icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

lela123
16. nov 2019
lalaboo
17. nov 2019

ahojte, nezvyknem tu pisat, ale potrebovala by som sa poradit... som 10 dpo a cez tyzden sa mam ist ockovat, tak som si robila test, ci naaahodou (vraj je ta vakcina bezpecna aj pre tehotne, ale tak preistotu). moze z toho nieco byt alebo je to len nejaky tien?

lela123
17. nov 2019

@lalaboo no ja vidim slabu druhu😉

ressankajanka
17. nov 2019

@lela123 Ahojky, vyzerá to, že mi asi MS príde, mám taký pocit 🙂 Od včera mám aj špinenie, síce to som mala aj prvom tehu, ale čiarka nesilnie, aj keď teplota sa drží okolo 37°C. Pravdepodobne aj keď sa možno chcelo, tak sa neuhniezdilo správne a MS príde, aspoň podľa testu. Sme v tomto s manželom neutrálni, tešili by sme sa bábätku, ale rovnako to nevadí, ak by bol negatívny, bude viac času dávať pozornosť tomu ročnému ❤

kristina6014
17. nov 2019

@lalaboo vyzerá to na druhú čiarku ☺️☺️ držím palce

frederika91
17. nov 2019

tiez si myslim, ze ciarka bude o dva dni silnejsia, ja osm mala pri druhom taku slabu ciarku, ze len volnym okom som ju videla, a iba ja 🙂 a fotak ju ani nezachytil

ressankajanka
17. nov 2019

Mne sa zdalo, že o 2 dni som tam tú čiarku snáď ani nevidela. MS som mala dostať vo štvrtok, už je nedeľa a druhý deň špiním a mám pichanie alebo kŕče, rôznej intenzity. Pri tom testovaní to chce len čas, buď sa MS spustí alebo sa dostavia príznaky tehu 🙂

lela123
17. nov 2019

@ressankajanka daj vediet,ako to dopadlo😉

ressankajanka
17. nov 2019

@lela123 Ďakujem, určite napíšem ❤😘 Vŕta mi to v hlave, nie som typ, ktorý by sa kvôli tomu sledoval (dokonca pri prvom tehu som to zistila na konci 2. mesiaca), ale príde mi to zvláštne. Radšej som si aj dnes odmerala teplotu a znovu 37,1°C, pritom sa chorá necítim. Možno je len na testovanie skoro, ktovie. Určite na ďalší test počkám dlhšiu dobu, pokiaľ sa mi to dovtedy nespustí samé 😉

angied
18. nov 2019

Mohlo to už konečne vyjsť? 😍

lela123
18. nov 2019

@angied ano😊vidno pekne😉

angied
18. nov 2019

@lela123 len ma zneisťuje to, že na ranných mám takú slabú čiarku že ju ledva vidieť, ale na poobedných testoch mám viditeľnú dokonca aj pekne vidieť že je to ružová farba..len neviem čo si mám myslieť, keďže tie ranné sú nijaké 😢 Dnes by mala prísť ms, tak som nervózna

lela123
18. nov 2019

@angied niekomu poobede ukazuje viac

lalaboo
18. nov 2019

UPDATE
Dnes som si robila zas test a druha ciarka silnie, takze ste sa trafili ;) Ockovanie teda odkladam!

hore vcerajsi, dole dnesny 11 DPO:

butterfly333
18. nov 2019

@lalaboo pekne silnie gratulujem a držím palce

ressankajanka
19. nov 2019

@lela123 Ahojky, tak nakoniec sa mi to rozbehlo, už som MS dostala 🙂 Nejako som to tak cítila, keďže čiarka nesilnela, skôr som ju tam už nevidela. Teplota sa mi síce ešte držala, ale myslím, že to už bude lepšie, asi sa neuhniezdilo, čo sa uhniezdiť mohlo a všekto je tak, ako má byť 😘

lela123
19. nov 2019

@ressankajanka tak je tak ako ma byt.😉

ressankajanka
19. nov 2019

@lela123 Ďakujem za podporu 🙂 A všetkým natávajúcim maminkám prajem, aby čiarka silnela, držím palce pri snažení 🙏 Je to ten najkrajší pocit ❤🤰

smrfinka
19. nov 2019

Zdravim vopred sa ospravedlnujem za mozno nevhodnu otazku.Ale mali ste v case ked vam ms meskala alebo mala prist ciry vytok ?
Podobny tomu ovulacnemu obcas natahovaci ale presvitny ako ho len nazvat vodnaty .. ??
Nezapacha nestipe nesvrbi obcas je ho vela obcas malo su dni kedy vobec a potom zase pri utreti ten vytok obcas sa citim mokro To si hovorim konecne ms kedze mi meska 4 dni a testy su negativne tak nech uz pride ved aj citim bolesti ako keby ta mrcha mala prist aspon by som uz mala
Pokoj kedze to nevyslo ale ono nic ziadne spinenie nic sem tam mam pocit ze mam citlive prsia viditelne modre zily ktore som podotikam tak tiez nikdy predtym nemala a par dni tento vytok ktory ma trapi moze ist o zapal prechladnutie alebo nieco ine ? Ako hovorim to podbrusko citim no vytok nepali nesvrbi pri moceni ma to tiez nepali len je ho obcas viac a pride mi ako ten pri ovulacii mate s tym nikto skusenosti ?? Dakujem

lela123
19. nov 2019

@smrfinka no ja to tak mam pred ms,alebo v tehu😉

lela123
19. nov 2019

@angied ako dnes?

smrfinka
19. nov 2019

@lela123
Skor ta ms aj ked umna to tak nikdy predtym nebolo skor som Mala pred ma sucho ... ten tahavy priesvitny hlien
Som Mala iba ked som mala
Plodne dni... testy si uz nerobim dnes bol negativny to mi ms meska uz 4 dni ovu neviem kedy bola no sex sme mali naposledy cca
1-2 novembra takze to by test ukazal aj keby ze to uhniezdovanie trvalo ja neviem cca 10 dni to by som uz mala aspon ducha aj na 25tkovych testoch si myslim .. ze ??

lela123
19. nov 2019

@smrfinka mal by uz ukazovat ,ale v zriedkavych pripadoch ukaze neskor.

angied
19. nov 2019

@lela123 včera takto 🙂

nadja23
19. nov 2019

Baby,stalo sa Vam pri teste Pepino,ze hned po namoceni bola viditelna ciarka,bola tam par minut a potom postupne mizla? Alebo je to chybny test?

lela123
19. nov 2019

@angied parada😊

bibg
26. nov 2019

Ahojte, potrebujem radu. Dnes by som mala byt 11 DPO (15. som mala ovulaciu). Vcera mi začali bolesti krížov a v podbrušku. Včera ráno 10 DPO som mala na teste ducha a dnes 11DPO už vôbec nič. MS mám dostať teraz v sobotu 30. MS mám dosť nepravidlnú tak neviem čo si mám myslieť. Stalo sa to niekomu už? Mám enjakú nádej?

lela123
26. nov 2019

@bibg mne len pri biochemickom ale tri dni duchovia ktory potom slabli az zmizli.Ukaz ten test s duchom.Ak mas este

bibg
26. nov 2019

@lela123 vrchný včera ráno (10 DPO) spodný dnes

polovnicka92
28. nov 2019

Zienky ahojte, chcem sa opytat na skusenoat s pepino testom v poslednej dobe ake mate skusenosti? Duchuju??