Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Rano som si robila testik,10vy,ale bol biely...😭 Ja uz tomu nerozumiem...ved to vyzeralo tak dobre! 😞 mrcha stale nikde...uz som 42DC...kaslem uz na to!!😢
Tento mesiac by som dala oblicku za to, ze som tehotna. Robila som si jeden test a bol tam duch, alebo skor kanalik. Potom druhy a nist a dnes mi to nedalo a urobila som si dalsi...hm...zeby som o tu oblicku predsa len neprisla? Co vy na to? Neda sa povedat ci a kolko mi meska, kedze cyklus mam 24-30 dnovy. Jaaaaaaaj zase dostanem zaludocne vredy kym budem trpnut ci pride MS alebo nie a ci bude ciarka silniet a ci sa udrzi ajajaaaaaj 😂
@janedoe supeer Gratulujeeem
@tonjadabik2 co uz asi to tak ma byt nevadi ideme dalej drobec pride vdedy ked bude chciet on sam nie ja 🙂
@zvedava_cica môže to byť uhniezďovanie. Podľa testu si tehotná... Treba počkať ako sa to bude vyvíjať, myslím, že nikto Ti dopredu nepovie...Iba počkať, keď tak skoč k lekárovi, neviem kedy máš dostať ms...Ale keď Ti mešká a krvácaš, skočila by som možno k lekárovi a uvidíš, čo Ti povie...
@alja20 tak poslusne hlasim ze nic z toho. 1dc prisla ms..
@tonjadabik2 ach joj no nic to tento cyklus to urcite vyjde papaj kys.listovu aby mal drobcek vystlanu postielku a dobre sa mu uhniezdovalo 🙂 mne ta potvora este nedosla budem musiet asi zas na injekciu...
@alja20 to su tabletky aleboconje ta kys listova? V lekarni si kupim.a test si skusala?
@zvedava_cica krasne //...Potichucky gratulujem a ak mas nejaku pochybnost s krvacanim, zbehni k Dr., za to nic nedas a budes pokojnejsia...Mozno sa Ti babätko riadne zahniezduje v maternici a aj jej roztahovanim mozes trosku spinit...Uzivaj zdrave tehulkovanie 🐱😘
@zvedava_cica mne tu jedna kocka poradila na krvacanie odšťavit citron zried si ho s vodou a počas dna pi.Lebo mna ked prijali s krvacanim do nemocky tam lekarka vravela,ze aj to najmenšie krvacanie môze strhnuť embryko tam mi pichali kanavit a ako tak zabralo no ten citron mi zabral na 100%.
A hlavne treba dat pozor aby sa potvrdilo tehu tam kde má aby nebolo mimo to je nebezpečné.
@ejuska2586 este raz gratulujem☺
@ejuska2586 krásne silnejú ,😉 aj ja som dnes robila ráno pepino potom dr Max po 2hodkach..lebo si ma presviedčala..a aha 😁
@ejuska2586 hodim to aj sem do tejto temy
tak... ranny test bielucky ale necudujem sa... som len 7-8 dpo asi... robila som ho len kvoli tomu, ze som sla na hematokontrolu.... konecne viem, ze nemam syndrom lepivych dosticiek.... mam vela antifosfolipidovych protilatok ci co a to moze byt pricina, ze sa nam nedari a ak by som nebodaj este raz potratila, uz sa to bude moct klasifikovat ako antifosfolipidovy syndrom... mame skusat dalej a ked sa nebude darit, daju mi nizke davky prednisonu, z coho vobec nie som nadsena... doktorka mi ale dala uz i fraxiparin, keby sa nahodou zadarilo, mam si ho zacat pichat a vyradit anopyrin.... maju teraz 2 t dovolenku, tak mi ho pre pokoj duse predpisala, keby som si nahodou nasla //... takze tolko babule..idem studovat ten antifosfolipidovy syndrom....
@alilka som ti hovorila... A ze anovulak 😅
@ejuska2586 toto je ozaj výskok vyskokov 😁 veď najmä na tvoj popud som ten test ráno urobila. Že. "veď ja im ukážem že tam nič nieje " 😂😂 a aha 😊
@alilka mojenko tak ak ty si tehuľka ?super. 😍
@ejuska2586 dievcence moje obom Vam gratulujem a tento krat uz tahat az do pôrodu 😘😘
@alilka Pekný sok máš uzivaj ho a hlavne ver žiadne co ak...jednoducho napriek všetkému teraz všetko bude len a len dobre

@ejuska2586 ja viem ape neboj to bide dobre.kazdy vecer si pohladkaj brusko a kazdy vecer sa pomodli. Vsetko dobre dopadne neboj.