Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@kikussik ah to myslis.. To neni ciarka. Ako pise
@dominika_sk
@sevcikovaa kraasne, gratulujem 😊
@sevcikovaa to je riadna kolajnica,gratulujem
@bibuska2 uz ti to meska? ci nejake priznaky su?na prvom teste po zaostreni ocami jemnulinka ciarocka zacinajuca
@bibuska2 u mna vsetky negativne 😔
@eliska1986 ahoj posledna ms bola 26 január a asi skoro testujem ale od 6.2.pijem Inofolik A prsia mam veľmi citlivé až taky tlaku u nich cítim a mam vseliake chute
@sevcikovaa paráda gratulujem
@bibuska2 to moze byt aj PMS.Tu zvlasnu chut mozes mat aj z Infolicu
@katarinazavo zatiaľ nie 😔 koľko dpo si?
@daniela2227 tak 11-12 Dpo ...uz som si aj myslela BT celkom vyššia aj prsia príšerne bolia a test biely...do MS mám 5 dní
@katarinazavo možno sa ešte ukáže. Stále je dost casu ..držím palce ✊✊✊
@cica1650 som na tom rovnako
@katarinazavo vidim a snad ta mrcha nepride,pobede som mala aj zvysenu teplotu a nieco namna leze,tak iba lezim lebo som jak zbity pes
@cica1650 dúfam že nepríde aj tebe prajem aby neprišla, BT mám už 4 dní zvýšenú tak som test skúsila aj prsia bolia príšerne a test takýto

@katarinazavo okrem prs naliatych mas este nejake priznaky?sme na tom podobne aj ja cakam ms o 5dni
@eliska1986 no v podbrusku občas kŕče slabsie a bolest okolo bradaviek príšernu ty máš ake?
@katarinazavo bradavky ma bolia,akne sa vyhodilo,a moc som pazrava.Skor si myslim ze je to PMS
@eliska1986 no po tomto teste si to aj ja už myslím
@bibuska2 veruže nevidno nic
@luna2580 Ahoj.To sú pepino testy?mne na nich tiež dlhšie vychádzala slabšia čiarka..asi majú menej farbiva
@daniela123321 naozaj? Ukludnila si ma dakujem skusim ine

@kikussik odkedy ich začali predavať v tych novych obaloch sa pekne pokazili a to su drahšie ako boli. nekupuj ich