Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Baby, len taka otazocka...ked sa ukazu na teste obrysy druhej ciarky, co to znamena? Chybny test alebo len proste negativny?
@tygricatko Ahoj, čo to máš za test? Mne sa zdá, že som tiež raz mala značku, ktorá robila ten testovací pásik hrubší. Ale neviem si spomenúť, čo to bolo. Woman secret?
@0507 Ja som tak zvykla mať na úplnom začiatku tehotenstva, najprv len slabulinký obrys, akoby najprv vytiahlo len okraje, a až neskôr sa začala črtať silnejšia čiarka a už aj zvnútra vyplnená. Nemáš fotku?
@stratenanajdena mam, pozri, ale neviem ci to uvidis, zle sa to fotilo
@0507 vidím, čo chceš povedať, ale to by bolo príliš hrubé ohraničenie. Tá čiarka by bola tenšia a ja som mala tie okraje farebné. Tento test je podľa mňa negatívny, ale skús buď poobede alebo zajtra skôr, a možno aj inú značku testu. Najlepšie je vydržať aj dva tri dni, ale sama viem, aké to je neskúsiť testovať. 😇
@stratenanajdena hovor mi o tom 🙂. Ale tento test som si spravila skor len tak zo srandy, tento mesiac tomu davam velmi malu sancu, posledne snazenia bolo 4 dni pred ovu, takze sanca minimalna.
@0507 negativny
@stratenanajdena Rapid clear 🙂
@stratenanajdena a bola si nakoniec tehotna?
@tygricatko ja som bola, ale mala som biochemické. Ale čo sa týka Tvojho testu, počkaj si radšej ešte na farebný pásik, a asi by som skúsila iný test.
@tyxoe ano. Chybny test
@hennyinnsbruck sakra nemam ja stastie 😕
@tyxoe neboj sa ono to pride😉😉..... A skus novy test, nikdy nevies
@tyxoe z tohto sa nedá odčítať výsledok. Skús iný, tak nezúfaj ešte 😉
@hennyinnsbruck
@stratenanajdena zajtra rano vyskusam iny snad nieco uvidim 😊
@stratenanajdena
@hennyinnsbruck baby asi nic z toho mrcha nedorazila a asi som i prechladla zo spodu😔

@ikonica už som si robila viac testov niektoré negat niektoré takto. Je to napriek tomu možné?