icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

tonjadabik2
19. júl 2017

@ejuska2586 ja viem ape neboj to bide dobre.kazdy vecer si pohladkaj brusko a kazdy vecer sa pomodli. Vsetko dobre dopadne neboj.

soncita22
19. júl 2017

Rano som si robila testik,10vy,ale bol biely...😭 Ja uz tomu nerozumiem...ved to vyzeralo tak dobre! 😞 mrcha stale nikde...uz som 42DC...kaslem uz na to!!😢

alilka
19. júl 2017

@soncita22 to mi je ľúto moja. Ale testy boli celý čas také že "3xhadaj"..či to boli len kanáliky alebo ozaj čiarky no nevedno..choď k lekárovi a pories to s ním .😉

janedoe
19. júl 2017

Tento mesiac by som dala oblicku za to, ze som tehotna. Robila som si jeden test a bol tam duch, alebo skor kanalik. Potom druhy a nist a dnes mi to nedalo a urobila som si dalsi...hm...zeby som o tu oblicku predsa len neprisla? Co vy na to? Neda sa povedat ci a kolko mi meska, kedze cyklus mam 24-30 dnovy. Jaaaaaaaj zase dostanem zaludocne vredy kym budem trpnut ci pride MS alebo nie a ci bude ciarka silniet a ci sa udrzi ajajaaaaaj 😂

tonjadabik2
19. júl 2017

@janedoe supeer Gratulujeeem

alja20
19. júl 2017

@tonjadabik2 co uz asi to tak ma byt nevadi ideme dalej drobec pride vdedy ked bude chciet on sam nie ja 🙂

zvedava_cica
20. júl 2017

Tak pridávam foto aj z dnešného rána...ale poraďte boli ma spodok brucha ako keby tahanie a take krvavé spinenie malinko a niekedy,taká červená vodnata krv.

biba12
20. júl 2017

@zvedava_cica môže to byť uhniezďovanie. Podľa testu si tehotná... Treba počkať ako sa to bude vyvíjať, myslím, že nikto Ti dopredu nepovie...Iba počkať, keď tak skoč k lekárovi, neviem kedy máš dostať ms...Ale keď Ti mešká a krvácaš, skočila by som možno k lekárovi a uvidíš, čo Ti povie...

tonjadabik2
20. júl 2017

@alja20 tak poslusne hlasim ze nic z toho. 1dc prisla ms..

alja20
20. júl 2017

@tonjadabik2 ach joj no nic to tento cyklus to urcite vyjde papaj kys.listovu aby mal drobcek vystlanu postielku a dobre sa mu uhniezdovalo 🙂 mne ta potvora este nedosla budem musiet asi zas na injekciu...

tonjadabik2
20. júl 2017

@alja20 to su tabletky aleboconje ta kys listova? V lekarni si kupim.a test si skusala?

luta13
20. júl 2017

@janedoe vidim pekne ruzove //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie...Boh s vami obomi 😉

luta13
20. júl 2017

@zvedava_cica krasne //...Potichucky gratulujem a ak mas nejaku pochybnost s krvacanim, zbehni k Dr., za to nic nedas a budes pokojnejsia...Mozno sa Ti babätko riadne zahniezduje v maternici a aj jej roztahovanim mozes trosku spinit...Uzivaj zdrave tehulkovanie 🐱😘

nina4
20. júl 2017

@zvedava_cica mne tu jedna kocka poradila na krvacanie odšťavit citron zried si ho s vodou a počas dna pi.Lebo mna ked prijali s krvacanim do nemocky tam lekarka vravela,ze aj to najmenšie krvacanie môze strhnuť embryko tam mi pichali kanavit a ako tak zabralo no ten citron mi zabral na 100%.
A hlavne treba dat pozor aby sa potvrdilo tehu tam kde má aby nebolo mimo to je nebezpečné.

ejuska2586
autor
20. júl 2017

Kocky, ospravedlnujem sa, ze len teraz, ale musela som behat hore dolu. Teplota vyskocila, ale predpokladam, ze z toho, ze som vcera vecer mala obrovsky stres a spala som az 3 hodiny. Ale testiky tmavnu, tak som spokojna. Dnes tu uz asi nebudem, musim lietat, ale zajtra sa ozvem zas. Zatial pa...

ejuska2586
autor
20. júl 2017

Lady max od Dr. Max.

miriamn76
20. júl 2017

@ejuska2586 este raz gratulujem☺

alilka
20. júl 2017

@ejuska2586 krásne silnejú ,😉 aj ja som dnes robila ráno pepino potom dr Max po 2hodkach..lebo si ma presviedčala..a aha 😁

chuchu86
20. júl 2017

@alilka - gratulujem , krásne čiarky

ikonica
20. júl 2017

@ejuska2586 hodim to aj sem do tejto temy

tak... ranny test bielucky ale necudujem sa... som len 7-8 dpo asi... robila som ho len kvoli tomu, ze som sla na hematokontrolu.... konecne viem, ze nemam syndrom lepivych dosticiek.... mam vela antifosfolipidovych protilatok ci co a to moze byt pricina, ze sa nam nedari a ak by som nebodaj este raz potratila, uz sa to bude moct klasifikovat ako antifosfolipidovy syndrom... mame skusat dalej a ked sa nebude darit, daju mi nizke davky prednisonu, z coho vobec nie som nadsena... doktorka mi ale dala uz i fraxiparin, keby sa nahodou zadarilo, mam si ho zacat pichat a vyradit anopyrin.... maju teraz 2 t dovolenku, tak mi ho pre pokoj duse predpisala, keby som si nahodou nasla //... takze tolko babule..idem studovat ten antifosfolipidovy syndrom....

soncita22
20. júl 2017

@alilka Moja super ciarocky!!!! 😘 Velke gratulujem!!! 🙂 🤰

biba12
20. júl 2017

@alilka super, tak nech to tentokrát dobre dopadne 🙂 držim moc palce

alilka
20. júl 2017

@soncita22
@biba12 ďakujem vám baby..nečakane úplne..už to mám potvrdené aj z krvi HCG 60 tak sa len modliť aby som konečne bábo donosila 😉

ejuska2586
autor
20. júl 2017

@alilka som ti hovorila... A ze anovulak 😅

alilka
20. júl 2017

@ejuska2586 toto je ozaj výskok vyskokov 😁 veď najmä na tvoj popud som ten test ráno urobila. Že. "veď ja im ukážem že tam nič nieje " 😂😂 a aha 😊

nina4
20. júl 2017

@alilka mojenko tak ak ty si tehuľka ?super. 😍
@ejuska2586 dievcence moje obom Vam gratulujem a tento krat uz tahat az do pôrodu 😘😘

nina4
20. júl 2017

@alilka oprava malo byť aj ty si tehuľka ?

alilka
20. júl 2017

@nina4 jaaaaj mne to zatiaľ nedopina..ale dúfam že ťa pekne budeme nasledovať 😉

biba12
20. júl 2017

@alilka zlato moje, ja sa ak teším aj za Teba 🙂

bluebell0412
20. júl 2017

@alilka Pekný sok máš uzivaj ho a hlavne ver žiadne co ak...jednoducho napriek všetkému teraz všetko bude len a len dobre