Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@simonkaba super zlatá si 🙂 ďakujem
@simbatko nic
@simbatko koľko ti už mešká ms?či ešte máš len dostať?
@ludka0611 ja neviem kde tam ciarku vidis, a silnejsiu ako vcera?? 🧐
Bud mam nieco s telefonom alebo som farboslepa @simbatko ale je to biele ako sneh😒 vy sa uz dlhsie snazite ze?
@dada2610 hmmmm... Dobra otazka. Robila si ich z rovnakeho mocu? Ked citlivejsi neukaze ja by som tomu moc neverila... Mas este zeleny test doma?
@dada2610 ale javi sa ta ciarka ruzova.. Zaujimave... V kazdom Pripade by som zeleny opakovala.. Kolko dpo si
@hennyinnsbruck este mam zeleny... skusim znova, a ano su robene z rovnakeho mocu a som cca 10 dpo... ale inak ciarka bola aj na tom fialovom a po zaschnuti zmizla🤔
@dada2610 hmmm... Nechapem preco tie ciarky miznu. Mne nikdy nezmizla.. Po par dnoch vybledla ale nezmizla.. No som zvedava Velmi. Urob z ranneho a informuj. Drzim palce silno...
😎😎
@hennyinnsbruck dakujem😉
@hennyinnsbruck už dlhšie sa snažíme😌
@dada2610 ja vidím aj na tom mamateste aj na tom druhom zelenom.. ten keď som si robila tiež som mal slabulinku a potom som si robila Onestep tam bola výraznejšia a to mi nedaloskusila som digitálny a bol pozitívny.. tiež som bola 10dpo 🙂 takže si myslím že niečo na tom bude 😉 vyskúšaj zajtra pripadne digitálny si kúp až je slabá čiarka na mamateste tak už by ti malo ukázať..
@simbatko viem no pametam si ta... 😒
@hennyinnsbruck ahoj, takze bol to chybny test... aj ked na tom fialovom nazivo vidim ducha... ale nejdem si robit nadeje...
@dada2610 Ja vidím aj na zelenom..dúfam že vidím dobre a držím palce
@dada2610 😒
@dada2610 podľa mňa negatívne nič tam nevidno

@simonkaba pomohol ?