Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@bluebell0412 Reagujem na Tvoju vcerajsiu spravu...Digi Ti este nemusi ukazat, ked si vcera bola este len 10DPO...A zasadne neporovnavaj minule tehu s tymto...Kazde je ine, aj zaciatok, aj testiky mozu uplne inak ukazovat, takze to, co bolo bolo, teraz sa sustred na to, ze mas pekne ruzove // na teste a trpezlivo pockaj zas den, dva, potom testni znova...Prajem Ti to zo ❤...Pekny dnik 😘
@miriamn76 som rada, ze Ti nabehla MS a verim, ze coskoro pridu aj skutocne //...Boh Ta zehnaj a aj Tvoje lono nech je "zdravo" pozehnane a nech si vynosis svoje vytuzene a dlho ocakavane babätko tentokrat az do uspesneho konca...My sme sa stahovali do nasho povodneho najmu, ktory nam teraz vyse roka prerabali, je kompletne zrekonstruovany, takze to povazujem za "nove byvanie"...Dnes nam dovezu novu skrinu so zrkadlom a velku pohovku - tesim sa na skrinu, zatial zijem "z velkej tasky" 😂 ... Pekny dnik moja 🌹😘
@layla23 nedakuj, nemas za co 😉...No daj si pauzu aspon na jeden cyklus, mozno treba trosku psychicky vypnut a nemysliet tolko na to, verim, ze by to mohlo vyjst prave v ten mesiac "nahodne"...Nam to tak vyslo, ked som si povedala, ze "nebudem tlacit na pilu" a bum - v ten mesiac uz MS neprisla...Nech je to aj Tvoj pripad 😉...Pekny dnik 🌞
@ejuska2586 s "vlasocnicami" vo vytoku skusenost nemam, ale spominala to tu myslim vo fore davnejsie @patkaamirko ...Skus sa jej na to opytat 😉
@luta13 Dakujem. Asi to necham tak, odvtedy sa to uz nezopakovalo. Tak asi fakt len zostatok z uhniezdenia, aspon v to dufam...
@ejuska2586 myslim, ze to bolo z uhniezdenia ako pises, alebo roztahovanim maternice - kedze vsetko je tam teraz velmi citlive ;)...Neboj moja, Boh stoji teraz pri Tebe a bude az do porodu...Velmi sa tesim s Tebou, ze si pozehnana!...Pekny dnik prajem 😘
@luta13 No, bodaj by. Stale sa trosku bojim... Mam pocit, ze ani testy akosi netmavnu zrazu. Ale asi len moc stresujem. Lebo ovulak trosku stmavol oproti vcerajsku... Len ked je tam ten strach... V piatok idem k lekarovi pre Fraxiparin a dohodnut sa na tych infuziach. Urcite mi aj zoberie krv na HCG...
@zvedava_cica potichucky gratulujem, testuj znova za 2 dni Lady maxom...Prajem Ti, nech // krasne silneju 🙂...Hod potom zas fotecku 😉
Kočky a ešte otázka moj tehotensky test je spoľahlivý? Dr.Max vidím že ste tu riadne ostrielane proficky....Len či sa uz môžem tesit potichucky
@zvedava_cica DR. Max je super. Jeden z najlepších. Vôbec nerobí falošných duchov.
@ejuska2586 tehutestik Ti tmavne od vcera - pozri lavu liniu druhej /...A ovulak je ukazkovy 😉...Neboj, vsetko bezi ako ma, hlavne klud mamina ❤❤❤
Ahojte baby tak predsa nic... dnes rano som si robila dalsi a nic
@layla23 neboj, urcite to pride v ten spravny cas a ked to budes najmenej cakat....my sme sa snazili 11mesiacov ,robila som si ovu testy ,sledovala , hned ako skoncila ms si kazdy den urob po 2 ovu testy ,ja som robila rano a okolo 14-15hod. Ovu test silnel az nakoniec prisiel den D ,ale prave v ten den sme sa nesnazili ,nebol velmi dobry den ,na druhy den ma to tak vzalo,ze som premrhala sancu konecne vystihnutej ovu ,ze som preplakala pol dna, potom sme sa milovali dva dni po ovu ,ale uz som to brala tak ,ze aj tak nic z toho nebude :( a po 2 tyzdnich ma tano napadlo,ze urobim posledny tehu test, len tak zo srandy ,ze aj tak tam nic nebude, tak som si test urobila ,na to som ho odlozila na skrinku a isla urobit ranajky ,pravdupovediac som nan zabudla ,naranajkovala som sa a isla pozriet telku a vtedy ma napadlo,ze som nepozrela test, tak ,ze idem...ked som zbadala tu slabulinku ruzovu ciarku,skoro som odpadla 🙂 aj som sa klepala aj smiala,priste od radosti som nevedela co zo sebou , neskutocna radosť 😀 Tymto ti chcem povedat, ze to pride naozaj vtedy ,ked to najmenej čakáš ..Drzim Vam prsteky a verim,ze ten anjelij pride v ten najlepsi čas , co bude urcite čoskoro ❤
@luta13 ďakujem ri veľmi pekne aj ostatným kockam
Dnes ráno som si robila dva rôzne a úprimne ciarka svetleje skoro ju ani nevidieť takže som sa asi skoro potešila ... mi to príde akoby aj bolo preto tmavla ale asi sa neudrzalo a mrcha v piatok príde alebo len testy si zo mna robili dobrý deň.
Možno keby som netestovala tak skoro tak ani neviem.
Tak ideme ďalej uvidíme co ukáže piatok no testy uz pred mrchou robiť pre dobro veci nebudem
@ejuska2586 áno dnesnu mať silnejšiu hlavne klud ☺
@bluebell0412 Veď uvidíš. Ale ak by to tak aj bolo, tak ďalší mesiac máte väčšie šance - lebo maternica je "pohnojená". Ale držím palce, aby si bola tehuľka už teraz.
A veľmi pekne ďakujem za podporu...
@ejuska2586 dnešný a predvčerom je vidno rozdiel..
@nivea777 Ďakujem moja :-*

@ejuska2586 vsetko je ako ma byt 😉