Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@gurags Ďakujem.Zajtra idem skúsiť digitálny dnes som robila ten woman secret a sa mi zdá ze aj tam to je.Tak neviem už ozaj🤦♀️
@niky1141997 na tomto žiaľ nevidím 😔 ale držím palce.
@gurags tu skôr asi🤨
@niky1141997 zamna tiež negatívny
@majka2 👌
@niky1141997 za mňa negatívny
@niky1141997 negatívne nič tam nevidno
@niky1141997 pekne vidím slabú ciarku 😊 žena ty si záhada držím ti moc palce už nech tam máš koľajnice
@naty1987 Tak mi potom nešibe🤦♀️🤣🤣🤣aj keď som čakala syna tak to bola záhada.Moj doktor za 20rokov praxe taký prípad ešte nevidel.Otehotnela som dva mesiace po potrate😓.
3.1 sme mali sex a
potom som mala "ms" slabú úplne,od minulého týždňa od pondelka do stredy.Tak som si v sobotu spravila test a nič potom ďalší a teraz toto na záver.Tak uvidíme čo z toho bude🤨🤦♀️🙏
Ahojte skúsenosti s tehu testom life light ma niektorá? Ďakujem
Ahoj ešte funguje táto skupina?
@denkaa22 gratulujem
@simbatko ahoj. Bola som dnes u Dr. Ale nepovedala som ze mam ducha na teste. Bola som na prehliadke.... A hneď sa ma pýtala či nemôžem byť tehotná ... Vraj mám vysoko sliznicu či čo. Zobrala mi krv a volala som ohľadom výsledku a vraj krv negatívna. Nedalo mi a urobila test... A mam silnejšieho ducha ako včera.... Tak teraz neviem či mi niečo blbne v tele

@niky1141997 tak vidieť tam niečo, už len čas ukáže či z toho bude tehotenstvo. Držím palce 😊🤛