Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13 to nic ďakujem ja som teraz môjmu stále vravela ako si napísala nech opeluje loriadne dodnes sa na tom smejem 😀
@kvetinka_andrejka krasny a bezproblemovy porod Ti prajem 😘
@bluebell0412 len sa smej "na opelovani", ak si tehulka, tak su to len Tvoje hormony 😂...Prajem Ti to 😘
@luta13 😀😀😀 ďakujem moja
To vidíš niekedy obyčajne slovo sa vryje do pamäte
@chuchu86 Ahoj. Na originaloch nevidim nic, na tej upravenej hej... Len ci to nebude len vytiahnuty kanalik. Ale priala by som ti, aby to bola druha ciarka...
@chuchu86 ja vidím aj na tej druhej foto
@ejuska2586
@bluebell0412 - dakujem veľmi pekne
@chuchu86 A to nie je skoro na testovanie este? Kolko si po ovulacii, ked mas dostat az 29teho? Ja mam dostat teraz v piatok-sobotu a dusik sa objavil prvy na 8DPO.
@ejuska2586 - nesledujem si ovu, prestala som.
Ved práve preto nerozumiem tomu ani ja
@luta13 ahoj mojka vyjadri sa
@tonjadabik2 - Ahoj
niečo slabé tam je
@chuchu86 Dakujem krasne..aj teplotky su v norme..zatial..
@tonjadabik2 ahoj moja, nieco sa mi tam mari, no skus testovat este za zopar dni..."Netlac na pilu", lebo scvoknes...Vies, ze vcera som Ti pisala do IP...Klud hlavne a trpezlivost Ti prajem...To pomoze Tvojmu tuziacemu telu najviac - vnutorna pohoda...Prajem Ti pekny dnik a usmev na tvari 🌷🌞😘
@luta13 tak zajtra by mala dojst ms tak niesom v klude..chapes.. bojim sa co bude zajtra. dnes som uz 13dpo..taze neviem a len cakam
@chuchu86 Ved uvidime... Ale v kazdom pripade drzim palce.
@tonjadabik2 Ak si tehotna, tak nepride nic. A ak ma prist, tak to svojou nervozitou aj tak neovplyvnis... Klud ... Podla mna aj tak nepride.
@tonjadabik2 chapem moja 🙂...No neboj, raz sa este dockas aj Ty, verim, ze coskoro, len treba byt v telesnej rovnovahe - ja som tak bola - vedela som, ze telo je na tehotenstvo uplne pripravene a potom aj moja dusa bola v klude, netlacila som tolko na pilu a prislo to necakane za kratku dobu...Moc upinat sa psychicky na plodenie a na mozne tehotenstvo je to najhorsie, co mozes urobit - a hlavne testovat pred ocakavanou MS je na scvoknutie - potom si zbytocne sklamana 😢 ...Viem to, lebo som to zazila...Aj ked kratko, ale bola som silne upnuta na myslienku, ze chcem byt tehulka!...Ked som "psychicky" povolila, prislo to 😉...Prajem Ti to z celeho srdca ❤
@ejuska2586 si zlatušik. ok snazim sa upokojit.pockam do zajtra. Dakujem ti.❤
@tonjadabik2 určite ms nepríde...testy pekne silnejú,tak treba kľud a budeš sa môcť tešiť😃...tiež som sa takto bála keď som na teste pred ms videla slabé čiarky a hlavne som do poslednej chvíle neverila,že ms nepríde a čuduj sa svete neprišla😁 po dlhých 11mesiacoch...držím palce moja

@luta13 taze na testiku nic nevidis??? ahaa.. ved ja sa nato neupinam len cakam co bude urobila som testik,som 13dpo a vyzera to tak vselijak ale podla mna pride ms. ja som natom psychicky dobre ale uz pol roka a nic..chapes. som stara.asi sa nato vykaslem.
@tonjadabik2 prepáč to bol preklep😉
@kaki221 Dakujem zlatičko. ❤ ok dobre snazim sa ukludnit ale ako vravis neverim vobec. ale nieco mi hovori ze je to tam take vnutorne..ale testy mi nepomohli zatial..fuu uvidime.mas pocit ze silneju? Dakujeeem 🙂 ale aspon sa ti podarilo.. my uz polroka a nic..manzel kazdy mesiac sklamany ani sa neopyta ci som si robila test..asi sa boji ze to zase nevide..je to smutne..idem si urobit cajik a dat sa do pohody 👍 drzim ti palce mojka. v ktorom si tt???

@tonjadabik2
@luta13 ďakujem vám úprimne naozaj ešte v to zatiaľ dúfamze to tak bude