím držím palce

h_petra
28. nov 2018

@stratenanajdena neuveriteľne stresuješ. Prečo nepočkáš? Robiť si test, keď ti vlastne ešte ani nemešká menštruácia a potom tu postovať negatívy je ozaj zbytočné. Prečo proste nepočkáš pár dní, nevychutnávaš si to čakanie na dve čiarky a po pár dňoch uvidíš aj bez skúmania testu z prava z ľava z hora dole?

marisha99
28. nov 2018

@lia611 anooo

marisha99
28. nov 2018

Ahojte ženy tak dnes sme dostali knižku a 11.12 nás čaká prva poradňa😍

h_petra
28. nov 2018

@marisha99 gratulujem 😊 prajem všetko dobré

marisha99
28. nov 2018

@h_petra ďakujem tak s pekných duchov je tam miminko😍

stratenanajdena
28. nov 2018

@h_petra Ahoj. Ja som si robila tie posledné testy 17 dní po poslednom pohlavnom styku (ktorý bol presne v čase ovulácie). Ak by som ovulovala na 14 deň a mala 28 dňový cyklus, tak už na 15ty deň by som mohla mať na teste druhú čiarku v prípade tehotnosti - napríklad. Takže nejde o to, či mi už meškala ms alebo nie, ale o to, kedy prebehla ovulácia. Ja ju mávam hneď po skončení MS.
Verím, že tu nie je snahou žiadnej ženy "postovať negatívy", ako si to nazvala. Sem dávame fotky tie, ktoré zaujíma názor druhých, či vidia ducha alebo nie. A tie, ktoré nevydržíme čakať až do MS z nejakých príčin a tehotenské testy sme skrátka použili. A ver tomu, že ja som si to svojím spôsobom aj vychutnávala, pomaličky, opatrne som sa začínala tešiť, mala som príznaky, aj manžel to na mne videl. Toto nie je moje prvé tehotenstvo. Ale mala som podozrenie, že sa neudrží a bude to zasa biochemické (mávala som zimnice, ako pri každom potrate). Aj tak bolo. Žiaľ, čiarka mi slabla. Až vybledla úplne. Včera som dostala silné pravidelné kontrakcie a teraz mám stále bolesti a veľké kusy sliznice, aké bežne pri MS nebývajú. Aj to sa stáva, to je život. A ja sa s tým musím teraz zmieriť. Tak skús, prosím, nabudúce reagovať trocha menej uštipačne, aby si zbytočne Tvojimi prchkými reakciami nezraňovala okolie okolo seba. Pekný deň.
PS: ak si tu nájdeš môj príspevok z 21.11., tak uvidíš test, na ktorom bolo čiarku pekne vidno.

stratenanajdena
28. nov 2018

@lia611 ánooo a ružového 🍀

butterfly333
28. nov 2018

@marisha99 to je super gratulujem a prajem veľa zdravia

h_petra
28. nov 2018

@stratenanajdena to nemalo vyznieť uštipačne, ospravedlňujem sa. Len si myslím, že baby, čo sa stresujú ešte pred menštruáciou zbytočne trápia samé seba.
Držím palce aby to vyšlo.

stratenanajdena
29. nov 2018

@h_petra nikdy nevieme, čo sa skrýva za príbehom druhých ľudí. Napr. ja som mala pred dvomi mesiacmi biochem. tehu a teraz zasa... Skúšala som teh.test skôr ako pred príchodom ms, lebo som mala silné záchvatové bolesti hlavy a už sa to nedalo bez liekov vydržať, tak reku, dám si paralen. A vtedy ma napadlo, či nemôžem byť tehotná a spravila som si prvý test. Ináč by som si ho nerobila, ani by ma nenapadlo. Ale i tak som potom do pár dní dostala príznaky, čo videl na mne aj manžel, takže ten test by som skôr či neskôr skúsila (práve kvôli tým biochem. tehotenstvám, toto bolo u mňa už siedme či ôsme...). No a potom mi došli zimnice atď...
Takže toľko k môjmu testovaniu. Vlastne celých tých 587 tu strán je o tom, že nevieme, alebo sa potrebujeme uistiť, poradiť. A ďakujem Ti.

merien259
Autor odpoveď zmazal