Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@liliana2222 Zatial nie. V tehotnosti bude anopyrin, fraxiparin a nejake infuzie - tusim intralipify, ci take nieco. Ale az ked sa potvrdi tehotenstvo.
Krasny. Ale nie u kazdej je to tak. Niekomu stupa hcg pomalsie.
@lusesita1312 vidim cosi na tomto neupravenom ale moze to byt kanalik.skus lady max a z ranneho mocu.drzim silno vsetky prsty aby si si nasla // 🙏 🙂
@katra52 dakujem krasne,si zlata..a ja prajem krasne tehulkovanie ❤
@ejuska2586 ahoj akurat citam ze ste boli na reprodukcnej imunologii...chystame sa tam aj my,lebo tiez som na zaciatku tohto roka potratila ☹ a o babo sa snazime uz vyse 2 rokov... co ti zistili tam? A ako dlho sa caka na vysledky?
@lusesita1312 vyzerá to byť dosť bezfarebne teda sivé 🤔 aj mne to skôr príde ako kanálik 🙄
@lusesita1312 Hej. Bol to kanalik. 😒
@prskavka2223 Na vysledky sme cakali mesiac. Zistili mi vysoke NK bunky (preto potracam-moje telo plod zabije), imunitnu odpoved voci partnerovym spermiam (ale to nam problemi nerobilo, kedze som nemala problem otehotniet, hranicny nedostatok vitaminu D a este trombofiliu. Kvoli tomu som potom isla na hematologiu, tam mi spravila geneticke a hematologicke testy, abyvsa zistil presny typ trombogilie. Z toho budu vysledky v utorok.
@ejuska2586 Drzim Ti palceky, nech Ti tato ovulka priniesla vytuzene babätko 😉...Snad sa Ti tam coskoro bude udomacnovat Tvoj maly zdravy pokladik ❤
@alilka moj ovulak bol pozitivnejsi den po vynechani MS ako tehutestik...Ruzovy je ovulak (robila som ho az okolo obeda zo zvedavosti, ci daco ukaze a to som v tom case ani nevedela, ze ovulak moze ukazat tiez tehu 😉 ), hned nad nim je tehutestik z ranneho mocu v ten isty den 😉...Velmi Ti drzim palceky, nech si coskoro najdes svoje vytuzene, vysnivane a silno zasluzene // , prezijes krasne bezproblemove tehulkovanie a babätko zdrave "ako repu" 🙏😘
@lusesita1312 mne to pripada ako dusik, no testuj zas o 2 dni...Drzim palceky, aby to nebol kanalik, ale silnejuce // 🙂...Hod potom zas foto 😉
@lela123 skapem z Teba a z Tvojho uzasneho tehulkovania...Prvych zopar tyzdnov si tehu a drobcek s Tebou mava ako sa mu chce...To bude asi chalanisko myslim...Tipujem chalana!!!...Oni radi prehanaju a spekuluju 😉...No velmi sa tesim s Tebou stale a verim, ze na kontrole uvidis svoju malu fazulku pekne vo svojom domceku 😘...Daj si mliecko s medom a lahni si, zavri oci a snivaj si svoj velky sen o babätku ako bude vyzerat a o tom, ako Ti rastie brusenko uz atd...Ak to nebude fungovat, chod malovat, nech sa unavis, pripadne hackuj, strikuj 😉...Dobru nocku vam prajem 🌜😘
@lela123 ja som na amnio nebola, nikto mi ju ani nespominal, zeby som mala na nu ist, "lebo vek" a ani na inych nepovinnych genetickych testoch...A to som tehulkovala, ked som mala 35r....Dr.povedal, ze ak nevidi na sone nejake silne odchylky od priemeru a nie je podozrenie na nejake postihnutie, ci vadu, ze testy by sa zbytocne robili...A tu v DE si testy platis sama, takze sme to s mm uznali za zbytocne...A v 28tt. sme boli na 3D a morfologickom a dieta nam premerali a pozreli zo vsetkych stran a skontrolovali vsetko, ci je v poriadku...Takze my sme nemali mat preco obavy, zeby mu nieco bolo...A este jednu vec nam vtedy povedal moj gynekolog - ze "treba verit Bohu", ze je vsetko tak, ako byt ma...A aj tak bolo...Treba byt pozitivny a nemysliet na zle veci, aj ked vsetci vieme, ze sa bezne stavaju, no netreba si ich vopred vsugerovavat a znervoznovat sa zbytocne kvoli niecomu, co nie je! 🙂...Verim, ze Tvoje babätko je uplne zdravucke, minuly mesiac si o jedno drobuliatko prisla a teraz Ta Boh znova pozenal a daroval Ti zdrave babätko, ktore si bez problemov vynosis pod svojim srdcom az do uspesneho konca...Tak to bude a nijak inak 😘..Idem este daco pozriet na google a spat...Dobru nocku aj vam srdiecka 😉
@luta13 Dakujem moja 😘 Si Poklad 😍

@labonita Nie. Nic mi nebolo. Len som 2x pptratila, tak sme boli na reprodukcnej imunologii a tam mi to zistili.