Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tyxoe negativny😔
@hennyinnsbruck vyschnuty mi prijde realne viditelny 😔a nie negativny
@tyxoe zbehni lekarovi na odber krvi to bude najistejsie... Nechystas sa?
@hennyinnsbruck az po novom roku stvrtok mi prijde skoro este
Ahojte dievčence, prosím o urgentnú pomoc, MNZ som mala dostať 11.12- nedostala-13.12 prvý test negatívny. 17.12 druhý pokus- duch, 18.12 04:00h ráno neplatný test, nato poobede druhý test vyšiel, príznaky, začínajúca nevoľnosť ráno a večer, únava, tehotenstvo bolo vidno už aj na očiach. 😁. Bola som už tri krát tehotná s niekoľkoročnými prestávkami a vždy to začínalo ako teraz. Vždy mi bolo mega zle až to bolelo. No teraz z ničoho nič mi prestalo byť zle a to som len v6 tt. To som už väčšinou pregĺgala aby som nezvracala a čuchala všetko ako stopársky pes. Aj teraz sa k tomu schylovalo a presne takto to postupovalo. No odrazu nič. Zrazu som neni unavená, môžem zjesť všetko, nič mi nesmrdí, nie som unavená. Sú sviatky a ja som čakala, že to je len šťastie a zase mi bude zle. No ja som presne taká ako keď som neni tehotná. Nemám test, že by som sa otestovala znova. Nič ma nebolí, ani menštruáciu som nedostala. Vzhľadom na to, že mi začalo byť zle tak ako pri ostatných tehotenstvách nemyslím, že by to bolo tehotenstvo bez nevoľností. Poraďte mi, mohlo dôjsť k ukončeniu tehu? Treba utekať k lekárovi? Som bezradná. Ďakujem.
@katjuschka17 Ahoj, v akomkoľvek prípade, ak máš obavy a zlý pocit zo svojho zdrav. stavu, stále tvrdím, že radšej zbytočná kontrola, ako niečo zanedbať. Asi by som počkala do rána (pokiaľ nemáš žiadne bolesti a nekrvácaš) a potom šla ráno na pohotovosť. Možno by nebolo zlé povedať, že máš bolesti, len aby Ťa pozreli. Lebo ak im povieš, že Ti prestalo byť na vracanie, s veľkou pravdepodobnosťou Ťa môžu otočiť vo dverách a povedať: "Pani zlatá, príliš sa pozorujete". Najlepšie by bolo spraviť UZ a odobrať krv. Držím palce, snáď bude všetko v poriadku.
PS: každé tehotenstvo môže byť iné, nedá sa to brať ako podľa pravítka.
@stratenanajdena a v prípade, že by sa moje obavy potvrdili ukáže mi to aj test? Bol by opäť negatívny? Bojím sa, že mi neuveria a vo mne bude vyhasnutý život. Ďakujem ti, že si odpovedala.
@katjuschka17 nikto ta cez inetrnet vysetrit nevie!... Mozes mat aj 10 tehotenstiev s nevolnostami a 11 te bez... Moze ist aj o nevyvyjajuce sa tehotenstvo...ktovie.. . Takze alebo dalsi test a musi byt ooovela silnejsi po tolkych dnoch, alebo smer lekar...
@hennyinnsbruck to ja viem, že je lepšie ísť k doktorovi. Len sú sviatky a tak sa dá ísť len na pohotovosť - nechcem tam vypadať ako debil. Keby som mala v rukách test, ktorý by mi teraz ukázal, že nie som tehotná tak by sa mi lepšie argumentovalo. Ešte nemám potvrdené tehu ani od lekárky. Ešte v piatok večer mi bolo nsprd a od soboty nič, a to ti poviem, že u mňa takto tehotenstvo neprebieha. Raz keď je mi zle tak to prejde až v 5-6 mesiaci. Ďakujem za odpoveď. Dám vedieť ako to dopadlo.
@katjuschka17 ak si z Bratislavy, tak na Račku je pohotovostná lekáreň nonstop. Tam test budú mať určite aj teraz 🙂 Ja by som už vyslala muža po ten test, raz tak už aj bol kedysi pri jednom z predošlých tehotenstiev, lebo videl, aká som zúfalá. Ak si ešte ani nebola u lekárky, sprav si test. Isto je to menej náročné ako pohotovosť. Mne keď vymizli príznaky, mala som biochemické. Vždy. Alebo sa mi to striedalo, napnuté bolestivé prsníky, potom nič. Potom zasa, potom nič. To striedanie bolo divné. Keď som mala úspešné tehotenstvo, tak sa mi to neuvoľňovalo.
Ale je to od prípadu k prípadu, každá sme iná a jednej je zle nonstop, druhej nič, tretej sa to strieda. Skús aspoň ten test, nech vieš, či ísť na kontrolu alebo nie. Ak tam budú dve pekné silné čiarky, hneď po sviatkoch by som i tak šla, lebo 6.tt je už dosť, a to už budeš možno aj v 7.tt...
@hannah393 skus sa upokojiť, ja viem ze sa mi tto ľahko hovorí......
Ale... keď vezmeme do úvahy, že test sa ma robiť každý druhý deň tak tvoje testy sú podľa mňa ok. Porovnaj si 28dc ráno a 30dc ráno, rozdiel je tam fak výrazný. Skus si teraz aspoň dva dni nerobiť test, relaxuj, odpočívaj, užívaj si vianočnú atmosféru 😊 verím ze všetko bude v poriadku a silno držím ✊💖💖
@katjuschka17 chapem... Tak musis veru pockat kym test kupis😞
@stratenanajdena ja som už k lekárovi objednaná. Hneď po novom roku. Doteraz som nemala problémové tehu tak som sa neponáhľala. Lebo domček bolo vidno až v 7 tt vždy. No veď kúpim test a ak tak do 3.1. už asi aj vydržím. Ale určite Vám sem dám vedieť, nech je tu môj príbeh aj ukončený😜.
@hannah393 no za 5 dni pekne zosilnel!! Ja som mala 2 druhy testov a kym na jednom bola pomaly Ciara ako hrom druhe velmi pomaly silneli . Kup iny test a mala by byt dialnica pekna 😊😉
@hennyinnsbruck áno kúpim a vyskúšam až cez víkend uvidím či nejaká zmena

Štastné a veselé vianočne sviatky želam baby a plodny novy rok 2019 nech je pre nas zlomový😊