Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@lela123 Ty co nespis???...Mm isiel do prace, tak som mu zalievala vynimocne kavu...Prvotny dovod preco som hore je ten, ze som isla cikat 😂...Potom som sa zakecala s mm a teraz ked odisiel mala som nutkanie ist sem pozriet, ci uz dakto daco pridal atd...Ale pojdem si este urcite lahnut, unavena som a spat som isla o 3.00h...Som hrozna!...Maly zacina mrncat, idem ho nakojit, snad este zaspi drobcek...Ty uz nezaspis teraz?...Ci ides robit desiatu detom? 😉
@luta13 ja som zaspala až o 3:45 a o 6:15 hore. Tak akože počula a zažila som ranné nevoľnosti, alebo denné, ale ja mám nočné.Asi si premenim rytmus. Keby ma niekto videl v noci, tak ma pošle na psychosku 😀Raz pohoda, reku v pohode, potom zúfalstvo na zblaznenie a dookola. To, čo toto dieťa so mnou robí 😂ajtak ho milujem. Už sme sa s mužom rano smiali. 😘
@n1colette uz som sa tesila, ze je to dnesny ranny testik...To biochemko mi je velmi luto, ze si musela prezit no verim, ze aj tentokrat budu // tmavnut krasne a ze si uzijes zdrave tehulkovanie...Kiezby som mala pravdu...Ak mas uz drobceka pod srdieckom, prajem Ti, nech vas Boh oboch ochranuje 🙏
@n1colette Je tam duch. Dlzim palce, nech silnie a udrzi sa..
@luta13 Ja som pochopila tak, ze k 2 chalanom pribudne 3 a ma este jednu princeznu-preto 4.
@ejuska2586 no my sa tam chystame tiez a kde si bola na tej reprodukcnej imunologii? lebo my sme objednany do Nitry. a mozem vediet cenu vysetrenia za par?

@luta13 Ďakujem 🙂