Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@editaletenayova tie som si nalepila preto (hoc to slabo vidiet) aby som vedela kedy bola ovu... Resp ja mam ovu tak dva tri dni po pozitivnom teste... No a na 24 dc som si urobila tiez ovulak a bol rovnako pozitivny ako v den ovu (aj ked maju malo farbiva a tle je to odfotene) a to bol podnet k tomu, aby som si v ten den urobila aj tehutest... Pisem ako talian, snad chapes...
@ikonica chapem, ale ak to chapem teda aj spravne 🙂, tak ovulacny test vie byt pozitivny aj ked si tehotna?
Skusila som teraz teda ovu test a takto:
@editaletenayova nie je to pravidlo.... Ja som mavala pozitivny ovulak pred ms a prisla... Nebola som tehu... Ale tento bol pozitivny skor, mam ich doma vela, tak co by som neocurala 😃 a potom som si kupila tehutest pre istotu a vyslo to... Ono niekedy hladina lh stupa aj pred ms, preto by som pozitivny ovulak nebrala ako 100% ukazovatel tehu... Bud trpezliva, testuj rovnakou znackou kazde druhe rano a uvidis ci tmavne 😉✊
@ikonica jasne, dakujem, skusim teda v pondelok rano a dufam, ze tam uvidim druhu ciarku na prvy pohlad 😊
@editaletenayova ✊✊✊
@editaletenayova
@ceklis zvedavá som na obe a drzím palce
@lela123 dakujeme 😊 ja dam vediet v pondelok 😉
@ikonica ja som to nevydrzala.. a spravila som si teraz oba druhy testov naraz a vyzera to fajn, co myslite? Nie su este teda rovnako silne, ale..
@editaletenayova super... Len nech pekne silneju....
@editaletenayova vyzerá to super držím palce 😊
@daniela2227 dakujem moc 😊
@editaletenayova vyzeraju super,to by som ani ja nevydrzala😊
@ikonica súhlasím s tebou....
A ovu aj u mňa bol pozitív pred MS keď som nebols tehotná....
A keď som bola tiež 🤣
Ale nikdy som nerobila ovu namiesto tehu testov..
@editaletenayova super gratulujem
@butterfly333 dakujem, ja sa zatial tesim tak opatrne.. 😊
@editaletenayova to chápem potichučky gratulujem🙏
@ceklis ahoj, mas nieco nove? Ja som si teda dnes test nerobila, kedze som si robila vcera...
Ale, volala som dnes s endokrinologickou- liecim sa na chronicky zapal stitnej zlazy a ta mi okrem ineho vzala krv aj pre hcg, ked som u nej vo stvrtok bola. Hodnota dva dni pred ocakavanou menst. bola 29. A ja som dostala velky strach, ci to nie je zase malo...
Doktor ma dnes objednal az na 2.5, dovtedy sa asi zjasim 😊
Neviete, kocky..?
@editaletenayova 29 pred ms je akurat podla mna.kedy budeš vediet z dnes
@lela123 myslis? No nebudem vediet. To mi vzala len koli liecbe, lebo sa jej zdali “pekne” vysledky a nevedela preco. Cize uz nebudem vediet nic az do toho 2.5..
@editaletenayova ja som tiež bola až po mesiaci vzdy.Pri prvych troch detoch som spravila jeden test den v ocakavanej,bola ciarka neriesila som nič.Teraz pri stvrtom som casto až mi z toho preplo.😁Ak chceš zajtra urob kontrolny zajtra
@lela123 😊ja som pri prvej spravila az 11 den meskania, lebo som cavala casto cysty a myslela som si, ze mam znova. K doktorovi som isla o tyzden a nic som neriesila. Chcela by som teraz tiez tak neriesit, radsej nevediet ani hodnoty ani nic 😊
A ako sa poznam, tak test budem robit zajtra urcite 😄
Baby tie ktore ste .. mali hematologicke
Vysetrenie a vysledky boli dobre
Napriek tomu ste boli objednane k lekarovi ?
Ide o to ze svokra robi v nemocnici ja som momentalne mimo sk tak sa bola pytat o vysledky sestricka jej povedala ze su dobre ale ze musim vidiet aj lekara nesedi mi to ak by boli dobre vysledky ... nedali mi jich len a to je vsetko ??
@judit_ka mne sa tam cosi mari..😊
@lela123 ahoj, tak som skusala na porovnanie zo soboty a dnes. Prvy je sobota, bojim sa...
@editaletenayova ten spodný je sobota?
@lela123 nie, ten je dnes..
@editaletenayova je silnejšia🤗

@ceklis dakujem, dam vediet a tiez drzim moc palce! 😊