Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@stratenanajdena ďakujem veľmi pekne😊 potešila si ma😊 zajtra ráno si spravím znovu test a dám vedieť ako dopadol😊 tak moc si prajem ostať tehotná😊
@kukulinka89 držím palce aby čiarocka tmavla ✊🙂
@ludka0611 ďakujem😊 stále sa sledujem aj keď viem že to nieje dobre🙄 žiadne nevoľnosti, žiadne bolesti, akurát prsia ma trošku bolia ako pred MS.
Ale dúfam že to všetko príde🙏🙏🙏
@ludka0611 ahoj tak dnes som si robila 10kovy test a úplne biely... Nechápem... Veľmi som smutná😥
@kukulinka89 ahoj, zvláštne a 25kovy už nemáš aby si mohla porovnať?
@ludka0611 robila som si aj 25kovy ráno a čiarka tam bola ale zdá sa mi že slabšia.. neviem😥 som z toho dosť smutná... Nechápem lebo ten intimed mi nikdy duchov neukazoval, až teraz... Tak som sa tešila😥 skúšala som ďalší 10kovy neskôr a znova čisto biely...
@kukulinka89 to mi je veľmi ľúto, viem ako sa cítiš tiež som to mala pred par mesiacmi ale nakoniec ms prišla v mojom prípade. Nemám s tým testom skúsenosti tak sa neviem vyjadriť. Nevesaj hlavu, možno sa to ešte zvrtne a keď nie treba sa snažiť myslieť pozitívne, aj keď je to niekedy ťažké. Verím, že sa všetky čoskoro dočkáme. 😊🤗
@ludka0611 ďakujem ti veľmi pekne😥 pred rokom a pol som potratila a od vtedy sa snažíme a nič... Veľmi ma to ubíja, každý mesiac naháňať duchov... Mám 30 rokov a stale bez deti....ale čo už, nevyberiem si😥
@kukulinka89 boli ste aj na nejaké vyšetrenia? Rok a pol je už dosť dlho 😐
@daniela2227 chystám sa tento mesiac, povedala som si že ak dostanem tak je načase to riešiť😥 ovulaciu mám peknú, odsledovanu testami presne na 14. deň, cyklus ako hodinky na 28. deň...
@kukulinka89 ahoj... prepáč, že skáčem do diskusie, ale nedá mi to... moja skúsenosť s ovulačnými testami: tiež mi ukazovali, že pravidelne ovulujem a cyklus bežal ako hodinky. No po sledovaní ovulácie u gynekológa folikulometriou sa zistilo, že mám anovulačné cykly a vôbec som neovulovala. Odvtedy ovulačným testom neverím. Pre mňa to boli zbytočne vyhodené peniaze 😕
@kukulinka89 práveže, ja som si tiež myslela, že mám anouvlacne cykly, pretože mám nepravidelnú menštruáciu (cca 30-40 dňový cyklus, ako kedy) a tiež som si začala sledovať ovulaciu testami a samozrejme som doplnila k tomu aj kyselinu listovú a alchemilku a hneď tretí cyklus to vyšlo takto 🙂 v pondelok idem k doktorovi, tak som zvedavá čo mi povie, ale dúfam, že to potvrdí a všetko bude v poriadku. Takže za mňa - tým ovulacnym verím 🙂
Ahojte,moja otazka je mimo duchov a testovania.Zienky menstruacia by mala by t podla vas aka?myslim tym cista tekutina bez zrazenin-bez vystelky,alebo aj ta tam patri.
@kaja_73 určite pôjdem tento mesiac k doktorovi, som zvedavá čo mi povie a čo má bude čakať😥
@domcatko1811 tak to ti gratulujem a prajem aby bolo všetko v poriadku 😃 ja užívam kyselinu už asi mesiace ani neviem ako dlho a s alchemikou som to tiež skúšala pár mesiacov a nič... Ja aj cítim kedy mám ovulaciu, aj testami to mám potvrdené, aj teplotu som si meravala, všetko sa zdá byť ok, len neviem čo ten môj mužovej🤔 ale keď som bola pred rokom a pol tehotná tak z toho usudzujem že je plodný🤔 no nič, hádam mi to dokotor objasní🙂
@zuzkabluzka20 skúsenosť nemám ale podľa mňa to je až moc silný duch ;) držím palce až silnie ❤️😊✊

@kukulinka89 ahoj, tento intimend ukazuje skôr, je citlivejší. Skôr ako iné 25-ky, skôr, ako iné 10ky. Ak to je zdravé tehotenstvo, aj na tomto musia čiarky silnieť. Tak nech Ti do narodenín ešte pekne stmavne 😍