Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@danikol ja ju vidím no je slabá no je tam.
Baby, 4 dní mi mešká menzes a test negatívny, je dáka šanca, že by som predsa bola tehu?
@butterfly333 žeby šanca bola😊
@danikol myslím že áno držím palce
@butterfly333 dakujem moc😊dufam ze tam mimi je
@danikol Zamna negativ
@danikol Nic tam nie je,podla mna negativne
Ahojte zienky 🙂 idem sa ku Vam podelit s mojou skusenostou.. 2 tyzdne dozadu som si robila test a vysiel pozitivny, druha ciarka bola sice slabsia, ale bola viditelna. Test bol znacky pepino. O 2 dni neskor som si urobila test rapiclear, ci je spolahlivy ten pepino a tiez mi vysli dve ciarky. Ale kedze mam problemy s cyklom a uz mesiac vkuse spinim, mam aj ranku na krcku, skusila som druhy z krabicky rapiclear a tam mi uz vysli riadne kolajnicky. To bolo cca tyzden dozadu. Nemam ziadne priznaky, vzdy som mala aspon citlive prsia. Dnes som objednana ku lekarovi a urobila som si pre istotu dalsi test pepino a ten mi opat ukazal kontrolnu ciarku slabsiu. Myslite,ze to je testom? Alebo mi klesa hcg hormon? Prilozim aj foto, avsak prvy pepino test uz nemam, ale ciarku mal podobnu ako tento druhy. Dakujem za nazor.
@erickatt dakujem pekne za odpoved 🙂 len ma to prekvapilo, kedze som citala aj rozne skusenosti s pepino testami a vela zien tam prilozilo aj foto tychto testov ako im silnie ciarka, az napokon bola ako testovacia. A ja som mala na tomto pepino teste rovnaku ciarku pred dvoma tyzdnami ako je dnes. Uvidim, co povie lekar. Este raz dakujem
@erickatt
@simbatko
Baby dakujem za opytanie. Vzal mi krv a v pondelok budu vysledky 🙂 mam si skusit zopakovat cez vikend test a ak nahodou bude ciarka opat taka, alebo slabsia, tak sa mame pripravit na najhorsie. Videl aj testy a vraj nie je problem vo farbive, kedze kontrolna ciarka je pekna. Po uschnuti je test este o cosi slabsi. UTZ zial nerobil.
@krissmac tak brucho ta neboli spinis?
@archanjel008 spinim cely mesiac, su sem tam dni ako napr teraz, ze vobec len vytok.. samozrejme spinim aj cerstvou krvou, ale gynekolog povedal, ze to moze byt z ranky na krcku. Pobolieva ma podbrusko, ale to su tie bezne tehotenske "pobolievacky". No vcera ma tak velmi bolelo, ze som nevedela identifikovat, ako ma to boli aj krize. Cez noc to ustupilo a teraz ako sa blizi vecer opat citim, ale uz miernejsie ako vcera, pobolievanie. Avsak, od vcera zatial nespinim. Neviem cim to je. Najhorsie na tom je, ze to vacsinou citim,ked som v klude, ked sedim, alebo lezim, ked stojim, chodim, tak to vobec necitim. Uz som z toho zufala a to mam ozaj prah bolesti vysoko, cize neriesim kadeaku bolest.
@krissmac verim ti moze to byt len uhniezdenie a ranky na tom krcku ale poradim ti nesom sice lekar len aby si dala sama na seba pozor urob si este jeden test ak budu ciarky rovnake uplna pohoda ak by zoslabla tak daj ma seba pozor ci to neni nahodou mimomaternicova tehotnost ktora sa prejavuje bolestami bruska hnedim spinenim a krvavym vytokom mala som to 2 krat a prisla som nato tal ze raz test som mala rovnale ciarky a zrazu zoslabla lebo pri takej tehotnosti hcg nerasite rovnako ale raz klesa a stupa drzim palce aby si na ultrazvuku videla uz drobca nechcela som ta vystrasit ale vacsina lekarov to riesi ako poslednu moznost najskor vravia ze zena mala posunutu ovulku predlzuju cas kym uz plod neni tak velky ze poskodi vajcovod a musia ho vybrat v zaciatkoch ho vedia zachranit drzim palce
Dobrý večer.
Chcela by som sa spýtať, či má niektorá z Vás skúsenosť s testami Kiwu Wuki - One step pregnancy test, či duchuju? Ďakujem
@pupik2508 ano, duchuju
@dominika_sk ďakujem.

@nini1010 7 dni po styku