Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@danko85 gratulujeeeeeeeeeem 🙂 tak po tvojej skusenosti snimi im dam este sancu aj ja 🙂
@maryah aj ja sa teším 😍 ďakujem 🙂 keby ma nezačala páliť zaha a z ničoho nič krvácať ďasná tak ani neviem ze sa niečo deje 🙈
@prskavka2223 ďakujem 😍 no veď mne to bolo divné že čiarka vyskočila do 30 sekúnd a potom Len tmavla, ale aj tak, tvoj koment ma nabudil na digi test a s malou dušičkou som ho urobila, tak ti ďakujem ináč by som asi ešte čakala 🙈☺️
@danko85 lebo naozaj tie testy u mna maju velmi vela srandy :D este ani jeden mi neukazal, ze uuuplne biely test, pokazde je tam duch a uz som ho raz mala taky silny, ze som sa uz v duchu tesila a nakoniec nic aj tak....takze uz som im vooobec neverila aj ked ducha mi ukazali vzdy 🙂.... drzim palce aby tie ali testy silneli ostošesto 🙂....potom hod foto ako silneju aby som videla ako vyzera ali test aj s kolajnicami 🙂
@prskavka2223 ja som mala aj čisté, hlavne keď sa mi urobil duch a skúsila som poobede, tak bielo biely 🙈 určite hodím 😊
@prskavka2223 počítam ze v nedeľu/pondelok budú koľajnice :D predvcerom a dnes 🙂 pre istotu kontrolujem či je všetko v poriadku ☺️
@prskavka2223 ale takto na foto to akosi slabo vidno, v skutočnosti vidieť že je riadne silná
@danko85 ale to uz je kraaaaaaasna ciarka 🙂 jeeej super 🙂
Ďakujem baby veľmi 😊💋
@danko85 toto je moj dnesny z ranneho, taketo ciarky uz som na nich mala xkrat 😔, objavila sa hned do 30sekund.
@prskavka2223 ja som mala takúto a za dva dni už výraznejšiu
@danko85 ale ja mam takuto vzdy ked ho ocuram 🤣🤣🤣 akoze ja som asi nejaka zvlastna 🤣🤣🤣
@prskavka2223 tak to potom neviem 🙈 ja som mala prvé úplne biele, potom sa začala robiť čiarka a postupne tmavla
@danko85 to tieto testy sú úplne zlé tiež som ich mala a na každom duch a tehu niesom sú to čínske šmejdy.
@butterfly333 pozri vyššie moje momenty 🙂 mne teda falošne neukázali 🙂
@danko85 pozerala som a gratulujem.
@prskavka2223 ahoj 🙂 no dnes som urobila Posledný one step a čakala som koľajnice, ale čiarka bola slabšia než v piatok.... Neviem ci to bolo tým ze som šla neskoro spať a vypila som večer celkom dosť vody a robila som ho o 5 ráno keď som bola na wc, od včera ma nejako divne a stále boli brucho, raz silnejšie, raz slabšie, niekedy. Páli, niekedy pichá.... Tak uvidíme veru, idem dnes volať gynde kvôli hematologii tak uvidíme co povie 🙂 no ale už sa pomaly prestávam tešiť radšej
@danko85 no ja veriiiiim, ze to bude vsetko v poriadku a velmi ti drziiim palceeee, ved si mala mega ciarky, ale tiez je pravda, ze ciarka by slabnut teda nemala :(...ale ja verim v pozitivny vysledok 🙂...daj vediet
@prskavka2223 uvidíme, každopádne dám vedieť určite 😊
@prskavka2223 a ďakujem 😊
@prskavka2223
@lela123
Bola som u nás v lekárni, kúpila som dvoj balenie Livsane prúžky, nepila som od rána o cca 10 som ho robila len som čakala kým uschne a je silnejší než one step z rána... Ďalší urobím pozajtra, každopádne som zvedavá co mi povie Dr poobede keď jej zavolám
Úplne hore z piatka, pod tým dnes ráno o 5tej a ružový o cca 10tej

@naty1987 ďakujem ❤️