Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 Z toho, co citam na nete, tak vraj nie. Ale osobnu skusenost nemam...
Pozri, aku ma citlivost, lebo su vraj aj 10 aj 25tkove...
@sofia288 Tak biochemicke, zial... Skuste dalsi mesiac. Vacsinou je maternica "pohnojena" a lahsie sa zadari
@ejuska2586 10tkovy..
@tonjadabik2 Tak to je super... Ten by uz mohol ukazat zajtra rano nieco. Drzim palce draha 😘
@ejuska2586 ta snad noo..uvidime este ako teplotka bude.a testik rano fuu vecer sa modlim..
@tonjadabik2
@ejuska2586 ja sa len smejem uz druhy krat idete skusat ci je to tam a ja tajne dufam ze to uz ovulka konecne bola.
Baby drzim vam moc paste
@tryromy No, ja zatial nie... Drzim palce @tonjadabik2 . Ja zatial cakam, ako sa vyvynjem...
@ejuska2586 velmi ti drzim palce aby uz konecne sa ti to podarilo teda vaaam.
@tryromy druhy krat??? Ja uz cakam pol roka.. Ta uvidime.a ty si natom ako?
@alja20 ja som mala.teraz o dosť silnejší než prvý na tom skoro nič nebolo vidno😊 a tretí testnem nedeľu už sa neviem dočkať 😉 držím prsty
@tonjadabik2 druhy cyklus si mala uz za poslednych 60 dni nie?
@tonjadabik2 tryomy to myslela tak, ze ma dlhy cyklus... Kym ona caka na ovulku, my uz budeme pomaly koncit 2 cyklus...
@soncita22 Tehu vyzera na tom upravenom na kanalik. Na originaly nevidim nic. A ovu test jena tehotenstvo slaby.
@petuska18 Ten je krasny... Budes tehu 🙏🤰👶 MUSIS...
@ejuska2586 noo po tom biochem. minuly mesiac by bolo super..ale vobec sa netesim este...este je moc skoro na nejake zavery...ale nateraz posledny mesiac snazenia tak by bola sranda keby to vyslo 😎
@petuska18 Ja som po takomto biochemickom hned dalsi mesiac otehotnela...
@tryromy ja neviem
@ejuska2586 ahaa jasneee
Ja az zajtra baby tehu testik..nic ma neboli vytoky pen trosinenku biele.
@soncita22 na tom prvom vidim
Ciarky //
Babi dnes som 14 dc,
Pri ovu cítite prsia akoby boli napnuté?
@chuchu86 Ja nie. Len krize a podbrusko citim.
@mmichaelag ha ze nebudem testovat su oslavy figu prva cesta z postele do skrinky pre test a sup na wc no vysledok sa nemeni ale kedze nemam pravid.cyklus tak nestracam nadej este byduci tyzden snad ukaze a ked nie tak prdim na to sak raz to pride 😂

dostala som ms 😢