Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@soncita22 uff tazko povedat ci sa tam nieco rysuje🤔z dalsieho testu to bude jasnejsie. Drzim palce
@hennyinnsbruck Dakujem velmi pekne za odpoved aj za prianie. 😊
@vlocka5 Ahoj, ne neduchovali, ale ja som kupovala len tie namáčacie prúžky. Test na fotke je negatívny.
@stratenanajdena dakujem to som potrebovala pocut i ked mne sa tam volaco javí ale dufam ze ozaj nic tam neni
@vlocka5 ja tam vidím niečo úplne slabé
@vlocka5 skús test spraviť znova o dva dni, najlepšie ten istý, lebo každá značka ukazuje inak citlivo. Ak chceš mať istotu, porovnávaj vždy tú istú značku. Hcg stúpa obdeň, preto stačí pozajtra.
@vlocka5 to slabunké "niečo" Ti vyšlo hneď, alebo si to zbadala až po limite? Ináč to môže byť kľudne vytiahnutý kanálik. Ja by som takýto test za pozitívny nepovažovala - aspoň podľa fotky.
@stratenanajdena zbadala som este ked bol mokry a bledol lebo cely najprv zruzovel... uvidim zajtra idem na gyndu mala mi ms prist 27.12 ale bolo len jednodnove spinenie tak mi asi cysta robi problemy
@bibuska2 vidím nieco slabe
:/ 3 dni mešká test negatívny :/
Možno že si mala neskôr plodné dni
@archanjel008 no uvidíme :/ i keď mrcha chodí v celku na čas +-1 deň
@stratenanajdena mne sa tam nieco marí, kolko dpo si?
@zoja82 no, to je taká sranda, lebo toto neviem. Ale na 200% už mám po plodných dňoch :D
Ms mám dostať o šesť dní cca.
Ja som ju videla hneď po namočení a je tam stále aj po uschnutí, akurát slabšia.
@stratenanajdena krasna ciarocka 👍
@stratenanajdena je to tam... 😍 veľká gratulka! A ktorý DPO si?

@soncita22 Ja dúfam že som potešila..A že si tehulka na 100000%😀💋💗