Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@prskavka2223 áno vidím ja som tiež mala a ms prišla nakoniec a druhý krát som mala tiež kúsok viac viditeľný a tiež ms prišla ale môže to bit tehu neviem či je to kanáliky ako u mňa ale ciarku vidím určite držím palce
@ava987 ms už nepríde to už nie je duch ale ciarocka 🍀
@ava987 krásny 🍀🤩
@ava987 no vidíš gratulujem
Ahojte žienky 🙂 mám takú otázku, keď ste samovoľne potratili v cca 5tt, a 10 dní ste sa čistili, za koľko cca ste dostali mrchu? Viem kedy bola ovu podľa bolesti a hlienu (na 16 deň cyklu), nesnažili sme sa, len mam dnes dostať mrchu a ešte ani náznak. Ďakujem za odpovede 🙂
@danko85 ja vždy cca 5 týždňov od potratu 🙂 gynekologička mi povedala, že to býva tak 4-6 týždňov.
@klaudishka ďakujem pekne za odpoveď, od včera mam taky bledo hnedý výtok mam som z toho veru zmätená
@sewie
@majcaalexko vidím držím palce 🙂
@leonie28 prišla mrcha 😌
@majcaalexko och to fakt? Mrzí ma to tak držím palce nabudúce
@sxx6615mx cisty jak lalia nic tam nieje 😐
Ahojte babi,
Strašne dlho som tu nebola
Ako sa máte?
Ako sa Vám darí?
Ahojte dievcata, po 3 rokoch, jednom potrate a zatial jednom neuspesnom IUI nam “asi” vyslo 2. IUI. Na krvi som bola v piatok, krvny test vysiel pozitivne ale s tym, ze hcg je velmi nizke (30). Mam ist v pondelok znova na krv, aby sa zistilo, ci narastlo. Myslite, ze sa mozem ukludnit? Ide ma porazit z tej neistoty😓😓
@hederamonstera ahoj podľa mňa pekne silnie . Ja som mala tiež na odbere po druhom iui hcg 32 . A teraz už mám stoho hcg 😁 2,5 ročného syna . Držím palce hlavne myslieť pozitívne a daj vedieť 😉
@wwrrooppll jejda, dakujem❤️❤️❤️ Neuveris ako si mi teraz dodala nadej. Dam vediet
@wwrrooppll hcg narastlo na 205 a idem teda o 2 tyzdne na prvu kontrolu🥰🥰 to cakanie asi nikdy neskonci😂

@prskavka2223 aj ja vidím držím palce