Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@danikol
@butterfly333
baby teda to ste ma potesili ze je nieco vidno 🙂
@butterfly333 joj prepac, pri fotke testu som sa veru kopla :D mrkla som len jeden prispevok a cil kukam ze ozaj som napisala 11dc 🤦♀️😁
@milik45 to je v pohode ja len či je to správne. No podľa mňa tam je 👻 možno keby skúsiš iný test. Držím palce
@butterfly333 na 9dpo co sa tam nieco marilo to bol test one step a tam mi to prislo viditelnejsie ako na tomto dnesnom a teda presli dva dni, uvidim co urobi zajtra teplota, skor sa bojim ze uz mi skoci dole a dostanem ma, ale nato ze ma brucho bolelo uz asi tyzden nie cele dni ale take intervaly tak dnes ma vobec este nezabolelo
@milik45 no škoda.... Uz by mala byť čiarka silnejsia...
@hennyinnsbruck no co uz, cakam ze mi zajtra uz klesne uplne aj teplota teda 😏
@milik45 zas oba majú isto rozdielne množstvo farbiva, jeden ma možno slabšie a druhe silnejšie.. A ten fialovi co si robila dnes som si ja robila pri synovi a na 4 deň meškania poobede trochu silnejšia čiarka než duch a dnes už má 4 roky a dva mesiace 😊 veľmi silno držím palce, počkaj ešte zo 3-4 dni a urob ďalší 😊
Ahojte dievčatá..otazocku na vas...Prosim vas ak by ste vedeli poradit odkial ste objednavali ovulacne testy?Ďakujem za tip..😀pekný deň
@liliputka23 ahoj slabý dusík tam je skús zajtra ráno
@bibkapipka no ako si dopadla bolo to pozitívne?
@wwrrooppll už neskúsim dostala som ms
@wwrrooppll ano, o deň neskôr už bola pekne viditelná slabá čiarka, ale zase raz išlo o biochemické tehu...
@frederika91 toto je jasné jak facka 😊 gratulujem 😊
@frederika91 pozitivnejsi uz asi nebude.
@bibkapipka asi nie, už asi istôta 5tt + podľa digi
@frederika91 Gratulujem...
@simbatko idem k dr o 10, som v šoku, ale dakujem....

@butterfly333 napisala som 11dpo 🙂 podla grafu som 12dpo ale ovu bola podla mna o den neskor tak 11dpo 🙂